Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Zaza

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Hou ‘s op met dat roze!

@Lianne, je hoeft je niet stom te voelen en je doet ook iets goed, want nogmaals: elke cent is er een. Ja, ik erger me ook aan de glamour (eigenlijk vooral aan bepaalde personen) but at the end of the day money is collected… En wat is er mis met een gift die aftrekbaar is? Maakt dat de gift minder waard?

» Posted By Zaza On October 10, 2012 @ 14:37

Toch moet dit ook gezegd: Karin, elke cent is er weer één.

» Posted By Zaza On October 09, 2012 @ 21:41

Ik snap ‘t Harvey. ”Het ligt op je bord en je hebt ‘t maar te vreten” hoorde ik mijn vriendin zeggen toen ze voor de zoveelste keer behandeld moest worden..

» Posted By Zaza On October 09, 2012 @ 17:28

Oh Harvey, ik zie dat ik ook al het woord ”vechten” heb gebruikt. Ik begrijp wat je zegt dus ik hoop dat je me niet op mn bek wilt slaan ;-)

» Posted By Zaza On October 09, 2012 @ 17:18

Hoewel ik echt wel respect heb voor het feit dat mevrouw S. Meis-Vervaart heeft moeten vechten tegen borstkanker, heb ik me schitterend geergerd aan de waanzinnige glamourboost die ze er aan heeft gegeven. Blijkbaar word je van borstkanker een lekker wijf waarbij ook kort haar heeel sexy staat! Dus naast al het roze mogen ook deze wanvertoningen van mij geweerd worden. Tell it like it is.

» Posted By Zaza On October 09, 2012 @ 17:16

«« Back To Stats Page