Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By liesbet

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Een paar centimeter

zeer herkenbaar !!!
moedig om het zo te beschrijven.
veel doorzettingsvermogen, dan kom je er uiteindelijk wel uit! al is het in horten en beetjes.

» Posted By Liesbet On February 12, 2015 @ 00:00

Platenkoffer

Karin, de herhaling van jouw platenkoffertje is moeilijk terug te vinden. Maar na enig gezoek vanaf OBA had ik ‘m eindelijk te pakken. Ik geef niet zo snel op:-)
Ik vond de eerste vijf nummers prachtig! Ik ben echter niet zo’n fan van Arabische muziek. Ik ben meer van de Indiase klanken (naast vele andere muzieksoorten). De ‘elfjes’ geluiden in het derde nummer deden mij een beetje aan de lachjes van de androgyne zanger BabyDee denken!

Voor degenen die je koffertje ook nog eens willen beluisteren (aanrader!!!) hieronder de rechtstreekse link:
http://player.omroep.nl/?aflID=14593804

» Posted By Liesbet On August 10, 2012 @ 13:47

Zorgeloos

@ Thian, katten voelen aan dat je van ze houdt. Ik trek ze ook aan zonder dat ik daar echt op uit ben. Er zijn nogal wat buurtkatten (geen zwervers) die van alles hebben geprobeerd om bij me in te trekken :-)
Mijn huidige maatje die ik vorig jaar van Marktplaats plukte hing de eerste dag dat ze bij me in huis was niet onder een bank of kast maar al meteen ‘s-avonds toen ik op de bank TV zat te kijken om mijn hals, gaf me kopjes tegen mijn kop, een nat neusje tegen mijn neus en hield één van mijn handen omklemd met een fluwelen voor- en achterpoot zo van “ik laat jou niet meer los”! Mijn vorige overleden poes was, hoewel zwaar gehecht aan mij, wat afstandelijker (piepjonge asielpoes geweest met onduidelijke achtergrond) dus ik wist niet wat me overkwam. Meer katten kon en kan ik niet nemen want één ding hebben ze beide gemeen: het zijn schilpadpoezen en ze háten hun soortgenoten.De huidige is een snoezepoes in huis maar in de tuin is het een monster t.o.v. vreemde katten, vogels en muizen.

» Posted By Liesbet On June 17, 2012 @ 12:31

@ Pietie
Ik heb mijn twee katten (tot dusver) waarvan er 1 vorig jaar op 18-jarige leeftijd is overleden (noodgedwongen wegens een tumor in haar wang) geadopteerd op volwassen leeftijd! Mijn tweede kat die ik heb genomen na de dood van nr.1 was zelfs al net 10 jaar(!) geworden. Ze is nog wel heel tierig en gezond maar had een niet zo’n leuk leven op haar vorige adres omdat ze door de andere katten in dat huis dagelijks werd gemept. Ik heb de indruk dat ze zich bij mij gelukkiger voelt en het is een schatje, misschien omdat ze met de menselijke hand en flesje is grootgebracht. Voordat ik haar op Marktplaats vond heb ik ook op de site van het kattenasiel hier gezocht. Ik had geen behoefte aan een kitten uit een nestje o.m. om de reden die jij ook al geeft: overvolle asiels!

» Posted By Liesbet On June 16, 2012 @ 14:14

@ Thian
Ik ben zelf niet zo’n vleeseter (alleen af en toe). De gebraden rosbief (zonder zout en kruiden!) en de tartaartjes koop ik speciaal voor mijn verwende poes. Maar ze krijgt maar 1 plakje rosbief of een stukje tartaar dagelijks. Echter als het aan háár lag: weg met de blikjes en de zakjes en alléén nog maar vers vlees mmm…
Helaas voor haar gaat rest weer de koelkast in dus de kostenpost valt dan wel mee bij maar één kattenmaatje ;-)

» Posted By Liesbet On June 16, 2012 @ 13:57

Mijn katje eet nóóit haar bordje leeg en ze bedelt DAGELIJKS om rosbief of tartaar. Heb ik haar misschien verwend? :-(

» Posted By liesbet On June 14, 2012 @ 15:19

«« Back To Stats Page