Statistiek

Comments Posted By Henk

Displaying 241 To 270 Of 804 Comments

Zelfmoordforum

@327 Janus
“Inhakend op je laatste zin vraag ik je op mijn beurt respect te hebben voor mijn mening en het van jouw kant te laten rusten. Nogmaals: Het is niet jouw zaak.”
Zoals ik al verwachtte, heeft Anita het keurig zelf afgesloten.
En ik bleef op mijn pijnlijke handen zitten… zelfs toen jij (@332), ondanks je gebrek aan tijd een reactie stuurde ter grootte van 3 columns van Karin.
Jij vond, vanaf de eerste ‘kennismaking’ Thian… bijzonder
en ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken wat ik van jou vond/vind… (uiteraard) gebaseerd op wat je van jezelf hebt laten zien.
Eén ding nog… wanneer Anita mij dat had gevraagd, dan had ik het mijn zaak gemaakt… en dan had ik me weinig/niets aangetrokken van jouw wat vreemde opstelling ten opzichte van ‘ongewenste intimiteiten’.
– The End –

» Posted By HenK On July 21, 2015 @ 04:45

Janus, wanneer je niet begrijpt of wilt begrijpen, dat het ervaren van gebeurtenissen medebepaald wordt door wat iemand in zijn/haar leven heeft meegemaakt, ontbreekt er iets aan jouw invoelend vermogen.
Anita kon van iemand die haar en haar geschiedenis kende een andere houding verwachten dan de houding die zij ervoer.
En ik ‘ken’ je inmiddels goed genoeg om te schrijven: Dat was jij je dondersgoed bewust!
“Dingen uitpraten is een mooi ding”… kan een mooi ding zijn, maar hoe stel je je dat hierbij voor.
Jij vertelt hoe jij het je herinnert… Anita vertelt haar versie… en laat zich prompt aanpraten dat haar verleden een belangrijke rol heeft gespeeld bij hoe zij het ervaren heeft.
Wat jou nu had gesierd was een bericht geweest waarin je toegaf dat je soms de neiging hebt om intimiderend over te komen en dat het je spijt dat Anita het toen als zeer vervelend heeft ervaren.
Heb respect voor haar mening en laat het verder rusten!

» Posted By HenK On July 18, 2015 @ 02:19

Bent werd lid op 1 februari 2010 en schreef tussen 1 februari en 27 februari 2010 in totaal 7 (zeven !) berichten. Jouw teller stond toen al op 536, waarmee je op de tweede plaats stond achter Thian (875).
Bent:
“Onlangs werd er een hersentumor vastgesteld die slechts bij 1 op de 10 miljoen mensen voorkomt. 99% van de gevallen is dan nog eens goedaardig, maar ik zit in die ene percent met een kwaadaardige tumor.”
”Ik heb zoveel pech gehad met mijn lichamelijk omhulsel dat het niet meer om aan te zien is.”
En een paar uur later…
”Als ik onder mensen kom probeer ik zoveel mogelijk mijn fysieke handicaps te verbergen. Dat lukt me meestal wel tot ik een aanval krijg waarbij ik immens begin te zweten en hartkloppingen heb en helemaal rood wordt.”
“Ik woon nog in bij mijn ouders en elke dag opnieuw lachen ze me uit om wie ik ben.”
Ouders, die hun 24-jarige zoon met een extreem zeldzame, kwaadaardige hersentumor dagelijks uitlachen om wie hij is.
Toen werd mijn vraagteken heel erg groot…

En de slotzin in de ‘plasticzak’-thread:
“Janus, Thian, Elmo en alle anderen op dit forum: bedankt voor jullie medeleven. Mocht ik zo’n mensen als jullie om me heen hebben gehad, dan had dit misschien niet moeten gebeuren.”
Dat lijkt me, voorzichtig gesteld, overdreven.
Let wel, ik zeg niet dat ‘Bent’ geen hulp nodig had, maar bij het stellige “vrijwel zekere dood van Bent” wilde ik toch nog even een kanttekening plaatsen.
Wanneer ik me goed herinner, hebben enkele leden van het forum (Thian, Elmo, ?) kort na zijn MOGELIJKE zelfmoord nog iets in een park geplant… I.M. Bent.

» Posted By HenK On July 17, 2015 @ 15:33

Hoi Melomaan! :-)
Op 1 juni 2012 trok Karin de stekker uit dit forum; ruim drie weken later begon jij – na even te hebben deelgenomen aan het forum van Twister/Landy- ‘je eigen forum’. Drie jaar geleden stond de teller op 17 juli op 28 leden en 570 berichten (waarvan 154 van jezelf) ) en nu op 156 leden en bijna 35.000 berichten.
‘k Ben met Janus eens (grote uitzondering! ;-) ) dat dat een hele prestatie is.
Zeker in een tijd dat er zoveel andere dingen op je pad komen en/of ‘moeten’.
Hoe gaat het met de studie (filosofie en/of psychologie?)? En, nog belangrijker, met jouzelf?
‘t Ga je goed, kiddo!

» Posted By HenK On July 17, 2015 @ 02:11

@307 Ik had het (niet alleen) over jou, Anita, maar ‘t is goed zo.
@313 En ik zou wel wat te ‘zeggen’ hebben tegen Myra, maar beloofde vier jaar geleden al: “Ik zal niet meer reageren op wat je schrijft” en ik heb de vreemde gewoonte om mijn beloftes zo goed als altijd na te komen.

» Posted By HenK On July 16, 2015 @ 01:31

Puur ter info…
Vorige maand nog een tijdje in ziekenhuizen gelegen… uiteindelijk wist een kundige, Italiaanse interventiecardioloog met een aantal knap elkaar ondersteunende stents de hoofdstam van mijn kransslagader zover open te krijgen, dat mijn ‘slechte’ hart weer wat zuurstof kreeg. Spannende toestanden (voor de familie).
Bij dit medium kan ik er nog steeds niet aan wennen, dat mensen zonder enige aanleiding stoppen met reageren op een mailtje. Vroeger schreef je in ieder geval een afsluitend briefje, maar, zoals mijn kleindochters ook zeggen, ‘vroeger is verleden tijd, opa’.
Het ga u allen (nou ja…) goed.
Groet,
Henk.

» Posted By HenK On July 14, 2015 @ 15:01

Ter info…
Ik twitterde vanmorgen:

Van harte gefeliciteerd met je 41ste verjaardag, #SharondenAdel
I.M. jullie grootste fan Elmira
https://www.youtube.com/watch?v=IR_mBh5mqok

» Posted By HenK On July 12, 2015 @ 14:03

Herinner ik me, dat ik een opmerking maakte over Elliott Smith?
Nee, absoluut niet… en na een paar clips van hem te hebben bekeken, weet ik zeker dat ik tot vandaag nooit zijn naam heb gelezen of muziek van hem heb gehoord.
Extra zekerheid: De manier, waarop hij aan zijn einde kwam, had ik me zeker herinnerd…
De ‘conversatie’, die jij beschrijft heeft met mij nooit plaatsgevonden.

» Posted By HenK On November 05, 2014 @ 01:53

Toch vreemd, Stella, want ik heb op het forum geen bericht gemist en zelfs mensen die 2, 3 berichten schreven (of zich alleen maar aanmeldden en nooit iets schreven) zijn toch wel ‘blijven hangen’. ‘t Maakt verder niet uit…
JPaul ik ga mee met de Oxfordian theory http://en.wikipedia.org/wiki/Oxfordian_theory_of_Shakespeare_authorship
maar vind het verder niet echt belangrijk wie wat schreef.
Lang geleden had ik bij een radioprogramma een gesprekje met Stef Bos, waarbij ik hem zei dat ik graag de tekst van zijn “Ik heb je lief” zou hebben geschreven.
Over zijn reactie toen: “Dat heb je toch…”, heb ik wel enige tijd na moeten denken voor ik hem begreep. Voor het schrijven over de Anima Mundi en de ideeën van Carl Gustav haak ik ‘even’ af…
En Magnani… inmiddels 42 jaar ;-) (ook alweer een paar jaar ‘uit beeld’).
Groet aan iedereen… dus… groet terug.
Iedereen groeten doe ik niet meer, daarvoor zijn er wat mensen, die wellicht nog meelezen, me teveel tegengevallen…

» Posted By HenK On November 04, 2014 @ 17:38

Eén vraagje:
Moet ik me zorgen maken, wanneer ik me noch Stella noch Galway Kinnell herinner van het zelfmoordforum?
En (dit terzijde) ik geloof niet dat ‘Sjaak Spier’ die 154 sonnetten heeft geschreven, JPaul.

