Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Bram

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

‘Going Clear’

Jan,
als jij nu eens begint met de oprichting van een nieuwe religie, scijantology. Heb jij het voor het zeggen, met jouw humeurige toon sowieso een “baal”religie en jouw fantasie is groot genoeg om L.R.H. voorbij te pennen… Wat wij allemaal niet van jou kunnen leren, ik geloof het haast niet… Veel plezier! ;)

» Posted By bram On May 28, 2015 @ 13:55

Jan, volgens mij laten we de inhoudelijke -voor zover daar sprake van is- discussie zijn voor wat het is. Ik bedoel dit niet arrogant en doe er vooral mee wat jou goeddunkt: zoek hulp. Wees niet bang voor geestelijke gezondheidszorg, accepteer medicatie indien nodig… Ook jij bent een mens, ook jij kunt de realiteit uit het oog verliezen zonder dat je dit wil. Steek die energie die je nu kwijt bent aan jouw wantrouwen, het naarstig zoeken naar verbanden tussen mens, aarde en hemelse zaken en alles daartussen, goed of kwaad, in de realiteit die je wel kunt bevatten.
Sterkte!

» Posted By Bram On May 23, 2015 @ 22:09

Jan, veel woorden en theorieën, waarmee je voorbij gaat aan alle vraagtekens, kritiek en feitelijkheden die er rondom sc. bestaan. De indruk die mij van jou rest is die van een paranoïde psychotisch complotdenker die beter niet tegengesproken kan worden, aangezien de kans aanwezig is dat jouw ideeën en overtuigingen door jou nimmer zullen worden betwijfeld en de behoefte om anderen te overtuigen eveneens nogal rigide is.

» Posted By bram On May 23, 2015 @ 11:31

Jan, jouw achtergrond is overduidelijk. Lastig voor je dat niemand ooit begrijpt waar scientology wel voor staat. En uiteraard ligt het voor de hand om ex-Sc. weg te zetten als leugenaars. Jij legt ook niks uit, je spreekt alleen tegen op een defensieve en agressieve manier, zonder enige inhoud. Dat past dan weer wel goed in de lijn van scientology. Dat de ‘afvalligen’ aanzienlijk verderstrekkende kennis en ervaring hebben met sc. en meer stappen hebben doorlopen maakt het toch moeilijk om de minder gevorderde leden al te serieus te nemen. maar goed, onwetendheid en blinde naïviteit liggen vaker ten grondslag aan fanatisme dan aan ‘gelijk’.

» Posted By bram On May 22, 2015 @ 16:13

Misdrijf

Tuurlijk Karin, de tekst op de sigaretten pakjes is ook zeer effectief!
Wat een geweldig idee is dat toch….

» Posted By Bram On July 17, 2012 @ 18:09

«« Back To Stats Page