Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Laro

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De weelderige en de weduwe

Mooie column Karin. Ook ik wens je veel sterkte toe.

» Posted By Laro On February 21, 2013 @ 17:28

Zelfmoordforum [opgeheven]

Hoi Thian, fijn dat je hier even een berichtje typt. Mis jouw stukjes best wel, maar ben erg blij dat je er nog bent (was ff schrikken vandaag) en dat het goed gaat. Succes met de 55 dingen!

» Posted By Laro On January 29, 2013 @ 01:00

Canta ballet

Heb je al een canta-app? Met nieuws, videobeelden, canta-activiteiten, een foto uploaden, een game..

Succes met de voorstelling! Tof idee :)

» Posted By Laro On January 30, 2012 @ 01:14

Dropje

Sterkte met het verlies van Dropje.

» Posted By Laro On December 04, 2011 @ 09:58

Sletten

Definitie op wikipedia: Verkrachting is het ongewenst seksueel binnendringen van het lichaam door een ander.

@129 Jij zegt juristisch geldt dat bij lange niet, gevoeld wel.

Op basis waarvan zeg je dat? Is dat wat jij wilt dat het geval is, of dat jij gelooft dat ‘t geval is.. ? Nogmaals: op basis van wat, Karin geeft iig een lead naar cijfers.

En zeg je dat om aan te geven dat het wel mee valt, me ‘t aantal verkrachtingen..In juridische zin dan.. Of dat je verkracht voelen minder erg is dan verkracht zijn (bijvoorbeeld als er geen sprake is van penetratie)?

Wat is je punt nu eigenlijk?

» Posted By laro On January 13, 2012 @ 23:15

Ik lees hier lappen tekst.. en in sommige daarvan staat wat mij betreft een hoop onzin. Voor mij geldt:

Fantasie over verkrachting is NIET hetzelfde als iemand verkrachten of verkracht willen worden. Een verkrachtingsspel, in SM-situaties, is GEEN verkrachting.

Volgens mij is verkrachting ALTIJD tegen de zin van het slachtoffer (m/v). Het maakt niet uit hoe hard- of zachthandig het gaat. De verkrachter is hierbij de dader, het slachtoffer heeft hier GEEN ENKELE schuld aan en had er niet aan kunnen doen om het te voorkomen. En dan maakt het dus niet uit of het slachtoffer jong/oud, man/vrouw, sterk/zwak, feminist/niet-feminist is.

» Posted By Laro On January 10, 2012 @ 13:35

@14 In de natuur is het helemaal niet zo geregeld dat de vrouwen alle aandacht trekken.

“In vrijwel het gehele dierenrijk zorgt het vrouwtje voor de jongen. Soms wordt ze daarbij geholpen door het mannetje, met name bij vogels. Door deze rol van het vrouwtje hangt de toekomst van het nageslacht sterk af van haar overleven. Ze moet moeilijk te vinden zijn voor een roofdier, vooral als ze lange tijd stil moet zitten om eieren uit te broeden. Het is dus begrijpelijk dat ze zogenoemde cryptische kleuren ontwikkelt, waardoor ze goed is gecamoufleerd en niet opvalt in haar omgeving, zelfs al staan we er bijna bovenop. Denk maar weer aan de wilde eend. Ook de fazant is een treffend voorbeeld.”

“Over het algemeen voeren mannetjes een strijd om de gunsten van een vrouwtje. Deze strijd wordt door rituelen veelal in goede banen geleid. De mannetjes bieden tegen elkaar op met zang, imponeergedrag of kleurenpracht, zonder dat er bloed vloeit. De verliezer wordt meestal alleen verjaagd of druipt af. In tegenstelling tot de vrouwtjes is er bij de mannetjes van veel soorten dus een selectiedruk om zo opvallend mogelijk te zijn, in ieder geval in de tijd van de paarvorming.”

Bron http://www.willemwever.nl/vraag_antwoord/dieren-en-planten/waarom-zijn-de-natuur-mannetjes-mooier

» Posted By Laro On January 08, 2012 @ 11:55

Facebook dwang

Volgens mij gaat het Facebook en Google niet om integriteit of omgangsvormen. Dat zal ze aan hun reet roesten, so to speak. Het gaat om adverteerders, oftewel gewoon ordinair geld verdienen. Dat kan het beste met zoveel mogelijk, “echte” informatie over mensen in de databases.

Ik denk zomaar dat de meerderheid van de wereldbevolking zich niet druk gaat maken over dit onderwerp, en gewoon netjes alles invult. De mensen die dat niet willen verzinnen toch een nepnaam (en wachten rustig af) of heffen hun account op. Facebook is geen recht ofzo, en ook geen primaire levensbehoefte. Het is een dienst.. een product. Take it or leave it.

@Juzo Wat schrijf je nu? Fatsoenlijke wormen in naarden? ;-p

» Posted By laro On October 15, 2011 @ 16:59

Rokende rat

Leuk berichtje. Ik heb mijn kat nog nooit betrapt op roken.. en vraag me af of ik mijn (helaas al lang overleden) ratje niet tekort gedaan heb door ‘m geen tabak te geven :)

» Posted By Laro On August 22, 2011 @ 11:12

Afvalbak

@42 Hmm, je kunt respect hebben voor de manier waarop mens en dier en plant in elkaar steken… het wonder daarvan respecteren. Zag gisteren een aflevering van Life, over vogels.. Inderdaad respect voor leven.

Maar dat je voor een persoonlijke mening (en/of gedragingen) van 1 mens (of meerdere mensen) per definitie respect zou moeten hebben… Nee, dat geld voor mij niet. En daarmee ontzeg ik die persoon geen respect, want hij/zij kan van iemand anders wel respect krijgen.

» Posted By Laro On August 18, 2011 @ 11:55

Stemmen

Denk bij het lezen van deze draad aan het werk van Marshall McLuhan

“Thus we have the meaning of “the medium is the message:” We can know the nature and characteristics of anything we conceive or create (medium) by virtue of the changes – often unnoticed and non-obvious changes – that they effect (message.) McLuhan warns us that we are often distracted by the content of a medium (which, in almost all cases, is another distinct medium in itself.) He writes, “it is only too typical that the “content” of any medium blinds us to the character of the medium.” (McLuhan 9) And it is the character of the medium that is its potency or effect – its message. In other words, “This is merely to say that the personal and social consequences of any medium – that is, of any extension of ourselves – result from the new scale that is introduced into our affairs by each extension of ourselves, or by any new technology.”” (Mark Federman)

http://individual.utoronto.ca/markfederman/article_mediumisthemessage.htm

» Posted By Laro On August 05, 2011 @ 08:29

Operatie geslaagd

@99 En wie weet worden andere (massa)moordenaars in diezelfde landen uit jouw voorbeelden wel verguisd…. Vraag me af of men de daad: massamoorden (laten) uitvoeren verheerlijkte of de effecten die dergelijke moord bereikte.

Vanuit het oogpunt van de slachtoffers en hun nabestaanden, waar en wanneer dan ook, zal de (massa)moordenaar waarschijnlijk “slecht” zijn.

» Posted By Laro On August 02, 2011 @ 13:31

«« Back To Stats Page