Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Mirella

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Loepzuivere journalistiek

Tegenwoordig gebruiken veel mensen ‘meest’ voor woorden met meer dan drie lettergrepen. Daar valt ‘interessant’ dus ruimschoots onder. Het mag allebei. En als het toch over taal gaat, gebruik dan ‘bestudeerd’ met een d in die reactie ;).

Overigens hoop ik dat het iets uitmaakt, die onderzoeksjournalistiek. Bijvoorbeeld voor de Blankenburgtunnel waar nieuw onderzoek uitwijst dat die overbodig is.

Ook hoop ik dat er snel een goed artikel komt over verkeersveiligheid, en hoe de maatregelen van de afgelopen jaren (smallere rijbanen, hogere snelheden) in combinatie met slechte controle (bellen achter het stuur en veel meer) en slecht onderhoud, voor levensgevaarlijke toestanden zorgen en onnodig veel roadkill.

Oh ja, en hoe het huidige onderwijssysteem mensen onnodig laat uitvallen als ze een tweede studie willen doen, omdat ook voor hen de snelheidseisen gelden en ze het niet in hun eigen tempo meer mogen doen.

» Posted By Mirella On September 15, 2016 @ 11:29

Scheef

Ik vind sowieso dat het veel netter is als ze alleen invloed uitoefenen via het belastingsysteem. Nu hebben we daarnaast ook nog eens verplichte uitgaves zoals de torenhoge ziekteverzekering en die huurverhogingen (voor wie huurt). Je ontkomt er niet aan, terwijl het toch fijn zou zijn als je je geld, eenmaal op bankrekening of in portemonnee, helemaal kunt besteden zoals je zelf wilt.

» Posted By Mirella On June 07, 2013 @ 17:54

Inlooppoes

Prachtige katten! Leuk verhaal. Hier weet ik niet beter of ze kiezen zelf waar ze willen zijn. Eén van onze poezen was ooit buurpoes maar mocht na hun verhuizing officieel bij ons wonen, en een buurkatertje is min of meer opgegeven door de originele ‘eigenaars’ en die heeft het hier hartstikke fijn. Katten passen zich makkelijk aan aan elkaar, na verloop van tijd.

» Posted By Mirella On October 29, 2011 @ 22:50

Pervers

Marijke, het is inderdaad onzin, ik hou ook van de Hobbit en wat daarna kwam sinds mijn tienerjaren toen ik dat las. En was goed in wiskunde en kan goed autorijden ;). En met welke personages je je kunt identificeren is wel een leuke vraag. Ze hebben allemaal wel leuke dingen. Mijn lievelingskarakters zijn Arya, Bran, Jon en Tyrion. Slim, eigenwijs, ondernemend, grappig en oprecht.

» Posted By Mirella On May 26, 2011 @ 18:00

De serie is alleen van boek 1, dus we kunnen nog hopen op veel vervolgseizoenen. En deel 5 is af, dacht dat-ie nog niet uit is. En er is soms naar verhouding veel seks in de serie, maar dat ontbreekt in het boek toch ook echt niet. Maar dan maak je natuurlijk zelf de plaatjes erbij. Het verhaal is overigens sterk genoeg om het niet nodig te hebben. Gelukkig zit er altijd meer dan ‘nodig’ in goede creaties.

» Posted By Mirella On May 25, 2011 @ 23:03

Lustrum

Inderdaad een prachtige foto, en ik ben blij dat je er nog steeds bent!

» Posted By Mirella On April 07, 2011 @ 11:51

Wennen

Gordon had het in het TV-programma ’24 uur met’ over zijn huidziekte. Dat vond ik wel mooi.

» Posted By Mirella On February 26, 2010 @ 18:05

«« Back To Stats Page