Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Inge

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Weer een hand modder

Goed geschreven artikel.

» Posted By Inge On April 14, 2017 @ 19:55

Waarom ik weduwe wilde worden

HARTelijk dank voor het delen..wat mooi…wat liefdevol.

» Posted By Inge On March 18, 2013 @ 16:36

Het totalitaire universum van Louise L. Hay

Bedankt voor de leuke reacties Janus. De beste methode voor mij is nog steeds ontspannen en genieten en dat is wat ik de volgende dagen ga doen. we trekken er even tussenuit.
Wat die godsdienst betreft, dat is inderdaad de geschiedenis die zich steeds herhaalt en het zal zich waarschijnlijk ook steeds blijven herhalen. Als we niet afstappen van de gedachten “mijn geloof is het beste en ik veroordeel het jouwe” zal er voor de toekomst niet veel veranderen. Leef en laat leven zou ik zo zeggen.
En nu, VAKANTIE!!
Bedankt en misschien tot later

with love
Inge

» Posted By Inge On January 18, 2015 @ 09:03

ik ben al met een website bezig, wordpress, uiteraard. met placebo bedoel ik niet letterlijk medicijnen natuurlijk maar het geloof in genezing. Door het steeds te affirmeren is het de bedoeling dat je het ook gaat geloven. Te vergelijken met placebo, je gelooft dat je het medicijn neemt….

Louise heeft inderdaad veel nuttig werk verricht naar oorzaak-gevolg situaties. Prachtig werk trouwens. Maar affirmaties zoals Louise hay ze gebruikt, hebben niet altijd de gewenste uitwerking.

Affirmaties zijn woorden die je uitspreekt, telkens opnieuw. Ze helpen je vibratie te veranderen. Maar het zijn slechts woorden. Als die woorden je niet bewegen om de vibratie ervan te voelen hebben ze geen betekenis. Woorden zijn niet genoeg, de woorden die je uitspreekt moeten je gevoelens prikkelen. Je mag je affirmatie duizend maal per dag afratelen of neerschrijven, als je niet voelt wat ze betekenen werken ze niet. Integendeel!

vb: Schrijf of bedenk een gevolg op een affirmatie. De bedoeling is dat je jezelf weer gezond VOELT voordat de genezing kan plaatsvinden. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag: hoe zou het voelen om…… (bv perfect gezond te zijn) en hou dat gevoel zolang mogelijk vast. ik moet eerlijk toegeven, dat is niet zo makkelijk want je gedachten gaan steeds protesteren en je voelt nog steeds de pijn, maar na een tijdje lukt het wel.

en wie het dan toch over godsdienst will hebben:
Marcus. 11:24 “Al wat gij bidt en begeert, gelóóft dat gij het hébt ontvangen, en het zál u geschieden!”
Met andere woorden, geloof het eerst en dan zal kan je het krijgen.

Het is niet mijn bedoeling om hier met iedereen in discussie te treden. Elk heeft zijn eigen idee. Iedereen zal voor zichzelf een beetje moeten uitmaken wat wel en niet werkt.

Louise heeft bij mij de aanzet gegeven tot verandering maar daar is het niet bij gebleven. voor mij was het slechts een begin. Nu ben ik vooral bezig met de wetenschap erachter, in de quantum fysica zijn ze daar nu volop mee bezig en als iemand interesse heeft, kijk eens op youtube naar de video’s van Gregg Braden. Echt interessant.

inge

» Posted By Inge On January 18, 2015 @ 01:16

Het spijt me annac dat je er zo over denkt. ik veroordeel niemand, geef ook niemand ongelijk. Wat ik hier zeg is MIJN waarheid. Wat me niet kan schelen is dat anderen er een andere mening op na houden (wat niet kan gezegd worden van om het even welke religieuze richting). Dat is UW vrijheid, uw waarheid. Ik vertel hier alleen dat het voor mij wel werkt.

