Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Rebecca

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Valse argumenten

@Moos. Dank je voor de tip! De website was mij al bekend, maar veel verwijzigingen op die site zijn toch redelijk tot behoorlijk gekleurd. Voor een nieuweling op dit gebied is het daarom soms lastig te plaatsen.

» Posted By Rebecca On February 24, 2011 @ 12:30

Het is een opluchting om te lezen dat ik niet niet de enige ben die mij groen en geel ergert aan de oppervlakkige berichtgeving over Wikileaks, de telegrammen en de houding en handelingen van bepaalde overheden. Ik zoek mij al een paar maanden een ongeluk naar stukken die genuanceerd, enigzins objectief zijn én vragen stellen.
Mij rest alleen nog de frustrerende vraag: we kunnen klagen, maar waar vatten we het aan om verandering aan te brengen?

Op één punt ben ik het niet geheel eens. Ik denk dat financiële transparantie van Wikileaks wel van belang is.

» Posted By Rebecca On February 21, 2011 @ 10:00

Max & het lijntje

En, hoe heeft Max het onweer van vannacht doorstaan? Het was toch wel flink van de flits en boem en zo…

Was weer een leuk stukje om te lezen. Bedankt!

» Posted By Rebecca On July 11, 2010 @ 10:03

Alice nadert

Oh ja, ik kan ook bijna niet wachten totdat deze film uitkomt… Ik ga niet vaak naar de bioscoop maar deze wil ik toch zeker zien :) Ik ben benieuwd!

» Posted By Rebecca On February 14, 2010 @ 22:11

Mallemolen

Juzo: woonde ze op een dorp, dan werd ze uitgestoten, niet geaccepteerd, want iemand die in haar eigen armen krast, die verdwaast over straat loopt, bevriest, en wegraakt in het openbaar vervoer en daardoor niet kan reizen is ‘gek’ en wordt door zulke hechte gemeenschappen genadeloos uitgespuugd.

» Posted By Rebecca On January 15, 2010 @ 17:22

Wegstrepen

Ach Karin, sterkte inderdaad…
Ik heb hier ook van die wollige katten rondlopen en na het lezen van jouw verhaal heb ik ze nog even lekker geknuffeld. Het blijft naar: je wilt ze zo graag nog wat langer bij je houden, maar je wil het arme dier ook niet laten lijden.
Ik denk aan je…

» Posted By Rebecca On October 26, 2009 @ 09:46

«« Back To Stats Page