Twitter

Al een paar dagen zit ik aan de monitor gekleefd om het nieuws over Egypte te volgen. Behalve de licht bizarre neiging om geregeld het beeldscherm aan te raken – alsof ik de boel zo kan bezweren of beschermen – ontwikkelde ik een tweede tic: steeds maar aan iedereen vertellen wat er nu weer was gebeurd.

Nadat ik een hele avond en halve nacht lang korte berichten op mijn FaceBook-pagina had geplaatst, besloot ik dat twitteren daarvoor wellicht beter geschikt was, en dat als ik daar een account nam ik bovendien het nieuws van anderen kon volgen. Dus vandaar.

U kunt me op Twtter volgen via @KarinSpaink. Mijn nieuwslijstje over Egypte is publiek, en staat hier: @KarinSpaink/Egypt. Momenteel twitter ik betrekkelijk veel, maar dat wordt vast minder als de situatie in Egypte verbetert.


Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *