Chemo 2.0 – 2.3

Weinig te vertellen. Anneke was mee, Moz kwam op bezoek. Ik ben niet misselijk (ook al ben ik vergeten de Kytril in te nemen) en zelfs van de Neulasta die ik daags erna zelf injecteer, krijg ik geen hoofdpijn. Mijn smaak veranderde al diezelfde avond: Anneke had gekookt en we dronken een glaasje wijn en spa bij het eten. Halverwege de maaltijd werd de spa zoet en de wijn laf van smaak. Exit drank. Vorige keer veranderde mijn smaak pas op vrijdag, nu woensdag al.

Ik ben hangerig en moe, ik heb totaal geen eetlust, mijn tong voelt dik en naar, maar bovenal: ik heb nergens zin in, ik hang maar wat in bed en lees weblogs van andere Amazones.


Aantal reacties: 1

  1. ≡ 03 Jun 2006 ≡ 03:09

    Beste Karin.
    Ik herken veel in wat je beschrijft over smaakverandering. De eerste dagen na de chemo had ik heel veel zin in kopjes cup a soup. Vooral de kippensoep viel in de smaak Soms kon ik wel 3 zakjes achter elkaar verorberen. Misschien heb je er wat aan.

    Sterkte!
    Annie

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *