Twitter

Al een paar dagen zit ik aan de monitor gekleefd om het nieuws over Egypte te volgen. Behalve de licht bizarre neiging om geregeld het beeldscherm aan te raken – alsof ik de boel zo kan bezweren of beschermen – ontwikkelde ik een tweede tic: steeds maar aan iedereen vertellen wat er nu weer was gebeurd.

Nadat ik een hele avond en halve nacht lang korte berichten op mijn FaceBook-pagina had geplaatst, besloot ik dat twitteren daarvoor wellicht beter geschikt was, en dat als ik daar een account nam ik bovendien het nieuws van anderen kon volgen. Dus vandaar.

U kunt me op Twtter volgen via @KarinSpaink. Mijn nieuwslijstje over Egypte is publiek, en staat hier: @KarinSpaink/Egypt. Momenteel twitter ik betrekkelijk veel, maar dat wordt vast minder als de situatie in Egypte verbetert.

Author: Spaink

beheerder / moderator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.