Doof

Mijn middenoor wordt rustiger. Moz bracht zondag betere pijnstillers en dat maakte een enorm verschil: voor het eerst in dagen was ik eventjes pijnvrij. Ibuprofen 400, ik werd er acuut een groot fan van. Maandagochtend stopte het lekken. Het klopt en bonkt nog binnenin, en inmiddels hoor ik vrijwel niets meer met dat oor maar dat schijnt normaal te zijn. Ik beschouw mezelf derhalve maar weer als beter. Volgende week ga ik nog wel even bij de huisarts langs voor inspectie, en om alvast een receptje te halen voor die preventieve zure druppels.

Gisteravond realiseerde ik me ineens dat dit mijn allereerste echte sportblessure was. Heh :)

Author: Spaink

beheerder / moderator

4 thoughts on “Doof”

 1. Ik had ‘t al willen vragen en voorstellen, Brufen 600, maar lezende het Repertorium en de bijwerkingen dacht ik, dat zal ze wel niet mogen.

  Het is in ieder geval een wondermiddel en heeft mij jaren geleden wel eens gered van zeer ernstige pijnen in de sport.

  Ik zou je wel precies houden aan de voorwaarden en voorschriften/bijwerkingen volgens R.

  Van die knalpaarse tabletjes staan er hier altijd een aantal “in reserve”,
  voor als ooit iets ernstigs toeslaat. Dan ben je tenminste gered.

  Sterkte.

  ‘°_°/’

  Sportblessures zijn niks abnormaals in de topsport,
  maar je moet wel goed weten wat je dan moet doen volgens de
  “Conditiegids” van Cios, verkrijgbaar bij V & D.

  Die verantwoordelijkheid heb je tegenover jezelf.

 2. Ik heb ze ook wel eens gehad: zure oordruppels… Omdat ik fan ben van in m’n oren poeren met wattenstaafjes (moet je niet doen, maar ’tis zo lekker he…), had ik blijkbaar schimmelvorming in mijn oren gekregen… Tja… zure oordruppels en de huisarts plechtig beloven noooooit meer met wattenstaafjes in m’n oren te prutsen… *sure* ;)

  Nu hoefde ik al niet te leren duiken, vond ik zelf, maar jouw verhaal is dan helemaal afdoende voor me: in het enkele geval dat ik een keertje vlieg, ben ik nog een week lang hartstikke doof; nog niet te spreken van de pijn (heeft dan niets met ontstekingen te maken).

  Afgelopen oktober, reden we naar Duitsland en daar had ik tijdens het autorijden al veel last van m’n oren… pffff….

  zure oordruppels ruleZ! ;)

 3. Nope. De doofheid duurt nog een week of twee, vertelde de KNO-arts naar wie ik woensdag werd doorgestuurd om de boel schoon te maken. Zwaardere antibiotica was ook nodig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.