Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Judith Nuy

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Sprinkhanen

Rutte I,II,III en zijn hele achterban die met finance te maken heeft, is zo corrupt als wat hoor. Hoe krijgt er voor elkaar met foetsie-biljoen euro die via bitcoin zou heeft weggesluisd. Loonverhoging is amper gestegen, zelfs in Juli jl. zou het aan ons bedrijf ook nog uitbetalen die 2% verhoging tot nu toe hebben wij als werknemers niet gezien. Kabinet maakt subsidie over naar de gemeenten, die pakken heel anders uit dan wettelijke CAO plichten nog aan ons uit te betalen.

Verder ook nog met percentage van koopkracht, Rijken en Steenrijken hoeft maar net zoveel als wij aan belasting betalen, hoe meer ze vermogen hebben, hoe minder wij vermogen hebben, dat is echt wel zo. Foetsie met bitcoin, waar gaat ie dan heen? Kantoren of banken? Geef de namen, dan wijzen wij wel naar die banken en wel wie meerdere verantwoordelijkheden dragen om die coin weg te sjoemelen naar onbekende onzin die belastingvrij??? Waarom gaan die bitcoin gewoon niet naar belastingvrije land zoals Monaco ? Zoveel TV-journalisten die verstand hebben daarover, klopt ook geen zier !!! Neem goedgeleerde aan tafel, maak het dan duidelijk naar welke wijzingen die bitcoin dan heen gaat? Rijken en steenrijken stelen zelfs zoveel geld van ons af, echt wel. Kijk voorbeeld naar directeur van SGL heeft 2 miljoenen euro verduisterd, die kocht voor dure dressuurpaarden, kunstwerken, luxe vakanties etc etc. Verdomme nog aan toe; SGL die potgeld zou voor de zorg van gehandicapten investeren. Ook foetsie! Allemaal Pleuris kutklootzooi !!!!

» Posted By Judith Nuy On November 10, 2017 @ 14:44

Druk op de knop

Of andere mogelijkheid van stemmers : Geen politieke partijen, maar op de personen die je wilt stemmen, kijkt voorbeeld op Samson heeft vast meer stemmers gekregen en andere iemand die bv D66 meer stemmers heeft dan Pechold bv. dan gaat ie automatisch schuiven naar per zetel per partij. Geen goede idee? Mmmm ff denken…( haha achteraf gezegd zegt me weleens iets anders…)

» Posted By Judith Nuy On September 23, 2012 @ 17:25

37. Sjaak, Als je zo zegt, hebben ongeveer 2 miljoen mensen op VVD gestemd. Dus denk je dat 2 miljoen mensen die zelf ( steen-) rijk zijn , compleet is die zoiets gestoord zijn om op VVD te stemmen. Voor mij is het werkelijk echt onvoorstelbaar. Volgens mij wonen maar nog geen 2 ton mensen rijk in Nederland, maar 2 Miljoen mensen? Puh.

» Posted By Judith Nuy On September 23, 2012 @ 17:23

Eerst de vraag aan jullie : Hoeveel procent van bevolking heeft op VVD gestemd ? En Hoeveel stemmers heb je nodig voor 1 zetel ? Ik ben toch benieuwd hoeveel stemmers op VVD hadden. ( Had inmiddels naar google gezocht, die blijft zo vaag doen, niet echt directe antwoord helaas ).

» Posted By Judith Nuy On September 23, 2012 @ 10:09

Janus (31), Zo werkt absoluut niet bij tiende stem die omgezet wordt in andere partij . Kan niet. Eerst alles stemmen tot het uiterste tiende stem van juiste partij kiezen op de computerknop zetten, klaar ermee.

Hoe weet je dan nou allemaal over ” onder water ” ??? Via computer kun je niet live kraken, toch ?!

» Posted By Judith Nuy On September 20, 2012 @ 17:27

Het is maar een voorstel aan jullie hoor. Hoe anders, we vertrouwen stemcomupters niet. Je ziet toch, waarom VVD ineens op de linkerpartij van de stempartijenschema staat. Leidt nogal af denk ik.

Ik weet heel zeker, als de partijen op de juiste richting zitten, vermindert de vervalsing van stemcomputer.

Kleurenstemmen lijkt me toch iets betere optie, de kleuren zouden alleen voor de stemmen bedoelen, niet op de partijen kleuren zelf.

Of , waarom staat geen een grote beeldscherm op TV live dat we via computers kunnen stemmen, ieder provinicie op zijn eigen tijd stemmen. Dan kun je makkelijker zien dat TV live geen vervalsing kan.

» Posted By Judith Nuy On September 20, 2012 @ 09:32

Ja, ik kies ook zeker voor een nieuwe systeem in volgende verkiezingen. Van potloden tot computerknoppen zijn absoluut wat gesjoemeld door iets dat wel mogelijk is gemaakt. Potlodenpapieren kunnen velen niet letten, op de verkeerde partij gelegd, zeker weten. Computerknoppen kan door electrische fouten gaan door te verschuivende kant dat door iets dat wel mogelijk is gemaakt, door degenen die kan sjoemelen om de centen.

