Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Wim

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Ga maar!

Zoals wij vroeger zeiden: Enkeltje Syberië!!

» Posted By Wim On April 16, 2015 @ 08:14

The tree of life

Dank je voor de waarschuwing Hoop dat de jury alleen maar uit mannen bestond.
Lees je gedachten graag Vraagje Waarom gebruik je het woord porn(o) zo graag
Blijkbaar is dat voor jouw een eenduidig begrip . Ik geef graag al de schuld aan christen misschien is dat het zelfde

Buiging,
Wim

» Posted By wim On June 09, 2011 @ 02:18

Pervers

Voor Mirella Deel 5 komt inderdaad pas begin juli uit. Ik had de mail daarbover niet helemaal goed gelezen.

» Posted By wim On June 01, 2011 @ 12:07

Kijk als je boeken gaat verfilmen die rauw en volwassen zijn (dit i.t.t tot de jeugdboeken van Tolkien) dan hoop ik dat ze ook goed verfilmd worden en het lijkt erop dat dat dus gebeurd is. Bedankt Karin Ik wist niet dat het verseried was. Voor wie ze wil lezen ze zijn van George R.R Martin en deel 5 is net uit.

» Posted By wim On May 25, 2011 @ 19:40

De vierde macht gelekt

Uitertermate schokkend. Ik vrees dat dit geen incidenten zijn, maar dat deze feiten typerend zijn voor onze buitenlandse achterkamertjes politiek.

Tot nog toe vanuit de politiek geen sprake van zelfkritiek. Ze kunnen toch niet denken dat dit overwaait door maar eens te roepen dat het niet eerlijk verkregen materiaal betreft?
Waar is Jack de Vries als je hem een keer nodig hebt?

» Posted By Wim On January 18, 2011 @ 19:45

Het blauwe gevaar

Inderdaad heeft het OM veeeeel te lang gewacht om deze oplichtster aan te pakken. Angstige en onzeker mensen zijn een prima doelwit voor deze heks. Waarom heeft het OM zo lang gewacht? Omdat er zoveel mensen zijn die in haar verhaaltjes geloofden en dan moet je een beetje voorzichtig zijn. Zo zal het OM het ook niet in zijn/haar hoofd halen om de geldklopperij in Lourdes te verbieden want dan krijg je misschien de kerk tegen je. Zo zijn er meer fabels en sprookjes waar de mensen in willen blijven geloven, bijv. in de monarchie, een niet-gekozen staatshoofd enz.

» Posted By wim On May 29, 2009 @ 14:10

Zelfmoord gaat niet op recept I

@Joan. Ik was niet duidelijk in mijn eerste schrijven. Mijn zwager was al tientallen jaren lid van de NVVE en had ook een euthanasieverklaring. Maar op het moment dat iemand is opgegeven en de arts meent dat de patient door zijn/haar geloof (van de arts dus) maar een wreed en langdurig lijden moet ondergaan, dan sta je een beetje machteloos. Mijn zus kon het niet opbrengen hiertegen te vechten. Ik ben zelf ook al heel lang lid van de NVVE en heb een euthanasieverklaring, maar zoals gebleken is biedt dat geen garantie voor een zachte, zelfgekozen dood.
PS. Ik zou graag willen dat de gebruikers van dit blog het woord “zelfmoord” vervingen door “zelfdoding”. Intolerante gelovigen willen het graag zo noemen om het in een verdomhoek te plaatsen, maar bij een eigen keuze is er geen sprake van “moord”.

» Posted By Wim On December 25, 2008 @ 20:33

Was jarenlang depressief. Heb in mijn jeugd eveneens een poging gedaan met aspirine, uiteraard zonder resultaat. Wel heel lang geslapen. Heb nu prostaatkanker, met een hoge agressiviteit, die reeds is uitgezaaid. Onder behandeling van het AvL Mijn angst is in handen te vallen van lieden die mijn verzoek om euthanasie naast zich neer leggen is groot. Denk dat de Schotse methode dan mijn enige uitweg is: diazepam, sterke drank en 2 vuilniszakken goed dichtgesnoerd om je kop. Heb mijn zwager die in het Slotervaartziekenhuis lag tien dagen lang ondragelijk zien lijden. Zijn verzoek om euthanasie werd niet gehonoreerd. De vrouwelijke arts met Brabants of Beligisch accent vond dat niet nodig.

» Posted By Wim On December 25, 2008 @ 16:19

«« Back To Stats Page