Hoe oud is je zoon eigenlijk? Ik heb zelf tientallen jaren met pijn geworsteld en ik weet dus écht hoe dat is. Ik ben écht genezen!!

Mijn boek is trouwens al een tijdje klaar maar ik dacht dat het wel leuk zou zijn om er enkele ECHTE getuigenissen aan toe te kunnen voegen in tegenstelling tot sommige anderen die er wat sappige verhaaltjes bij verzinnen.

Of Louise Hay nu gevaarlijk is daar heb ik zo mijn bedenkingen bij. Niemand verplicht je het te lezen of het te volgen. Toch zou het wel eens zeer informatief kunnen zijn als je het eens zou proberen. Genezing is inderdaad een prestatie van je lichaam. Je lichaam is een instrument dat je hebt, het wordt gestuurd door je geest. Ooit al eens gehoord van het placebo effect. Je DENKT dat je het medicijn krijgt, je gelooft dat het gaat werken en …..hocus pocus pats…. je wordt beter. Wel, dat is waar deze theorie op gebaseerd is. Geloof het en het werkt. Als je nu liever wil geloven in de denneboom die achterin je tuin staat, dan werkt dat net zo goed. Dat geldt ook voor de dokter die je vertrouwt en de medicijnen die hij je voorschrijft. Ik hoop écht dat het snel beter gaat met je zoon. Ik wens je veel sterkte uit de grond van mijn hart. Je vindt wel een weg.

with love
Inge

» Posted By Inge On January 17, 2015 @ 22:04

Dank je Janus. De negativiteit van andere mensen stoort me echt niet. Ik vind het alleen spijtig voor hen dat ze er nog niet achter zijn gekomen. Ikzelf ben ondertussen genezen van fibro, cvs, reuma, en ga zo maar door. Niet alleen Louise Hay heeft me tot inkeer gebracht (Ik ben al meer dan 30 jaar vertrouwd met het werk van Louise) maar ik heb vooral ook veel baat gehad bij andere “leraren” zoals daar zijn: Gregg braden, bob proctor, Ester Hicks en nog vele anderen. zij hebben me de pricipes van de wet van de aantrekkingskracht geleerd en daar heb ikzelf ongeloofelijk veel inzicht door gekregen. vandaar, sorry voor de doomdenkers, dat is wat ze altijd zullen blijven vrees ik en de enigen die daaraan iets kunnen veranderen zijn zijzelf. helaas.

with love
Inge

» Posted By Inge On January 17, 2015 @ 13:13

ik heb met veel plezier jullie reacties gelezen. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek over zelfgenezing, zowel fysieke als spirituele helingen. Ik ben op zoek naar mensen die willen meewerken aan dit boek door hun getuigenissen en ervaringen over de technieken van Louise L. Hay (of andere spirituele leraren) te delen en vooral de resultaten die ze hebben geboekt. Wil je graag meewerken? stuur dan gerust je verhaal door naar iguanatamarindo@gmail.com. Discretie verzekerd. Ik ben enorm dankbaar voor elke bijdrage die je kan leveren.

Dank u wel

» Posted By Inge On January 16, 2015 @ 01:42

Calculerende patiënt

Tjongejonge, Sjaak. Nóóit getwijfeld in je leven? Nooit enige aarzeling gekend? Geen angst ook? Altijd volkomen zeker geweest van je eigen ‘IK’? Stoer, hoor.

Ik herken er zeer weinig in. Levensbelangrijke keuzes varen, volgens mij, zeer wel bij de nodige overwegingen en bedenkingen. In het leven is A+B niet altijd zonder meer C. Medische wetenschap is geen exacte wetenschap, hoe exact jij het ook presenteert. En leven is al hélemáál geen exacte wetenschap.

Dank je wel, Karin, voor de moed je onzekerheden en kwetsbaarheid met ons te delen. Ik wens je alle wijsheid en vertrouwen toe, en geloof in jouw eigen, unieke ik.

» Posted By Inge On November 02, 2006 @ 22:08

«« Back To Stats Page