Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Culinette

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Innoveer nou!

@Janus. Je hebt gelijk! Zo, ook weer klaar.

» Posted By Culinette On January 06, 2012 @ 14:28

Ach Janus (16). Ik zie dat je niet weet wat een Bitch is (Babe In Total Control of Herself) en al helemaal niet wat pulp is. Gelukkig maar! Die rommel is alleen voor domme blondjes joh. Niet in verdiepen. ;-)

» Posted By Culinette On January 06, 2012 @ 07:47

@Janus.
http://smartbitchestrashybooks.com/

» Posted By Culinette On January 05, 2012 @ 11:50

@Spaink. Dat doe ik ook regelmatig maar lang niet alles wat ik wil hebben kan ik vinden. Ik ben namelijk (behalve kookgek) ook trashy novel expert. Pulp. Romans. Happy Ever After. Weet ik alles van. ;-)

» Posted By Culinette On January 05, 2012 @ 08:56

@Janus. Er zit er ook eentje vlakbij in Den Haag. Ze zijn harstikke duur. Veel goedkoper om via internet te kopen en dat doe ik veelvuldig. Maar ebooks downloaden vanuit USA ofzo is simpelweg niet mogelijk. Ik kan dus wel de papieren boeken kopen maar niet de ebooks.
Idioot gewoon

» Posted By Culinette On January 04, 2012 @ 08:53

Absoluut en helemaal waar. Ik lees veel engelstalige boeken. Heel veel titels zijn niet beschikbaar voor ons. USA only!
Dus downloaden. Maar ik zou ze zonder probleem kopen als dat mogelijk was. Bovendien zijn eboeks in Nederland krankzinnig duur. Maak ze een stuk goedkoper en de verkoop zal omhoog schieten.
Als ik een eboek lees en ik vind het echt een heel goed boek dan koop ik alsnog het papieren exemplaar. Ik kan nog zoveel downloaden maar ik ben absoluut niet minder gaan kopen daardoor.
Integendeel. Ik kan eenvoudigweg niet alles kopen wat ik wil.

» Posted By Culinette On January 03, 2012 @ 15:01

«« Back To Stats Page