Andere voorstel van bewegende actie: Ga dan naar de kleur+computer containers die je zichtbaar kan stemmen. Simpel toch zonder enige te hoeven tellen. Goede optie?

» Posted By Judith Nuy On September 19, 2012 @ 09:45

Andere voorstel van ieder’s kleur ;

VVD = Groen
PvdA = Rood
D66 = wit
SP = Oranje
GL = Paars
PVV = zwart
CDA = Bruin etc etc

» Posted By Judith Nuy On September 19, 2012 @ 09:31

Ik heb al mezelf eerder voorgesteld hoe het zou zijn: Ieder partij met een eigen kleur, dan kleurknop drukken kan niet verschuiven en of vervalsen. Eigenlijk simpelweg om die kleur van welke partij je wilt stemmen. Het is toch niet moeilijk, denk ik. Geen camouflage van welke partijen toevallig dezelfde kleur hebben, maak er dan één primaire and secundaire kleur van. BV VVD, D66 en GL hebben groen. VVD heeft donkergroen op rechtse kant, D66 heeft lichtere groen in het middenkant, GL op lichtgroene ervan op linker kant, dat verraadt jezelf niet. PvdA en SP : PvdA oudrode kleur op linkerkant vlak in het midden, SP in felle knalrode kleur op linkerkant. Natuurlijk met alle namen van partijen voorop zetten. Verstandige optie van kleur drukken?

» Posted By Judith Nuy On September 19, 2012 @ 08:50

Liegende premiers

Ja, precies Sjaak, Schrok me wel lam toen ik de bedrag 407 miljarden EURO zag lezen. Shit bullshit nog aan toe zeg. De eerste plaats : weg met dure top en ambtenaren, ministers geld die volle geld vullen , de kloof moet kleiner worden dat normaal drie keer meer verdient dan laaginkomers, was wel uit de jaren 80 heel gewoon. Dure koopkracht helpt toch nix. Dure bouwen, dure overbodige verkeerswegen, dure kosten en belastingskosten zijn zelf ook overbodig. inflatie moet terugtreden, alles laten zakken, hoe dan? Terug naar GULDEN is het altijd beste van de allertijden.
Mijn ex directeur had boven de norm van Balkenende verdiend. Toen hij hoorde dat hij door elf gemeenten werd ontdekt dat het iets niet goed in de haak was, begon die hufter directeur opeens met een andere mening discussieren over het beleid, bla bla, dan wordt hij makkelijker ontslagen dan mag hij de premie van 2 salarisjaren meenemen, ongelofelijk is dat! Momenteel ligt hij in tropische landen te luieren. Bah

» Posted By Judith Nuy On August 29, 2012 @ 19:20

Sjaak, 406 euro staatsschuld ?? Volgens mij was het 34 staatschuld ? Is het niet? Hoe weet je dat?

» Posted By Judith Nuy On August 29, 2012 @ 12:41

Janus, volgende maand word ik dus 49. Zo oud voel ik me niet. Alleen het gezeik en gesleur van de stommerds zit me alleen hier, niet tot mijn kin, maar voorbij mijn hoofd die al wegvliegt.

» Posted By Judith Nuy On August 29, 2012 @ 09:48

Even bijsluiten: P.s. Ik ben doof, dus RTL heeft geen ondertiteling. Ik was zo pisnijdig dat ik het niet alles heb gevolgd, behalve internet en kranten. Word zelf nooit vrolijk van, als horenden al zo veel informatief hebben dan ik als dove. ( pffffffffff ). Blij toe dat uw Artikel Karin Spaink voor mij heel duidelijk en luid is, zegt genoeg gelukkig wel, want de kranten snoepen zelf ook nogal af als concurrentie, welke krant is het beste dan? Bla bla bla dus. Ik vrees het ergste dat VVD weer wint, bullshit ! Roemer had meer recht voor raap moeten tonen, dan wint hij zeker ! Ja méér recht voor te rapen, zeker weten !

» Posted By Judith Nuy On August 29, 2012 @ 09:47

Simpelweg is dat ze elkaar af willen snoepen door te liegen voor hun strelende ego’s. Geen spatveranderd dus, ik hoop toch dat Kabinet weer faalt, omdat ze zelf niet serieus hebben genomen voor de partijen die ze nodig weten te stemmen. De jonge apen ( ministers ) zijn dom, helemaal niet intelligent genoeg om serieus over de eigen partij -doelen te praten in plaats van elkaar afsnoepen. Dat is erg misselijkmakende debat sinds mijn geboorte, bah.

» Posted By Judith Nuy On August 29, 2012 @ 09:42

«« Back To Stats Page