Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By grimo1re

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Luctor et submergo

Gefeliciteerd! En heel, heel veel plezier in Egypte! (Dat kan bijna niet misgaan, dunkt me).

» Posted By grimo1re On October 18, 2008 @ 15:23

Buitenduik: epic fail

In mijn duikklasje gingen we idd ook naar de Vinkeveense plassen, ik was er ook niet wild enthousiast over. In Australie ging het allemaal zo veel lekkerder (geen pak aan behalve ‘stinger suit’, lekker warm, helder, veel te zien). In mijn klasje hadden we ook veel divemasters en assistenten dus veel 1-op-1 werk. Heeeel prettig.

» Posted By grimo1re On October 06, 2008 @ 15:13

Ik heb ook niet zo lang geleden leren duiken. De eerste keer dat wij “echt” gingen duiken op het Great Barrier reef was ik in 20 minuten door m’n lucht heen. En ik maar denken dat ik rustig aan het ademen was…het is ook allemaal zo spannend! Maar, na nog een paar duiken begin je toch wel te ontspannen. Oefening baart kunst, ook bij het duiken :-)

» Posted By grimo1re On September 29, 2008 @ 09:48

Betalen met je vingerafdruk

“amputationware” geweldig. Wat dat betreft zijn ogen toch beter denk ik voor beveiliging, moeilijker te, uhm, stelen want als je ‘t per ongeluk doorprikt, dat oog, dan heb je er niets meer aan. Vinger, betonschaar en Bob’s your uncle. Gaat de caissière denk ik wel raar kijken, als jij met je geamputeerde vinger gaat betalen. “Even me moeders portemonnee geleend, mevrouw”

» Posted By grimo1re On June 24, 2008 @ 01:46

Camerabewaking helpt amper

Ik heb maar geaccepteerd dat we geen privacy meer hebben. Beetje triest wel, maar anders blijf ik me zo druk maken over alle toezicht en het helpt toch geen lor, er wordt van alles door gedrukt.

» Posted By grimo1re On May 13, 2008 @ 23:16

«« Back To Stats Page