Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Margriet

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Makke in beeld

Het leuke is dat als je gezicht er goed uitziet en je haar keurig verzorgd is, ook je je nog lekker anders kleed dan gewone mensen , je altijd bekeken wordt op de buitenkant en je handicap ondergeschikt is. Ook al loop je met een stok. Grappig : oh loop je met een stok? Enkel verzwikt? Nee die is al 20 jaar mijn maatje. Nooit gezien dat je hem had. Te leuk !!

» Posted By Margriet On March 26, 2017 @ 20:28

Muis

Die vaas is er al, gezien alle prachtige reacties, maar jij moet durven springen.
Succes, je wordt opgevangen .

» Posted By Margriet On May 28, 2014 @ 16:43

Woede en schaamte

Echtgenote Karin, kind Karin, vecht, lach , huil , bid , werk en bewonder , en verwonder dat alle leven een begin en eind heeft maar in ons hoofd nooit eindig is, en herinneringen geeft die niemand met jou delen kan omdat jij enig en uniek bent. Komt goed !

» Posted By Margriet On May 21, 2014 @ 23:44

Registratie

Twee totaal andere reacties, wat is dus de waarheid. Ik ben totaal niet geïnteresseerd in porno maar dat het bij kinderen moet wegblijven en dat er dan een filter komt lijkt mij een goed plan.

» Posted By Margriet On July 23, 2013 @ 19:16

Opruimen

Wat goed van jou dat je doorgezet hebt. Ik moet het ook doen na een leven met man en kinderen die allemaal de deur uit zijn. Nou ja mijn man is in een verpleeghuis.
Heel langzaam aan gaan de vuilniszakken vol en wordt er geruimd, maar lastig vind ik het wel om je leven weg te gooien.
Jouw stukje geeft mij weer moed om verder te gaan, want het is waar dat daardoor weer rust in het huis komt en in mijn hoofd.

» Posted By Margriet On May 10, 2013 @ 23:02

Niks lief

Als op zorg de zelfredzaamheidfactor en eigen kracht wordt losgelaten ontstaat er in veel gevallen een apathie omdat je het echt niet meer kan en vanuit eigen kracht dat niet meer op kan brengen.Dus vereenzamen mensen , versloebert hun huis en de sociale contacten zijn toch al moeilijk vol te houden , zeker als je onaangenaam ruikt omdat je je al een week niet meer goed hebt kunnen wassen. De buurvrouw wil of kan je het niet vragen en je kinderen , als je die al hebt , wonen te ver weg. Chronisch ziek of minder valide zijn is niet iets waar je zelf om gevraagd hebt, een beetje compassie vanuit de maatschappij vergoedt veel en geeft een meer menswaardig bestaan. We zijn toch op de wereld om elkaar , om elkaar, te helpen nietwaar!

» Posted By Margriet On May 13, 2013 @ 14:52

Doosje

Ontnuchterend verhaal, wat zo dierbaar is verdwijnt in een potje of een doosje. En dan de semi empathie , met de tissues. Toch moest ik ook wel lachen om je verhaal, want hebben wij niet allen dezelfde gedachten, stel dat ik nies op het verkeerde moment.
Christiane heeft al de grootste plek in je hart, daar zal ze altijd blijven, waar haar as ook is.

» Posted By Margriet On April 17, 2013 @ 22:38

Speelbal

Nu ik mijn man verlies aan dementie begrijp ik een beetje wat je voelt, ik ben ook dagelijks bezig met afscheid nemen.
Fijn dat jij het zo goed kunt verwoorden

» Posted By Margriet On April 03, 2013 @ 23:47

Waarom ik weduwe wilde worden

Wat een prachtig verhaal….doch vind ik het jammer dat ik de ringen niet vervaardigd heb..had ik een hele eer gevonden!
Heel veel sterkte aan Karin en alle verdere dierbare..

Liefs,
Margriet

» Posted By Margriet On August 19, 2013 @ 14:36

«« Back To Stats Page