Statistiek

Comments Posted By magnani

Displaying 91 To 92 Of 92 Comments

Zelfmoord gaat niet op recept I

“zoek goede hulp”mmmmmh……..
dat ik er niet zelf op gekomen ben.wat een goede raad.ga ik meteen doen.
sorry. ik weet je bedoelt het zeker goed,maar ….. ach,laat maar.

» Posted By magnani On December 04, 2008 @ 15:06

also john wat jij bedoelt is.ik moet voor jou leven,voor,mijn moeder ,voor mijn vrienden,mijn sus,voor iederen.wat ik erbij voel,doet er niet toe.ook is het alleen maar een kwelling.een gefecht.iedere ochtend weer.
en warom moet ik leven.omdat jullie er zo verdirietig om worden.omdat jullie hart ervan breekt.en wat is met mijn hart .wat is met mijn pijn.mijn verdriet.tel ik er niet me .besta ik alleen,om het jullie makkeliker te maaken.en kom astbl. niet met ,morgen is alles anders.dat laat allen maar zien dat jij van niets,van niets weet.ik ben ook 36j oud heb drie kinderen.heb mijn hele leven gewerkt en gedaan wat van mij werd verwacht.
als dochter, als vrouw ,en nu als moeder.en allen voor mijn drie kinderen lef ik verder.omdat hun er niet om gevraagt hebben.en ik gaa naar een psychater.en ik probier van alles om er nog iets van te maaken.voor mijn kinderen.maar van binnen ,ben ik verwoest.gebroken.leeg.het vreet me van binnen op.en er is niets dat ik er an doen kan.toch?omdat jullie er dan zo verdrietig om worden.nee dat maag niet gebeuren.also, als iemand me de volgende keer vraagt,hoe het met me gaat,dan zeg ik narurlijk weer .prima …….

» Posted By magnani On December 04, 2008 @ 10:09

 Page 4 of 4  «  1  2  3  4 
«« Back To Stats Page