Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Maisa

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Waarom ik weduwe wilde worden

Lieve Spaink, respect voor hoe jullie het hebben geregeld en bewondering voor hoe je het hebt opgeschreven.

Op het feest van 25 jaar vriendschap was jij degene die met kanker (en de naweeën daarvan) moest dealen. Wat heftig dat Christiane vijf jaar later zelf inoperabele kanker bleek te hebben. Ik vind het knap hoe jullie met alles zijn omgegaan, die ‘audiënties’ in Saarein zie ik helemaal voor me. Gecondoleerd met je verlies na dertig jaar vriendschap met Christiane.

» Posted By Maisa On March 21, 2013 @ 16:40

Uitnodiging (ook u)

Tuurlijk heb ik me aangemeld :-)
Jammer dat het gisteren niet lukte om elkaar te zien. Woensdag 20 mei moet lukken!

» Posted By Maisa On April 19, 2009 @ 21:18

Zelf doen (not!)

Het staat inderdaad goed! Wel een beetje koud… maar beter dan al die losse haren en kale plekken.

» Posted By Maisa On May 25, 2006 @ 02:45

Chemo 1.1

Foto is herkenbaar met dat oranjerode slangetje… Ook wat je verder schrijft over het Oosterpark en de Dappermarkt herken ik. Ik woonde in de Dapperbuurt toen ik chemo (AC) kreeg vier jaar geleden.

Veel sterkte de komende week. Dag 2 en 3 zeggen meer over de bijwerkingen dan de eerste dag. Ik hoop dat je alles goed doorkomt!

» Posted By Maisa On May 11, 2006 @ 01:39

Kutkankerzooi

Karin,

De onzekerheid over wat komen gaat, vond ik het ergste. Het gevoel van belazerd te zijn door je eigen lichaam is een goede tweede…

Probeer de percentages los te laten. Je overleeft toch niet voor 50%, maar ook niet voor 70 of 95%. Ga voor de 100!

Ik ben zelf her2neu-negatief, maar weet van vriendinnen dat Herceptin vaak goed verdragen wordt. Bij hormoontherapie zijn de ervaringen wisselend. Zelf heb ik er weinig last van, gelukkig.

Ik aarzel om hier een site te noemen, waar ik zelf erg actief ben. Ik wil niet spammen. Maar ik noem de site toch, omdat je er misschien iets aan hebt: http://www.de-amazones.nl. Ook ‘s nachts zijn er vaak vrouwen online, die hebben gestaan waar jij nu staat. Voor als je om 2.59 uur nog niet slaapt.

Veel sterkte,
Maisa

» Posted By Maisa On April 15, 2006 @ 00:46

«« Back To Stats Page