Warm aanbevolen

Vanavond was ik te gast bij het Girl Geek Dinner: een genootschap van vrouwen die om de paar maanden in de Flexbar op de Westergasfabriek een avond organiseren over technologische onderwerpen (*). De Girl Geek Dinners worden in allerlei landen en steden georganiseerd en zijn zodoende onderdeel van een groot netwerk. Hoe het er elders toegaat weet ik niet, maar de Amsterdamse tak heeft haar avonden goed geregeld. Er was een werkelijk uitstekend en overvloedig buffet. Daarna mocht ik, en ik trof een zeer aandachtig publiek. Daarweerna hadden we debat en een loterij en koffie met soesjes, en daarweernader napraten met drank erbij.

Eerder had ik al ‘s langs willen gaan maar het kwam er nooit van. Nu had ik als hoofdgast plots een sterk argument om wel te gaan en dat beviel uitstekend. Slimme dames, goed eten, een kundig en breed geschakeerd publiek, en een hartelijk organisatieteam. Warm aanbevolen!

(*) Mannen mogen ook gerust komen, maar alleen indien uitgenodigd / begeleid door een dame. Voor het volgende Geek Girl Dinner ben ik al voorzien; heren die hunkeren naar kennis en goed gezelschap dienen derhalve een andere mevrouw te strikken.


Aantal reacties: 10

 1. ≡ 19 Feb 2010 ≡ 11:13

  Klinkt interessant!

 2. ≡ 19 Feb 2010 ≡ 15:33

  Heb erg genoten van je talk, dankjewel!

 3. ≡ 19 Feb 2010 ≡ 18:17

  Geek: ‘a person with an unusual or odd personality’… right?

 4. ≡ 19 Feb 2010 ≡ 21:38

  COD – geek

  1 a look (Austral. slang)
  2 a dull or socially inept person (US slang)
  3 geeky (adj.)
  sense 1 from British dialect “geck” – ‘to toss the head scornfully’, ‘to look proudly (at)’
  sense 2 from the related English dialect “geck” . ‘fool’

 5. ≡ 19 Feb 2010 ≡ 21:41

  4 nerd

 6. ≡ 20 Feb 2010 ≡ 04:10

  En dus wat voor dinner of girls zijn het :)

 7. ≡ 20 Feb 2010 ≡ 10:07

  Ik weet dat het “Warm aanbevolen” heel erg leuk en erg interessant is; misschien kan Karin nu (heel even?) aandacht besteden aan de vraag:

  Waarom het CDA ZELFS!!! het kabinet opofferde om de geldverslindende militaire missies in o.a. Uruzgan voor te kunnen zetten!

  Wij zitten te SLAPEN en ondertussen worden wij BEROOFD van miljarden en wordt er met droge ogen gezegd dat keiharde! bezuinigingen (op o.a. de gezondheidszorg en sociale zekerheid) absoluut nodig zullen zijn! (Maar niet op defensie, denk b.v. ook aan de tientallen miljarden! voor de JSF…).

  Een volk dat tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…

 8. ≡ 21 Feb 2010 ≡ 19:09

  Post 9 gewist ipv post 7; Fantastisch! Bye, Bye…

 9. url url'>Spaink ≡ 22 Feb 2010 ≡ 00:39

  Oh, waren ze niet hetzelfde dan? Mijn excuses.Ik zag een dubbele posting, zag ook je verzoek er een te verwijderen, en lette kennelijk niet goed op.

 10. ≡ 22 Feb 2010 ≡ 10:59

  Daslekkerdan…

  Gelukkig maak ik nooit faute…

  Ach, wat zeur ik toch; het duurt toch nog 6 maanden voordat Bakellende V geĆÆnstalleerd wordt…

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *