Sleazy Snor Spaink

Mijn goede vriendin Anneke zag laatst een foto van een vrouw met een nepsnor en raakte plotseling in de ban. Ze wil zulke foto’s nu sparen en vroeg haar vriendinnen om mee te werken aan haar project en haar zo’n foto van zichzelf te sturen, die ze dan op haar blog zet: WomenWithFakeMustaches.

Ik vond het idee erg geestig en heb vanavond een druipsnor getekend, mijn haar nat gemaakt en achterover gekamd voor de juiste vettige look, met als finishing touch een sigaret bungelend in mijn mondhoek. Vooral die ene met die penose-achtige knipoog (u ziet hem hiernaast) kostte even wat tijd, maar ik ben erg te spreken over het resultaat.

Morgen kun je de hele serie bij Anneke vinden. Ben je een vrouw: schroom niet, doe gerust mee! Pak een wenkbrauw- of kohlpotlood en teken een snor, neem een stuk donker papier en knip er een uit, knutsel iets van wol of wat ook – alles mag, en je komt in goed gezelschap :)


Aantal reacties: 6

 1. ≡ 08 Dec 2009 ≡ 12:48

  Ik wou even kijken waar de goede oude woman with beards gebleven waren. Die staan niet meer bovenaan bij de circa 7.240.000 voor woman with beards, maar de baarden uit 1997 zijn weg http://www.nettime.org/Lists-Archives/nettime-l-9701/msg00047.html
  Eerlijk gezegd mis ik ze niet erg ;)

 2. ≡ 08 Dec 2009 ≡ 14:52

  Karin,

  Wat ben jij lelijk op deze foto. LELIJK!!! Maar daardoor lijk je net een echte kerel. :))

  Maar volgens mij stond je te dicht bij het fototoestel, waardoor die vertekening ontstond. Of was dat de bedoeling?

  J.

 3. ≡ 09 Dec 2009 ≡ 01:43

  willy deville look alike!

 4. url url'>Janiek ≡ 10 Dec 2009 ≡ 22:45

  LOL! Ga je nu ook voor nachtburgemeester?

 5. url url'>Spaink ≡ 11 Dec 2009 ≡ 01:16

  Nah. Ik ga niet zo vaak meer uit sinds het rookverbod :)

 6. ≡ 19 Dec 2009 ≡ 19:18

  Hè gedverdemme Karin…
  Deed me denken aan vervlogen tijden in Griekenland. Een prachtige, werkelijk beeldschone vrouw vanuit de nachtclub mee naar huis genomen. Ja, voor een afzakkertje. Toen alles echter afzakte, ik de zwarte haarstreep zag van nek tot verdwijnend in de bilnaad, het grote woud dat links en rechts welig uit haar slipje stak en… die van dichtbij en in beter licht snor zag… heb ik een taxi gebeld. Het oog wil ook wat… moet ze nog steeds niet begrijpen. Ja, ík heb gezegd hoofdpijn te hebben, ha, ha.
  Andreas Sokrates Leno

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *