The Daily Show, NL

Vanavond ben ik te gast bij The Daily Show, Nederlandse Editie. De uitzending is om 22:30 op ComedyCentral. Het onderwerp: privacy.

Driedubbel leuk: ik ben dol op de Amerikaanse Daily Show, ik vind het dapper dat Jan Jaap van der Wal het aandurft een Nederlandse versie ervan te maken, en ik ben de allereerste gast ever van het programma :)

De uitzending is inmiddels online gezet.

Author: Spaink

beheerder / moderator

14 thoughts on “The Daily Show, NL”

 1. Ik had nog nooit iets van Karin Spaink gehoord, maar ze sprak raken woorden tijdens de daily show. Ik herkende de drang om het uit te leggen, dat je er buiten adem van raakt. Eindelijk eens iemand die het voor elkaar krijgt waarheid te verkondigen op tv. Mensen moeten eens goed gaan beseffen dat de wereld geen sprookje is en dat de machthebbende posities in deze wereld geen haar verschillen van de “door de maatschapij veroordeelde criminelen”. 8 van de 10 gevangen zit daar omdat zijn misdaad een wanhoopspoging was zichzelf te redden uit de barre positie waar hij in zat. vrijheidsberoving.. dat is een gevangenis straf.. er is geen ergere manier om iemand te martelen.
  Maargoed, wie ben ik om zo te praten..

 2. Te GeK!!!
  Hoop dat er nu veel meer mensen van bewust worden!
  Helaas wordt hier al jaren te weinig aandacht aan besteed!
  Ik heb genoten van je woorden en hoop het nog eens te zien!
  Is er ergens een link te vinden?

 3. Misschien moet ik de hele aflevering even terugzien, voor een beter overzicht, want ik schrok nogal, toen ik je langs zag flitsen bij de daily show, bloedfantiek. Wat een contrast met een speels bedoeld programma.

  “Die zit iets te lang in de activistische hoek”, denk aan je hart, dacht ik.

  (Ik heb je ooit, ongeveer 1000 jaar geleden, irl, ontmoet bij een metalconcert, btw)

 4. Wederom: “download the latest FlashPlayer” (en ik heb #9) dus lukt niet. Maar Grote Vriend heeft em vanmiddag op VHS afgespeeld. Ook goed.
  – (=minpunt): veelsteweinig tijd.
  +(=pluspunt): JJvdW liet je wel gewoon uitpraten. Een verademing.
  In vergelijking met het KotsBraakOvergeef-programma DeWereldDraaitOmMij – waarin TV-“persoonlijkheden” andere TV-“helden” wederzijds (masturberen doet men thuis, met de gordijnen dicht!) veren in het achterwerk sjorren – de AKZO/Nobel of wellicht PCHooft-prijs waard (bijna, dan).
  +(=nog een pluspunt): hij onderbrak je niet; wat niet precies hetzelfde is: ook al is het gerepeteerd. Dit programma heeft wellicht kansen (in mijn opinie).
  Bottom line: we worden genaaid door Tjibbe Joustra en consorten. Onder betaling van astronomische bonussen aan de falende bestuurderen.
  En de toebac wordt per pak met de week minder en duurder………..

 5. Dat was een buitengewoon interessant interview! Ik wist niet dat het zo schrikbarend slecht gesteld is met onze privacy in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.