Steun Jennifer Hopelezz!

Aanstaande vrijdag (19 februari) wordt in de Melkweg de nieuwe Amsterdamse nachtburgemeester gekozen. De nachtburgemeester vertegenwoordigt het Amsterdamse nachtleven voor twee jaar en kan het ambt naar believen invullen.

Ik heb mijn steun toegezegd aan Jennifer Hopelezz. Hopelezz – voor intimi: J’Ho – is het vleesgeworden symbool van tolerant Amsterdam. Niet alleen heeft ze alles in huis om te vechten voor de vrijheid van alle Amsterdammers; ze heeft ook de elegantie, de overtuigingskracht en de contacten om de vertrutting van onze stad te stoppen. Bovenal zal ze een zeer zichtbare nachtburgemeester zijn. En dat is hard nodig om alle Amsterdammers te blijven herinneren aan de noodzaak (en het plezier) tolerant te zijn.

Jennifer stelt zich kandidaat onder het motto Lezz is More. Hopelezz is van Grieks-Australische afkomst en woont sinds negen jaar in Amsterdam. De pijlers van haar programma zijn: vrijheid, veiligheid en liefde. Jennifer: ‘Amsterdam is een geweldige stad. Iedereen houdt van onze stad, maar het gaat nu de verkeerde kant op. Te vaak worden mensen uitgescholden, bedreigd of erger. Als nachtburgemeester wil ik de stad weer sexy maken en het nachtleven spannender en de veiligheid op straat verbeteren.’

Ik steun Jennifer van harte en vraag daarom iedereen om op vrijdag 19 februari naar de Melkweg te komen en op haar te stemmen.

Stemmen kan (helaas) alleen die avond in de Melkweg vanaf 22:00 uur. Een toegangsbewijs met stembiljet kost zes euro en kun je kopen aan de kassa (in de voorverkoop), bij de Beatfreax Ticketshop en bij Ticketmaster Wees wel voor 24:00 uur binnen, anders mis je de stemming.

Laten we geschiedenis maken!

Author: Spaink

beheerder / moderator

14 thoughts on “Steun Jennifer Hopelezz!”

 1. Juicht flitsende jennifer ook koffiesjopjes toe nabij de scholen? Dan kan ze ‘t bij Balkey op bezoek wel schudden. Die is namelijk voor normen en waarden, en die hebben ze daar niet.

 2. @Spaink: Ik denk dat je Balkenende toch tekort doet hier. Hij is namelijk tot veel meer in staat! Als wij hem nog maar een kans geven nog beter zijn best te doen. Deze man heeft toekomst, ik voel het! En zijn kiezers weten het!

 3. We mogen niet meer roken in cafés, op de Wallen zitten steeds minder prostituees achter het raam en in smartshops is geen paddo meer te krijgen: het liberale karakter van de Nederlandse samenleving lijkt anno 2009 ernstige scheuren te vertonen. Gedogen was decennialang het toverwoord, verbieden is nu de harde realiteit. En dat wordt het komende jaar niet minder, verwacht Henk van de Bunt. “We geloven steeds meer in het preventieve karakter van verbieden.”

  [Moderator: ik heb de rest van de tekst verwijderd. Tess: voor het verwijzen naar lange stukken tekst van anderen hebben we nu juist de link uitgevonden. Bovendien bestaat er ook nog zoiets als auteursrecht.]

 4. Tess: op jezelf reageren is meestal niet zo slim. En lappen tekst van anderen overnemen niet netjes: daarvoor is nu juist de link uitgevonden.

 5. Ik heb het idee dat balkenende behoorlijk aan zijn plavond zit, en maar gelukkig ook, wie weet wat hij verder nog voor ellende verooorzaakt,
  met zijn gedraai.
  Nederland gaat er onder dit kabinet niet bepaald op vooruit in mijn ogen,
  en als hij dan wat zegt: bv iedereen oproep voor zijn deur de sneeuw weg te ruimen, verwacht ik wel dat hij het goede voorbeeld geeft, hem dta zelf scheeuw scheppend zien oproepen, maar het is gebakken lucht.

  Amsterdam kan wel weer wat bruisends gebruiken, en wat minder discriminatie, en de rest van nederland ook. Ben voor J,Ho,
  mooie tekst Karin

  liefs Thian

 6. In volgzaamheid en gehoorzaamheid zit altijd angst verscholen en het is die angst welke de menselijke geest verlamt.

 7. Dat er gestemd moet worden à la bonheur maar dan niet op zo’n vreeslijk leelijk mormel.

  Nederland bestaat alleen maar uit aardslelijke mensen.
  Geeneen uitgezonderd.

  Maar dan ook werkelijk gene ene.

  Zo treurig nou.

 8. @juzo 10:46: Zover ik het begrijp, gaat het hier om schoonheid met een knipoog.

  Verder is ze best leuk als je een flink eind van het scherm gaat zitten. Probeer maar eens.

 9. Sorry Karin, neem mij niet kwalijk, dat was het verkeerde comment bij het verkeerde stuk.

  Ik zou het zeer op prijs stellen waanneer je het zou verwijderen.

  Hartelijke groet,

  Tess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.