16 thoughts on “Etalage”

 1. kwoot: “met een echte Canta erin ;)” UNkwoot
  is die Canta feeks? euhh ‘k bedoel: “fake”
  als niet: moet Karin afslanken.
  het ging over
  het boek
  toch?

 2. JPaul (3): “als niet: moet Karin afslanken.”

  Nóg slanker? Nog ff en ze waait weg tussen haar voordeur en de deur van haar Canta. ;)

 3. t´Is toch zonde van zo´n echte plak….., nu ja een beetje “dandy” is het misschien toch een beetje…..

  Nu ja als het maar verkoopt, maar een rolstoel heb ik in de boekwinkeletalage nog niet aangetroffen, zo is het ook weer…..

 4. Ik heb zelf geen gehandicapt(dat zeg ik zelf, nou ja..wie heeft er geen?) maar uit praktische overweging en ik kom niet uit A’dam is die boekhandel Athenaeum(Polak) ‘rolstoelvriendelijk’? Als je veel wil verkopen moet je zeker rekening houden met je ‘klanten’? Houd je ook een signieersessie, niet voor mijzelf; maar anderen vinden dat wel leuk! Maar ik kan het me ook voorstellen, dat ‘je het apies kijken’ en ‘kijken en kijken en niet kopen’ echt helemaal niets vindt. Wachten en ‘niets doen’ lijkt me helemaal niets voor jou. Maar ik kan me daarin vergissen? Nogmaals succes! én die Canta staat op kaart en daar kan niemand meer erom heen! Zo maak
  je dromen Echt waar! Een lekker gevoel Karin om in een ‘flow’ te zitten waar je het ‘ene” na het ‘andere’ cadeautje in ontvangst neemt en uitpakt. Dat bedoel ik de mens schept haar/zijn eigen Leven. En een andere kan het nooit voor je doen. Dat doe je altijd Zelf. En wie goed doet komt goed tegen. Vooral mij niet geloven.

 5. Karin @8

  Ga je signeren? Zou leuk zijn.

  Heb een alleraardigste herinnering aan mevr. Carter die ik toevallig bij Barnes and Noble trof in New York tijdens signeren van een boek van haar.

 6. #8
  Karin ook jij heb je Benenwagen af (geschreven)! Daarom ligt het nu in die boehandel. ;-)

 7. Sjaak; ja ik ga signeren. Gisteren in Amsterdam en Haarlem, maandag in Veenendaal en Deventer, dinsdag in Zwolle en Groningen. En ik rijd daarnaar toe in de Canta….

 8. Nou ik heb ‘m. ‘t Leest lekker weg. En ik zeg na de eerste hoofdstuk schelden doet geen pijn en van die kroketten daar lust ik pap van (alleen voor ingewijden; ik ga niet alles verklappen dan koop je ‘m zelf maar!). ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.