Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By knutselsmurf

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Houvast

Ik zou de bonnetjes bewaren. Als je ooit dood gaat en nog wat moet afrekenen wegens slecht gedrag, kun je misschien ontheffing krijgen.

» Posted By knutselsmurf On October 17, 2014 @ 21:44

Geestesoog

Een tijdje terug schreef ik in een reactie dat ik waarschijnlijk ook MS heb. Het is inmiddels zeker. Het rotste tot nu toe is eigenlijk dat ik er achter gekomen ben dat ik een geluksvogel ben. Iedereen heeft minstens oogzenuwontsteking, blaasontsteking, een rolstoel en schele hoofdpijn. Ik heb alleen maar moeite met lopen en inspanning. En iedereen is aardig. Het kan alleen maar slechter worden.

» Posted By knutselsmurf On October 17, 2014 @ 21:57

Man cave

Ik herken mezelf weer helemaal. Ik ben al een tijd bezig iets groots en meeslepends te maken. Gewoon in de woonkamer, natuurlijk, waar anders ?
Verstandige mensen zouden zoiets doen in een van de vele openbare werkplaatsen in Amsterdam, maar dan ziet iedereen het, en dat is niet de bedoeling.

Iets anders, over MS : weet jij waarom je zo mager bent ? Ik vroeg het aan mijn neuroloog, en die vroeg of ik het zelf wist.
Zelfbediening is te ver doorgeschoten, naar mijn idee.

» Posted By knutselsmurf On July 29, 2014 @ 21:50

Bijgewerkt

Dat vroeg ik me ook al af. Het streelt je ego om een voorbeeld voor andere mensen te zijn, maar het beperkt je eigen vrijheid ook wel, denk ik.
Het is jouw leven.

Jezelf zielig vinden is een erg slecht idee, als ik volmaakt was, zou ik het nooit doen.

» Posted By knutselsmurf On July 06, 2014 @ 02:28

Die verdien je zelf het meest. Als ik mezelf weer eens zielig vind, zijn het mensen als jij, waar ik me aan kan optrekken.

» Posted By knutselsmurf On July 05, 2014 @ 18:11

Je doet dus alles zelf.
Ik lijk op je, maar jij hebt het verder geschopt.
Ik kom ook uit de automatisering (Twinsoft was een dochter van Volmac)
Ik doe ook alles zelf, omdat ik niet kan loslaten of omdat ik niemand ken die me kan vervangen.
Ik woon ook in Amsterdam.
Ik heb zelfs waarschijnlijk ook MS.

Ik heb een tijdje rondgehangen bij VKblog, tot de Volkskrant het de nek omdraaide.
Ik ben knutselsmurf, de maker van de plugin waarmee je je VKblog kon inporteren in wordpress en de programmeur achter http://onafhankelijke-bloggers-associatie.nl

» Posted By knutselsmurf On July 05, 2014 @ 15:24

«« Back To Stats Page