Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Michael

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Waarom ik weduwe wilde worden

Wat een ongelooflijk mooi ontroerend verhaal, wat een vriendschap

» Posted By Michael On March 17, 2013 @ 20:42

De blunders van Pink Ribbon

Als je nou graag geld geeft voor een goed doel, dan doe je dat toch voor het goede doel? Waarom wordt 15% van de inkomsten weggezet voor de eigen organisatie terwijl was beloofd dat deze 15% naar wetenschappelijk onderzoek zou gaan?
Als ik doneer schuif ik wat euro’s in de bus en sluit de deur. Dan vertrouw ik erop dat het niet nodig is om het jaarverslag te bestuderen om kapot te checken of mijn centjes goed besteed zijn.
Bij Pink Ribbon moet dat klaarblijkelijk wel.

» Posted By Michael On November 26, 2011 @ 20:14

Ik moet denken aan die KWF collectanten die ervandoor gingen met een goed gevulde collectebus. Volgens mij werd tegen die mensen ook aangifte gedaan. Laten we nou eens door chargeren, wat is nu eigenlijk het verschil? Je gaat langs de deuren om geld op te halen voor kankeronderzoek. Die belofte kom je niet na, en sterker nog, je graait ook nog eens een miljoen uit de pot en zet dat opzij “voor de organisatie”. Lees: als de tent in de fik staat kan de directeur tenminste nog een aantal jaren 90.000 euro/jaar opstrijken. Een schande is het. Voor een miljoen kan je 4 jaar lang een wetenschappelijk top project bekostigen.

» Posted By Michael On November 26, 2011 @ 18:42

Namens een aantal donateurs heb ik geprobeerd contact op te nemen met Pink Ribbon om meer duidelijkheid te verschaffen over de besteding van ons geld. De Gooise Dames hullen zich in stilzwijgen en weigeren elk contact. Wij voelen ons misleid en misschien ook wel opgelicht. En heel misschien zou dat moeten leiden tot juridische maatregelen. Zou dat kunnen, Pink Ribbon aanklagen?

» Posted By Michael On November 26, 2011 @ 15:00

Snackbar

Een mooi en blij-ontroerend verhaal. Dank!

» Posted By Michael On February 13, 2011 @ 17:28

«« Back To Stats Page