Aanmelden

Eerder vertelde ik al dat ik op woensdag 20 mei een prachtige prijs voor mijn werk krijg toegekend, en dat rondom de uitreiking daarvan een feestelijke avond wordt georganiseerd in het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam. Juryrapport, interview, toespraak, een intermezzo waarvan ik ook niks mag weten, drank, omhelzingen, zoenen, hopelijk veel mensen, en als het meezit mooi weer en prachtig zicht over het IJ.

Iedereen is van harte welkom en de avond is gratis toegankelijk. Je krijgt zelfs een boekje cadeau als je komt. Maar het is wel belangrijk je op voorhand aan te melden. Dat kan tot 7 mei op deze plek. Na aanmelding krijg je een toegangskaart thuisgestuurd.


Aantal reacties: 4

 1. ≡ 27 Apr 2009 ≡ 12:16

  gglegrand88@hotmail.com

 2. ≡ 27 Apr 2009 ≡ 12:19

  na een artikel gelezen te hebben ben ik zeer onder de indruk van
  karin Spaink.Derhalve heb ik gezocht naar eventuele sites van KARIN.
  ZIJ IS EEN VROUW NAAR MIJN HART.
  MET VRIENDELIJKE GROET GG.

 3. ≡ 27 Apr 2009 ≡ 12:36

  Goed zo gg, nu kan Karin dan alvast oefenen met rood worden voor die 20e mei!
  Als het me lukt vrij te maken dan ben ik erbij, incognito (dus zonder spandoek met ‘ik ben Pietie, een van de enthousiaste bloglezers’, maar dat moet je er dan maar bij denken). Verheug je / me alvast!

 4. url url'>Janiek ≡ 28 Apr 2009 ≡ 16:50

  Misschien kunnen de vaste bloglezers allemaal een rooie anemoon (zijn die er nog op 20 mei?) in hun haar of knoopsgat doen. En dan naar elkaar toe klitten bij het borrelen. Dan zien we eens wie we ook nog zijn ;-).

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *