Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By t. Huisman

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Zelfmoordforum [opgeheven]

In de geneeskunde is steeds meer mogelijk. Het wordt steeds ingewikkelder en onpersoonlijker. .

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:35

Medisch ethici zijn hier nog niet over uitgesproken. Voor sommigen is dit een zeer moeilijk dilemma. Zij zijn bang dat mensen zich op onethische wijze zich van middelen voorzien of methoden kiezen die er voor zorgen zoals op de zwarte markten illegaal aan middelen bekomen of andere onesthetisch manieren uitzoeken waar menig een een trauma van kan ondervinden zoals naaste omgeving die er getuige van is geweest en op de manier waarop zij gevonden worden. Goed voor een posttraumatische stressstoornis en afgekeurd. . Het blijft wel jaren op je netvlies als men getuige van zoiets is geweest als zo”n daad. Er zijn ook mensen die uit morbide sensatiezucht bij de suicide preventie telefoonlijn werken en zich als scen arts aan bieden. .

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:32

De maatschappij is hier nog niet klaar voor. Straks kun je al een suicide pil via een automaat krijgen waar je een paar euro in stopt of dat die bij de zelfzorggeneesmiddelen liggen in de Drogist of supermarkt. How low can you go. Zo laagdrempelig al aan zelfmoord pillen komen is wel diep gezonken. Ook voor eenzame mensen, en die hun leven voltooid achten. Wat is voltooid en wie maakt dat uit. Er lijkt wel geen god boven je te staan dan dat mensen hun eigen god willen zijn. Hoe meer artikelen er over dit onderwerp verschijnen in een krant des te meer mensen er toe overgehaald en beinvloed worden zoiets te doen. dan denken ze dat is ook wel iets voor mij.

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:21

De maatschappij verzakelijkt en met de individualisatie in deze tijd. Gelijkgestemden zouden elkaar toch moeten kunnen vinden. Iedereen zou zich meer gehoord moeten voelen. Ieder leeft soms te veel langs elkaar heen, ingekapseld in eigen gedachten. De moraal verschuift Fatalisme rukt op met dat ze vinden dat het je lot is en dat dat je voorland en voorbestemming is en dat je daar zelf geen invloed op uit zou kunnen oefenen. Dit betekent dat een ander mens als autoriteit en godheid wil optreden in het leven van dat van anderen. Banden zijn minder innig dan vroeger.

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:15

Kinderdromen

ik kom haast nooit op barbiebeurzen.ik heb wel een paar van vroeger. De barbies die nu in de winkel staan vind ik minder leuk dan die van vroeger.

» Posted By t. Huisman On February 22, 2011 @ 22:45

Wie, wat, waar & waarom: cv

Hebben mensen meer onkosten met vervoer en dergelijke. Je voelt je gehijacked door een hogere macht. Ik geloof niet dat ziekte een levensles is want dat klinkt fatalistisch als doem lot fatum voorbestemming . Het klinkt alsof je het hebt verdiend. Ze weten er zich geen raad mee en dan zeggen ze dat maar. Ook als er iets anders ernstigs manifesteert dan is dat een levensles of een lot. Het klinkt antiliberaal en fundamentalistisch gelijk de Islam of het calvinisme. Het lot kun je geen invloed op uit oefenen en dat moet kunnen. Een ander presenteert zich als godheid en autoriteit over je leven en wel op een negatieve en zedenprekerige manier waarop het lijkt alsof zij jouw lot in handen hebben. .

» Posted By T. Huisman On March 13, 2018 @ 16:15

‘Voor rust ben ik niet in de wieg gelegd’

Iemand met een brede blik die beroepsblindheid en kokervisie tunnelvisie tegengaat waar sommige artsen zich in verliezen en hierdoor wordt je blikveld nauwer maar niet met dit. Bij het lezen van dit soort onderwerpen gaat er een wereld voor je open en er is zo veel meer. Erkenning dat er ook foute artsen bestaan die ontsporen of te solitair zijn en die misdadig en crimineel en gestoord zijn en dominant en agressief zijn. Zo was Karin Spaink ook eens in een uitzending en zei dat een natuurgenezer medium een loeder was zonder moraal. De reguliere geneeswijzen boden geen uitzicht en daar speelden natuurgenezers alternatieve paranormaal genezers op in en van die pseudowetenschappen die het wetenschappelijk niet kunnen onder bouwen. Niets is een taboe. Nu moet men aan de plato eisen voldoen om zich voor alternatief genezer uit te geven die de ziektenkosten verzekeraar uitgeeft inkoopt .Bob Smalhout schreef er over dat er artsen waren die mensen in nood in de steek lieten en zei je dat dan kreeg je boze reacties van mensen die bij hun opkeken alsof zij niets verkeerds konden doen. Ook het boek dat geschreven is door Mr. G. Spong een leugen om bestwil stond een zaak waar de arts een patient in de steek had gelaten die om euthanasie vroeg en die arts ging met vakantie en kon de euthanasie niet uitvoeren en liet dat een plaatsvervanger doen die dat ook niet wou doen omdat die de patient niet kende. Dan ben je al lang in een praktijk van die huisarts en denk je dat het goed geregeld is en dan laten ze je nog in de steek waardoor de levenseinde kliniek in actie moet komen voor een spoed euthanasie. Haast past niet bij euthanasie en met frisse tegenzin moeten ze op het laatste nippertje nog in actie komen om de euthanasie uit te voeren. Wekelijks zou de levenseinde kliniek met een spoed euthanasie te maken krijgen en daar schrik je toch wel van. Ook hielden sommige artsen zich niet aan de regels van het Big register wat staat voor betrouwbaarheid en veiligheid en dat je geen informatie buiten het medeweten van de patient naar buiten mag brengen en hier eerst toestemming voor moest gaan vragen wat ze niet deden. Je had totaal geen inbreng en ook al was het slecht dan ging men nog door. De tunnelvisie en hoorde van steeds meer mensen dat het hun had geschaad en dat ze er meer van de regen in de drup terecht kwamen.

» Posted By T. Huisman On November 21, 2020 @ 12:22

«« Back To Stats Page