Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By ben hoogeboom

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Valse ridders

Ik ben het volledig met je eens, Karin. Goed geredeneerd. Vooral dat stukje over de CPN paste er mooi bij.

» Posted By Ben Hoogeboom On August 21, 2012 @ 15:26

Pijnlijk

Dat Dibi schever dan scheef woont, interesseert me helemaal niet. Hij wil blijkbaar zijn moeder niet in de steek laten, en dat vind ik een goed streven. Ikzelf woon ook in een armoedig klein appartementje en had mijn moeder ook uitgenodigd bij me te komen wonen, als ze nog leefde.
Ik ben geen GroenLinkser, hoewel ik wel één keer PSP heb gestemd, omdat ik Fred van der Spek zo’n aimabele en verstandige man vond. Sindsdien heb ik PvdA gestemd, zelfs toen Wim Kok aan het roer stond en ze in 99 van de 100 keren verkeerde beslissingen namen.
Ik ga wederom PvdA stemmen, want ik stem niet op Schande Jolande met haar Kunduz-akkoord. Je zou dan ook kunnen overwegen op de SP te stemmen, maar ik stem nu eenmaal niet op een partij die ooit vóór de Chinese moordpartijen is geweest.

» Posted By Ben Hoogeboom On May 24, 2012 @ 00:11

Stiekem

Proost, Karin! Mede namens een vrouw die het niet heeft gehaald, en die ik godzijdank heb leren kennen.

» Posted By Ben Hoogeboom On March 13, 2012 @ 14:41

Dropje

Wat een droevig verhaal, Karin. Je zit nu natuurlijk te denken: had ik maar nooit naar Egypte gegaan, dan had ik er zélf iets aan kunnen doen. Maar zo gaan die dingen nu eenmaal. Dropje was op, en daar was niets meer aan te doen.

» Posted By Ben Hoogeboom On December 03, 2011 @ 02:50

Max & Michael

Het kan ook zijn dat Max een afwachtende houding aanneemt, doordat ze zo duidelijk aangelijnd is. Doordat hij. Je spreekt zo graag over poezen, terwijl je katers bedoelt.
Wel is je zwarte kater duidelijk een goede poes! Wat een lieve beestjes heb jij!

» Posted By ben hoogeboom On June 18, 2010 @ 00:34

I haz a kitten!

Boris lijkt mij een uitermate lieve kater. Of is het een kat? Het maakt ook niet uit, houd je hem nog wel een dag of vier vijf binnen?

» Posted By ben hoogeboom On April 29, 2010 @ 00:11

Blijf van mijn boeken af!

Krek, Karin!

» Posted By ben hoogeboom On April 13, 2010 @ 19:18

Deksel van de doofpot

Hoe erg dat filmpje ook was, het verbaasde me niets. Tegenwoordig zijn het de Amerikanen die de grote boosdoeners zijn. Vanaf ongeveer Vietnam.
En dat verscheurt me, of verdeelt me: ik houd van de Amerikaanse cultuur. Maar het is deze Bushmaster-killing die me afschrikt. Het is gewoon meervoudige moord, zou ik denken, dis dus betraft moet worden.

» Posted By ben hoogeboom On April 05, 2010 @ 23:53

«« Back To Stats Page