Zometeen

Zometeen word ik met een taxi opgehaald voor een diner met de jury van de Van Praagprijs en het bestuur van het Humanistisch Verbond. Mijn ouders hebben samen met hun vrienden toevallig in precies hetzelfde restaurant gereserveerd, dus die kan ik dan fijn alvast omhelzen, daar heb ik intussen erge behoefte aan. Daarna de ontvangst met koffie enzo om 19:30, en om 20:00 begint het. Er kan niks misgaan en toch ben ik bloednerveus.

  • Naar de kapper geweest: check
  • Nagels gelakt: check
  • Gedoucht en haar gewasssen: check
  • Drank, sap &c gehaald voor eventuele afterpary: check
  • Huis enigszins opgeruimd voor eventuele afterparty: check
  • Bedacht en uitgeprobeerd wat ik ga aantrekken: check
  • Dankwoord klaar en geoefend: check
  • Aanmeldingen: check, de zaal zit vrijwel vol!
  • Straks voldoende vrienden in de buurt: check
  • Zenuwen in bedwang krijgen: I’m trying :)

Aantal reacties: 9