Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Gerrit

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Volk

@ Anna 8. ‘en jij, Robelia, eet toch ook geen poep om te weten hoe het smaakt?’
En @ Rob 7. ‘Als je geen onderbuik gevoel hebt dan ben je dood.’
Als je wilt hoe poep smaakt, zul je het toch echt moeten proeven. Dat geldt niet voor het herkennen van de donkerbruine geur van de onderbuik, die voor sommigen hier kennelijk een eerste levensbehoefte is. Ik ben blij met de column van Karin waarin wordt betoogt dat luisteren, begrip en verbinding zonder die donkerbruine geur niet dodelijk is maar oplossingen dichterbij brengt en voorkomt dat mensen onrecht wordt aangedaan. Het verschaft misschien ook inzicht in de aanleidingen en gevolgen van ‘regime changes’ en ‘Arabische lentes’ die miljoenen mensen in het Midden Oosten en Afrika ongevraagd over zich heen gebombardeerd hebben gekregen.

» Posted By Gerrit On August 07, 2016 @ 12:17

De laatste sigaret

@ Janus,
Karin wijst in haar blog op de uitzending Horizon van de BBC. In deze uitzending werd onder andere de aandacht gevestigd op de effecten van stoffen (andere dan PG/VG) in liquids. Is het in dit verband onzinnig te veronderstellen dat de e-sigaret ook een toegevoegde waarde zou kunnen hebben als middel (bolus) om geneesmiddelen toe te dienen? Of dienen onderzoeken naar e-smoking zich uitsluitend te richten op het bestrijden van zonden zoals het gebruik van genots- en verdovende middelen? Het leven kan mooi zijn Janus, maar je moet er wel oog voor hebben!

» Posted By Gerrit On June 02, 2016 @ 11:21

@ Karin, dank voor je verwijzing naar Horizon (en de links naar onderzoeken in je andere blogs). Opvallend verschil tussen het (negatieve) effect van de menthol en de pina colada liquid op menselijke cellen. Dan te bedenken dat moeders in de 70er jaren hun kinderen op doktersadvies -het hoofd onder een theedoek boven een kom heet water met Dampo- massaal menthol lieten inhaleren bij een verkoudheid. Ik verwacht hier binnenkort verwijzingen aan te treffen naar hoopgevende onderzoeksresultaten m.b.t. liquids met helende werking, bijvoorbeeld een levertraan liquid voor sterke botten.

Tijdens mijn studie tijd kwam het voor dat een onverlaat een college verstoorde door heel hard ‘GELUL’ te roepen. Was jij dat Janus?

» Posted By Gerrit On June 01, 2016 @ 12:53

Pink Ribbon in cijfers

@39
zolang niet duidelijk is waar die zg bestedingsreservers voor gebruikt worden blijft het uitkijken met deze club, bovendien kunnen salarissen etc heel goed anders verpakt worden bijv onkosten, declaraties etc. Dat ze zich inlaten met bedrijven die dat lullige strikje gebruiken om hun rotzooi te slijten zegt al genoeg. De mensen waar het om gaat zijn niet interessant voor de Pink, BN’ers met gekke jurkjes, botox hoofdjes en rare vlinderstrikjes zijn immers veel spannender ! Nogmaals, een grote marketingtruc, laat ze die 7 milj maar storten op de rekening van het KWF (al heeft die ook minder frisse trekjes hahahaha)

» Posted By gerrit On November 19, 2011 @ 19:55

Goed gedaan !!! Prima, heb zelf altijd al achterdocht gehad bij die zg goede doelen en helemaal als dat ziekje clubje BN’ers weer een kitsch gala ergens voor organiseert. Dus ook hiervoor zoals dat vreselijk PR gale van Estee Lauder. Pure marketing trucs over de ruggen van doodzieke mensen. getverrrr
Ik denk dat de graaiers uit de financiele wereld nu hun plaats gevonden hebben bij de “goede doelen” een onuitputtelijke bron waar stevig in gegraaid kan worden. Hoe zit het eigenlijk met de salarissen en andere voorzieningen van de top van prink ribbon ? is daar ook nog achter te komen ?

» Posted By gerrit On November 19, 2011 @ 14:40

Pink Ribbon

had een kritische noot op de blog van pink (in) ribon geplaatst, is weder verwijderd. Kenmerk van foute clubjes die geen kritiek dulden en bang zijn door de mand te vallen. Is gelukkig nu grootschalig gebeurt, hoop dat er een gedegen onderzoek komt naar de handel en wandel van deze marketeers

» Posted By gerrit On November 19, 2011 @ 18:25

Voorspellingen

Beste Karin, als je je vader spreekt, feliciteer hem dan maar van mij met zijn 80ste verjaardag. Als het zover is, en je dat wilt. Hartelijke groeten, Gerrit Van Oord.

» Posted By Gerrit On January 09, 2011 @ 22:49

«« Back To Stats Page