Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Karin

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Gruis en watjes

Wat klinkt dat “gekmakend”. Gelukkig loste het zich op.
Prachtige laatste zin, na de schrik nog soort humor.

» Posted By Karin On January 27, 2021 @ 15:01

Weg van het water

We moeten het met elkaar rooien. Niet afzonderlijk van elkaar. We zijn een samenleving. Het woord zegt al genoeg.

» Posted By Karin On August 28, 2020 @ 19:26

Analogie

Ironisch dat als ik deze column wil delen op ……facebook dat ik dat niet wil…Share This vraagt nl toestemming om oa mijn algemene gegevens en die van mijn vrienden in te zien…… Ehm…..na het lezen van je column…..maar niet. :-)

» Posted By Karin On May 19, 2011 @ 09:47

Tussen goed en kwaad

Karin, wat ik bedoelde was juist het probleem aanstippen dat blijkbaar ook in de ‘behandeling’ bij allerlei vormen van kanker speelt, maar ik vooral ken van neuromusculaire aandoeningen, nl. dat een diëtist en daarmee alle voedingsgerelateerde aandachtspunten nauwelijks aandacht krijgt binnen de medische wereld, dat er een groot gat aan kennis en kunde is, en ik denk ten onrechte. wat uit jouw verhaal ook blijkt.
ps: ik ben dochter van een diëtist met een nma.

» Posted By Karin On October 09, 2008 @ 20:48

Karin, heb je in het ziekenhuis niet een diëtist gehad aan wie je die vraag zou kunnen stellen? Op een onverklaarbare manier verwijzen artsen nauwelijks door naar diëtisten terwijl ook deze vraag wel op hun vakterein ligt.
je zou zelf kunnen kijken op pubmed…
en eh… aan sojamelk heb je toch niks als je het gebruikt als vervanging van melk voor calcium, karnemelk is wel een mogelijk alternatief?

» Posted By Karin On October 08, 2008 @ 12:53

Ontslagen!

Weer een mijlpaal…. Proficiat en sterkte met je verdere herstel!

» Posted By Karin On December 06, 2007 @ 15:45

Eye-opener

Ha K,

Hier is K uit nes. Ik ben blij dat je je weer beter voelt, en dat je met een frisse blik de wereld in kijkt. Wanneer komt je roze bril op je neus?
Veel geluk met het verliefd zijn;-)

» Posted By Karin On May 26, 2007 @ 01:20

Moeten en niet mogen

Karin, je verwoord een gevoel dat mij raakt. Je leven wat was, dat je weer op wil pakken en wel uit wil schreeuwen ‘ik ben nog wel dezelfde, ik kan dit wel’, maar geef mij ruimte. De zorg naar je ouders.

Ik wil sterk zijn, dat ben ik altijd geweest. Ik ben niet iemand die zeurt, zit niet in mijn aard. Maar ik wil nu ook wel eens mijn hoofd terug, gewoon weer een studieboek lezen en onthouden wat ik gelezen heb. Ik ben alle gevolgen van de chemo en hormoonbehandeling zat, maar kan zo realistisch zijn dat de behandeling nodig is.

Mijn vader is pas overleden en dat maakt het niet makkelijker. De zorg naar mijn moeder, maar tegelijkertijd mijn eigen verdriet over alles wat het laatste jaar mij is overkomen. Ik ben iemand die wel doorgaat, maar je komt op een of andere manier niet echt aan jezelf toe. De ‘do’s en dont’s’ komen ook langzaam in mijn denken en is er erkenning in wat jij schrijft.
Voor jou is er nog een lange weg te gaan met herceptin, ik wens je veel kracht om toch door te gaan.

groeten Karin

» Posted By karin On November 29, 2006 @ 20:51

Oude huid, nieuw leven

Long time no hear inderdaad, harimau! Dank voor het mooie gedicht, ik vat het op als: niet teveel om zien naar wat was. Maar ik moet je zeggen dat ik blij ben dat mijn oude leven weer terug komt, daar verlangde ik erg naar :)

» Posted By Karin On September 19, 2006 @ 07:02

De pruikentijd is aangebroken

Hee K,

Ik zag je hoofd op een blaadje over kanker, bij de apotheek.
Hopelijk krijg je snel je krullenkop weer terug!

Karin

» Posted By Karin On September 12, 2006 @ 06:35

Wirwar

Hee Kaatje,

Ik ben net terug van mijn vakantie en heb je even “bijgelezen”.
Aan de nieuwsgroep wilde ik niet beginnen, maar jou kon ik toch niet overslaan.
Morgen wordt het koeler, en ik wens je een verfrissende periode toe, met af en toe wat heerlijke geuren: regen op de stoep (geen natte hond), en last but not least: een verfrissend bij-de-handje (wie of wat dat dan ook moge zijn).

Take care,
Karin

» Posted By Karin On July 26, 2006 @ 04:46

Zelf doen (not!)

Grom, ik heb het boek van Eve Sedgwick zojuist besteld. Ik ben benieuwd.

» Posted By Karin On June 13, 2006 @ 02:46

Nieuwe bobbel

Nee, je wordt er inderdaad niet mooier op, van die kanker. Daar heb je helemaal gelijk in. Een topdropje is het niet geworden. Allemachtig. Ik hoop inderdaad voor je dat er nog een zwelling zit van de operatie. Ik ben zelf van het type tres ravaissant ofwel een Rubensvrouw en mijn PAC is ook zichtbaar. Mijn eerste PAC werd geplaatst tussen de welving van mijn borsten met als gevolg dat ik het record misprikken heb gehaald en dat wil je ook niet. Geloof me.
Vier operaties, 3 PAC-jes en een trombosearm verder, hebben ze uiteindelijk het juiste plekje gevonden.

Je kwaadheid om die kutkanker en het feit dat jouw lijf wel erg wordt ‘gebruikt’ als huisvesting voor allerlei kwalen, heeft in mijn optiek een functie. Het zorgt voor het boven halen van onvermoede krachten.

Mijn huisarts noemde mijn eerste kankerjaar een verloren jaar. Een jaar kwijt aan behandelingen. Ik weigerde om de kanker en de behandelingen de overhand te laten nemen en ik blijf tot op heden nog steeds halsstarig. Inmiddels zit ik tot ieders verrassing in mijn 4e kankerjaar. Ik heb een goede deal gemaakt met de wekelijkse Herceptin en heb besloten immuun te zijn. Ik heb ook besloten flink te drukken op budgetten en een lange neus te trekken naar de no claim korting die ik als een soort extra straf misloop. Tegelijkertijd schop ik de statistieken onderweg ook maar eens flink onderuit.

Het gaat je niet meevallen de komende periode. Laat je steunen door je netwerk én de amazones. Jij kan op jouw beurt weer veel betekenen voor andere vrouwen door jouw kracht van het schrijven.
Laten we maar met z’n allen een lange neus trekken naar die kanker.

Zet ‘m op. Ten aanval! Maak je maar flink kwaad.

» Posted By Karin On May 09, 2006 @ 01:28

Leuk!

Een tegenovergestelde reactie kreeg ik een keer op mijn ms. Terwijl ze aan het knippen uh snijden tegenwoordig was in mijn haar vroeg ze wat ik had. Ik deed de ms voor dummies uitleg. Waarop zij zei: “”o dat zou niks voor mij zijn””

Wens je het allerbeste karin en hoop dat de kutkanker inziet dat jij een no-go erea bent.

» Posted By Karin On May 04, 2006 @ 01:15

«« Back To Stats Page