Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Linda

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Waarom ik weduwe wilde worden

P R A C H T I G ! ! !

» Posted By Linda On March 17, 2013 @ 12:26

Zelfmoord II

Hallo,
ik ben vandaag hier terecht gekomen, omdat ik gisteren vanuit de trein heb gezien dat iemand voor een andere trein was gesprongen…gruwelijk…ik zag een afgerukte arm liggen. Dat beeld blijft me voor de ogen spoken.
Zelf heb ik in het verleden heel veel en heel vaak doodswensen gehad. Maar gelukkig nooit uitgevoerd (ik woonde toen op de 9e verdieping).
De gedachte die me er altijd van weerhouden heeft was: “dat kan ik mijn ouders niet aandoen.” En het gevoel dat ik het niet echt zelf was, die dood wilde. Gelukkig heb ik geen last meer van depressies, omdat ik nu medicijnen heb die goed voor mij werken.
Maar ik weet wel wat een diepe depressie en ondraaglijk lijden inhouden. Dus ik kan veel van de reacties die ik hier lees goed begrijpen. Ik zou willen pleiten voor inderdaad een humane manier van sterven voor mensen die ondraaglijk lijden (geestelijk en/of lichamelijk), maar niet nadat er alternatieven zijn geprobeerd.
Ik wens iedereen hier een humane manier van leven en sterven.

» Posted By Linda On July 23, 2010 @ 21:32

De ballen in de kerstboom

Ja Corina, je hebt wel een punt als je een man bij zijn ballen grijpt heb je absolute macht over hem, zijn wij vrouwen toch het superieure geslacht dank zij die twee eieren die tussen zijn benenhangen. Een verkrachter verdient het om zonder meer te worden gecastreerd!! Maar hoe gaan we dit wettelijk voor elkaar krijgen? Ik las laatst het verhaal van een vrouw die werd gedwongen tot orale sex het voor elkaar kreeg om die vent zijn ballen af te bijten, zijn verdiende loon. Warschijnlijk komt ze er wel mee weg omdat het zelfverdediging was. Maar als je er een gevangen neemt en castreert dan ben je strafbaar oo.k al heeft ie jou of je kind verkracht

» Posted By LINDA On February 12, 2012 @ 23:11

zo zie je maar weer dat er best wel mannen zijn die zich heel graag zouden laten castreren door een vrouw . volgens mij worden er meer mannen door een vrouw gecastreerd dan je zou denken, waarom ook niet. Ik hoop er ooit een te mogen castreren, dat lijkt me leuk om te doen, dan stop ik de ballen in een potje en hou ik ze als een trofee. Een soort waarschuwing aan andere mannen wat ik met ze doe als ze niet gehoorzaam zijn. Zijn er vrouwen die al eens een man hebben gecastreerd .

» Posted By LINDA On February 01, 2012 @ 23:55

Zelf ben ik een vrouw die interesse heeft in alle onderwerpen die over het castreren van mannen gaat. Zelf zou ik heel graag mannen willen castreren, niet omdat ik ze haat(ik ben dol op mannen) en ook niet omdat ik afkeer van seks met mannen heb, maar omdat me dat een machtig gevoel lijkt om de afgesneden testikkels van een man in mijn handen te houden. Ik fantaseer hier heel vaak over, vooral als ik de ballen van mijn partner in mijn mond neem en er zachtjes in bijt. Ik zal het nooit zomaar bij een man doen maar een verkrachter die me zou dwingen tot orale sex heeft pech. Mijn partner vind het wel een opwindende fantasie maar zou dit nooit echt door mij willen laten doen.
Ik vraag me af of er meer vrouwen zijn zoals ik die dezelfde fantasie hebben of zelfs wel eens een man hebben gecastreerd.

» Posted By Linda On September 05, 2010 @ 16:52

‘Voor rust ben ik niet in de wieg gelegd’

Hoi Karin,

Ik vroeg me af of je zin had om een keer een bak koffie te gaan drinken. Hoor het wel.

Liefs,
Linda

» Posted By Linda On December 10, 2008 @ 17:03

«« Back To Stats Page