Sleazy Snor Spaink

Mijn goede vriendin Anneke zag laatst een foto van een vrouw met een nepsnor en raakte plotseling in de ban. Ze wil zulke foto’s nu sparen en vroeg haar vriendinnen om mee te werken aan haar project en haar zo’n foto van zichzelf te sturen, die ze dan op haar blog zet: WomenWithFakeMustaches.

Ik vond het idee erg geestig en heb vanavond een druipsnor getekend, mijn haar nat gemaakt en achterover gekamd voor de juiste vettige look, met als finishing touch een sigaret bungelend in mijn mondhoek. Vooral die ene met die penose-achtige knipoog (u ziet hem hiernaast) kostte even wat tijd, maar ik ben erg te spreken over het resultaat.

Morgen kun je de hele serie bij Anneke vinden. Ben je een vrouw: schroom niet, doe gerust mee! Pak een wenkbrauw- of kohlpotlood en teken een snor, neem een stuk donker papier en knip er een uit, knutsel iets van wol of wat ook – alles mag, en je komt in goed gezelschap :)

Author: Spaink

beheerder / moderator

6 thoughts on “Sleazy Snor Spaink”

 1. Karin,

  Wat ben jij lelijk op deze foto. LELIJK!!! Maar daardoor lijk je net een echte kerel. :))

  Maar volgens mij stond je te dicht bij het fototoestel, waardoor die vertekening ontstond. Of was dat de bedoeling?

  J.

 2. Hè gedverdemme Karin…
  Deed me denken aan vervlogen tijden in Griekenland. Een prachtige, werkelijk beeldschone vrouw vanuit de nachtclub mee naar huis genomen. Ja, voor een afzakkertje. Toen alles echter afzakte, ik de zwarte haarstreep zag van nek tot verdwijnend in de bilnaad, het grote woud dat links en rechts welig uit haar slipje stak en… die van dichtbij en in beter licht snor zag… heb ik een taxi gebeld. Het oog wil ook wat… moet ze nog steeds niet begrijpen. Ja, ík heb gezegd hoofdpijn te hebben, ha, ha.
  Andreas Sokrates Leno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.