Gezocht Gevonden: Tantrance 3, 4, 5, 7 en 8

Via een ex die toen nog geen ex was, heb ik van trance leren houden. Zo’n beetje de beste serie cd’s – buiten bijna alles van het Israelische label Trust in Trance – kwam uit Duitsland: Tantrance, en werd uitgegeven door Sub Terrean. Het is muziek waar ik ongelooflijk opgewekt van raak.

Ik heb alleen Tantrance 1, 2 en 6. De laatste tijd heb ik wat lopen zoeken naar de andere cd’s, ook in tweedehandszaken, en ze zijn niet meer te vinden. Ik zou ze niettemin heel graag weer hebben. Mocht er iemand zijn die ze van de hand wil doen, dan houd ik me zwaar aanbevolen. Als je er in een winkel per ongeluk tegenaan loopt, neem ze dan maar voor me mee :)

Author: Spaink

beheerder / moderator

7 thoughts on “Gezocht Gevonden: Tantrance 3, 4, 5, 7 en 8”

 1. Hoi karin,

  Ik twijfel wel of ik meteen moet reageren, want ik wil je niet blij maken met een dooie mus; ik weet niet eens of ik heb wat je vraagt.

  Een vriendin van mij heeft er twee. Ik heb die ooit overgenomen op een cassettebandje (..). Ik vond ze ook heel goed, het beste op het gebied van trance toendertijd. Ik weet alleen niet eens welke delen het zijn.. Op mijn bandjes heb ik dat stom genoeg niet staan. Deze vriendin is nu in het buitenland, dus ik kan haar pas vanaf volgende week vragen welke delen ze heeft. Hier heb je dus niet veel aan, maar als er nou verder helemaal niemand ze meer reageert, dan is dit mischien nog een optie.

  Ik weet dat deze vriendin ze kocht eind 1996/begin 1997. De ene had geloof ik een blauwe voorkant en de ander bonter gekleurd, zoals het plaatje van deel 5 dat jij toont. Misschien zegt dat jou al genoeg, dat dat bijvoorbeeld deel 1 en 2 zijn.

  Nou ja.., een heel verhaal, dat moet wel eeen vrouw zijn ;-)
  hoop dat je goeie reacties krijgt,
  Groetjes Simone

 2. Ha Simone

  Het klinkt alsof je het over dezelfde serie hebt; ze begonnen te verschijnen in 1997 geloof ik, en het was inderdaad de ultieme Goa trance. Alle omslagen waren overigens vrij bont, kijk maar ‘s op http://images.google.nl/images?q=tantrance .

  Via via is er ook iemand anders aan het zoeken, mocht dat tot niets leiden dan zou ik het erg leuk vinden als je die vriendin te zijner tijd ‘s vraagt. En wat leuk dat een van de bezoekers hier die serie ook kent en goed vindt :)

 3. hoi Karin,

  Aj waarschijnlijk heb ik dan gewoon toch deel 1 en 2, ik zal de kleurtjes op de site die je aangeeft even bekijken. Ik ga het zowiezo nog die vriendin vragen, misschien heeft ze ook wel alle delen toen gekocht.. Als dat zo is kopieeer ik ze voor je. Zij is trouwens deens/duits, vandaar dat ze het kende denk ik.

  Je hebt mij nu ook geactiveerd om achter de andere delen heen te zittten, want het is inderaad lekkere muziek:-) (en nee hoor, ik zal je niet dwars zitten, en als ik ze toch nog in een winkel vind, dan laat ik het je hier meteen weten) Goeie tip van de bibliotheek trouwens, niet verwacht. S.

 4. Ik heb alleen Tantrance 1,3,4,5,6,7,8,9,10 & 12 (van deel 7 heb ik jammer genoeg alleen nog cd 02) Iemand die deel 2 & 11 kan regelen??

 5. ook via de uitgever zijn deze cd’s niet meer leverbaar heb contact opgenomen met de uitgever in duitsland en die wist mij te vertellen dat er in de Verenigde Staten nog genoeg van deze cd’s zijn. maja kom ook niet dagelijks in de VS. Maar als je iemand kent die nog naar de VS moet kan je die laten ophalen.

  mvg Johan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.