Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Maria

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De laatste sigaret

GELD!! dat is volgens mij de enige reden, zelf ben ik na 44 jaar roken gestopt dankzij de e-sig :-)

» Posted By Maria On May 25, 2016 @ 14:25

Waarom ik weduwe wilde worden

Zo’n lieve, sterke en dappere vriendin als jij bent!!!
Liefde, liefde, liefde
Wat mooi!!!

» Posted By Maria On March 18, 2013 @ 07:36

Antwoord aan Pink Ribbon

Hallo Karin,

ik ga in op de uitnodiging om vragen te stellen voor je gesprek met Susan. Ik heb namelijk onder andere de volgende vragen/opmerkingen:
– Pink Ribbon staat voor aandacht voor borstkanker. Op welke wijze bepaalt Pink Ribbon in welke vorm die aandacht moet worden gegoten?
– Op welke wijze wordt de input van borstkankerpatienten gevraagd?
– Op welke wijze wordt bij het bepalen van de toekenning van gelden het patientenbelang meegenomen?
– Op welke wijze worden de gefinancierde projecten geevalueerd? Hoe wordt het resultaat van een onderzoek beoordeeld? Hoe staat het bijvoorbeeld met het zorgproject van oa dr. H. de Haes e.a. (bericht is van 2008)?
– Hoe past de toekenning van 3 keer 150K aan Boog voor het coordineren, initieren en faciliteren van wetenschappelijk onderzoek te plaatsen onder project in zorg, wetenschappelijk onderzoek of psychosociale zorg?
– Welke conclusie is er getrokken uit de overwegingen aangaande het instellen van een patientenraad bij Pink Ribbon?

Beste Karin, bedankt voor je inzet en ik hoop dat je tijdens de lunch een luisterend oor treft en dat jouw inzet wordt beloond met een betere besteding van de gelden van Pink Ribbon.

» Posted By maria On November 05, 2012 @ 10:06

Zelfmoordforum [opgeheven]

Ik heb als eerder een berichtje geschreven(18). Gaat vanaf januari 2013 goed met mij. Ik ben tot inzicht gekomen dat een mens pas gaat als het zijn tijd is. Momenteel geen depressie. Wel altijd bang voor terugkeer maar ik blijk toch een vechter te zijn. Mijn deelname in dit leven is kennelijk belangrijk. Ik probeer als mens aardig en vriendelijk te zijn en een luisterend oor te hebben voor de mensen die ik tegenkom in mijn leven. Ik ben bipolair en momenteel net uit een hypomanie, is de drukke vermoeiende maar positieve fase van de bipolaire stoornis. Ik heb ook te maken met veel lichamelijke aandoeningen, maar die zijn allen te verdragen, de ergste pijn is toch de depressie. Mensen zoals wij zijn wel heel belangrijk in dit leven. Waarom? Omdat wij begrip hebben voor de mensen met al hun problemen en niet meteen oordelen. Dus lieve mensen, jullie zijn allen heel waardevol. Houd moed en veel sterkte en zo veel mogelijk positieve momenten.
Liefs Maria

» Posted By Maria On May 27, 2013 @ 00:09

Ik ken het forum pas sinds 2 maanden, maar de moed om in te loggen had ik niet. Bang om herkend te worden en misschien ook wel om contacten te leggen die fataal zouden kunnen zijn. Maar het gaf toch ook steun, dat ik niet de enige ben (wist ik natuurlijk wel) die niet gelukkig is in het leven. 20 jaar min of minder zware depressies maken het leven erg zwaar. Ik vond het zelf prettig dat ik de stukjes mee kon lezen zonder lid te worden. Heel moedig van degenen die uiteindelijk het leven lieten, stiekem ben ik ook jaloers, zij hebben de strijd gehad.
Ik hoop de moed er in te houden voor mijn dierbare naasten.

Ik denk wel dat het goed is van je Karin, het forum te stoppen.Hoewel heel veel mensen steun hebben gehad aan het forum, er kan wel makkelijker een drempel worden overschreden, voor de een zal dat goed zijn, voor de ander komt er misschien toch een tijd dat het leven dragelijk zal zijn.

» Posted By Maria On June 04, 2012 @ 15:45

Zelfmoord gaat niet op recept I

Sommige mensen gaan nog liever dood dan dat ze voor zichzelf opkomen. Ik ook bijna. Toch heb ik er voor de zekerheid eerst nog even een levens-missie van gemaakt en gedacht: al is het het enige dat ik in dit leven nog doe. En toen werd ik langzaam sterker.
Mensen met psychische problemen worden behandeld als het uitschot van de maatschappij, terwijl diezelfde samenleving ze vaak in de ellende bracht. Alle vuilnis wordt ze nog eens extra toegeworpen op het moment dat er juist extra aandacht en liefde nodig is. Vernederingen, verwaarlozing, sadistische hulpverleners (er zijn ook goeie), arrogante psychiaters met dikke salarissen die niet van mensen houden. Als je klaagt word het afgedaan en gezegd: je bent onmogelijk, neem nog maar een pilletje. We moeten dit niet pikken. Eis dat je goed behandeld wordt, eis respect en eis de beste hulp die er mogelijk is. Je hebt er recht op!

» Posted By Maria On December 24, 2008 @ 22:11

«« Back To Stats Page