Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Lia

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Ballet klaar!

Dit is zo mooi en puur! Wat een prachtig project……jammer dat ik er niet bij kon zijn maar toch mee genoten op tv en internet!

» Posted By Lia On June 30, 2012 @ 09:25

Een goed afscheid

Vanuit Hongarije kunnen we zo toch nog de reacties op Simon’s begrafenis volgen op de mini pc…..Fijn! Dank je Karin voor een mooi stukje over hem…..

» Posted By LIA On July 18, 2009 @ 23:36

Ongemakkelijk leuk

Leuk hoor dit fenomeen…… Vanmorgen een stuk erover in de gooi-en eemlander. Prank:oftewel practical joke. Heerlijk toch even lachen en kijken hoe er word gereageerd. Mensen raken ineens met elkaar in gesprek terwijl anders geen woord wordt gewisseld. Juist als je bekaf van je werk komt een opkikker…….. Hopelijk ook buiten het openbaar vervoer voor de fietsers. Als er een act in NL komt dan doe ik zeker mee als ik kan!

» Posted By Lia On April 29, 2009 @ 22:27

Debat: bewust of bang?

Succes, Karin!! Krijgen we hier een verslag van het debat?

Wat ik overigens nog kwijt wil: ik hoop dat er ook gesproken wordt over de eventuele impact die zo’n hele lange borstkankermaand heeft op vrouwen die al geconfronteerd zíjn met borstkanker. Ik persoonlijk vind het nogal veel en zwaar, kranten, tijdschriften, tv, alles doet mee, 31 dagen lang word ik er mee om de oren geslagen. Het mag wel ietsje minder..

Ik weet niet hoe andere vrouwen met borstkanker daarover denken?

» Posted By Lia On October 31, 2007 @ 12:37

Wees een held, consumeer!

Ik begrijp het, Karin.
Zie dat je hier ben 1 november: http://www.kwfkankerbestrijding.nl/index.jsp?objectid=7761
Succes! En voor diegenen die willen protesteren bij de Cosmopolitan of Livera:
info@livera.nl
h.mulder@sanoma-uitgevers.nl

» Posted By Lia On October 19, 2007 @ 21:46

Karin, ik durf het bijna niet te vragen, maar kun jij “ons” niet nog een keertje vertegenwoordigen in de media betreffende deze pinkribbongekte?

» Posted By Lia On October 18, 2007 @ 21:45

Wat de actie van de Cosmopolitain betreft: ik heb zojuist een foto van mijn (halve) decolleté gestuurd, ben benieuwd of ze ‘m plaatsen. Verder een protestmail gestuurd naar Livera. Onderwerp: “decolletwee”

@ceciel, volgens mij moet het in de media, DWDD of P&W of zo, maar hoe?E nne…..dát vind ik pas eng. Maar wat mot dat mot.

» Posted By Lia On October 18, 2007 @ 21:45

Dank, wederom uit mijn hart gegrepen!! 2 jaar geleden voelde ik in oktober “mijn” knobbeltje, die hele maand ging het dus over mij, in de krant, op televisie, niet te vermijden, aargh!

Borstkanker is niet glamorous, en zal het ook nooit worden. Het komt op je pad, en je maakt je keuzes, als je die al hebt. Daar heb ik geen BN-vrouwen met twee tieten in hun roze décolleté voor nodig. Weg met die borstkankermaand, en oktober als wijnmaand in ere hersteld, zoals iemand hier al schreef. Behoorlijk genant trouwens, zo’n borstkankermaand, ten opzichte van mensen met andere soorten kanker, waarom toch zo’n “special”? Is het commercie? Weg ermee!!!!

» Posted By Lia On October 12, 2007 @ 21:41

De marketing van Pink Ribbon

Ah, dàt was de discussie met Ephimenco, had het niet gezien, alleen hier erover gelezen.

» Posted By Lia On October 20, 2006 @ 21:54

Sylvains ballen

Bij mij is begin januari mijn borst geamputeerd. Direct nam ik het besluit niet te stoppen met bezoek aan de sauna en het naturistenstrand.

Wel heb ik nog een prothese aangeschaft, maar die draag ik liever niet. Ik voel me er ‘zielig’ mee, niet mezelf. Toch gebruik ik ‘m regelmatig. Niet al mijn kleding is geschikt om met één borst te dragen, vind ik zelf. En ik heb de pecunia’s niet om rigoureus mijn kleding te vervangen. Het liefst droeg ik alleen maar Lobstar, maar ik experimenteer ook.

Niet creatief zijn niet de zorgverzekeraars, voor hen bestaan alleen protheses, erg kortzichtig. En dat terwijl ik ook al geen reconstructie zal claimen, moet er niet aan denken.

Maar goed, de reactie van Ephimenco op jouw foto. Ik zie het probleem niet. Ik ben er blij mee en zou willen dat meer bekende vrouwen met borstkanker op deze manier ‘uit de kast’ zouden komen. Sinds jij er mee in de publiciteit komt voel ik me gesteund in mijn manier van omgaan met mijn lijf. Dankjewel!
Dat is voor mij belangrijk en het zal me worst wezen wat Ephimenco er van vindt.

Maar dat laatste is niet helemaal waar, ik voel me ook beledigd. Waarom moeten vrouwen met één borst zich verbergen, geldt dat dan ook voor vrouwen met één been? Of kan hij dat wel ‘hebben’? Zelf ben ik druk bezig een kunstenaar te vinden die mij wil schilderen.

Kost wat moeite (het draait om esthetiek in de schilderkunst?) maar ik heb nu waarschijnlijk iemand gevonden. Wat ik wil bereiken is dat uiteindelijk iedereen het gewoon gaat vinden.

» Posted By Lia On October 07, 2006 @ 21:43

«« Back To Stats Page