Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By MrsStanleyWalker

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Verbod op gezond

Petitie ondertekent!

» Posted By MrsStanleyWalker On September 26, 2013 @ 17:23

Mijn man is ook sinds november vorig jaar van de ene op de andere dag volledig overgestapt op de e-sigaret. Ik ben er ongelooflijk blij mee, hij ziet er stukken gezonder uit. Zelf ben ik al jaren geleden gestopt met roken, maar nu vind ik wel gezellig om af en toe een hijsje te bietsen als we samen zitten te werken ‘s avonds of een e-sigaar te dampen bij een lekker glas port.

Mijn man heeft verschillende e-sigaretten uitgeprobeerd en hij vindt de South Beach Smoke de beste, deze heeft ook geen problemen met lekken van vloeistof. Ze zien eruit als een normale sigaret en werkt met cartridges. Is ook een portable oplaadcase bij om lege accu onderweg te laden.

Eigenlijk snap ik niet dat mensen nog tabak willen roken nu er goed alternatief is. Ik ben echt heel benieuwd hoe ze dit willen gaan verbieden en nog geloofwaardig willen overkomen dat het heus niet om geld draait. Want laten we eerlijk zijn, dat is de enige reden om de verkoop van e-sigaretten aan banden te willen leggen.

» Posted By MrsStanleyWalker On September 25, 2013 @ 23:57

In de wolken

Volgens mij zit het gevaar in de oplader en niet in de e-sigaret zelf. Ik zou niet zo bang zijn voor een klapdamper. ;-)

» Posted By MrsStanleyWalker On September 26, 2013 @ 17:26

@ Olav: die E-cigars heb je inderdaad en zelfs echt goede cubanen. Ik zit nu aan de port met een Antonio Villard- e-cigar. Ben er heel blij mee. Kan je hier vinden: http://www.e-smoke4u.nl/E-Sigaren. Ik ga ook eens op dat forum kijken.

» Posted By MrsStanleyWalker On September 22, 2013 @ 21:27

Antwoord aan Pink Ribbon

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar haar reactie. Ik hoop echt dat Susan Veenhoff me eens zal verrassen. Vooralsnog is dat haar nog niet gelukt.
Wat ik van haar nieuwe blog heb begrepen is dat het doel van Pink Ribbon niet ligt op het gebied van fundamenteel kankeronderzoek en zal dit ook niet gaan gebeuren in de toekomst.

» Posted By MrsStanleyWalker On October 31, 2012 @ 15:15

Censuur door Viva

Echt waar, heeft de gestapo de blog uit google-cache weten te laten verwijderen? Dafuq?

» Posted By MrsStanleyWalker On October 17, 2012 @ 14:44

Haha, geweldig! ;-)

» Posted By MrsStanleyWalker On October 17, 2012 @ 14:20

«« Back To Stats Page