» Posted By HenK On November 04, 2014 @ 05:22

… en zo ( https://www.youtube.com/watch?v=6csfDT5ovps&feature=youtu.be ) kan het dus ook.
Groet, H.

» Posted By HenK On August 16, 2014 @ 03:12

Janus,

De geest is uit de fles en dit type ZWAKZINNIG TUIG
( https://twitter.com/WBCSays ) zal altijd aanhangers houden en wegen vinden om hun gif te verspreiden. Daar helpen geen versterkte huisregels tegen…
Iedere godsdienst heeft eigen waanzinnigen…

» Posted By HenK On August 16, 2014 @ 02:59

De mening van een presentator van FOX… bevestigt mijn mening over FOX.
Dit bericht op de nieuws-pagina van CNN stoort me meer:
http://edition.cnn.com/2014/08/13/tech/social-media/zelda-williams-twitter/

“Zelda Williams abandoned her Twitter and Instagram accounts Tuesday after saying at least two people were sending her Photoshopped images of her father’s dead body and other disturbing messages — some blaming her for father’s death.”

Ik blijf ‘homo homini lupus’ een belediging vinden… van de wolf.

» Posted By HenK On August 15, 2014 @ 04:27

Op 12 december 2012 schreef ik dit draadje:
“Van 26 augustus 2009 tot en met 1 juni 2012… 2 jaar en 9 maanden speelde ‘het forum’ een rol in m’n leven… werd er lief en leed gedeeld… gelachen en gehuild. En nu is het, afgezien van een paar leden waar ik nog contact mee heb, vooral een herinnering aan het worden. Helaas geen onverdeeld mooie, maar… ‘t is niet anders. Je zou er een boek over kunnen schrijven… over hen die de kracht vonden om door te gaan… over hen die steun zochten en vonden in de laatste periode van hun leven… over vriendschappen en ‘vriendschappen’… over diepe gedachten en vlotte babbels… over Bent, Joop, Sandra, Ellen, ‘Zwaan’, Sandra, Fran en anderen… over wat er langzaam maar zeker anders werd. Je zou er een boek over kunnen schrijven, maar het lijkt me verstandiger om dat niet te doen. Zodat iedereen zijn/haar eigen herinnering kan bewaren en wellicht koesteren.
Met, ter afsluiting, een vriendelijke groet aan allen die me dierbaar waren/zijn, Henk.”

Raar misschien, maar ik ‘herdenk’ bij het forum eerder hen die (waarschijnlijk) nog leven dan hen die er (waarschijnlijk) niet meer zijn… Hun strijd gaat ‘nog even’ door… Bij Elmira denk ik eerder aan JPaul en Jelle… en een beetje aan Anita… dan aan haar.
En zo heeft iedereen zijn eigenaardigheden of eigen aardigheden. ;-)

» Posted By HenK On June 16, 2014 @ 02:31

Iedereen mag zich counselor noemen en Ton Vink zal ongetwijfeld het convenant en de gedragscode van ‘De Einder’ ondertekend hebben.
Filosoof en schrijver Ton Vink… zittend in zijn studeerkamer lijkt het heel wat, maar je zult maar een dierbare zijn kwijtgeraakt… na zijn ‘consulten’.
Wel jammer, dat men zo weinig van de ‘consulten’ met ‘Sonja’ liet zien en mij onduidelijk was/bleef wat de door ‘Sonja’ te vernietigen mail-correspondentie tussen Ton en haar inhield.

Puur gebaseerd op wat ik heb gezien en gehoord, mag Ton wat mij betreft zelf gebruikmaken van zijn Chinese connectie… maar dat zal helaas niet gebeuren.
Zachtjes zing ik mee met Youp van ‘t Hek: “Waarom gaan de verkeerde mensen dood…” (of mag ik dat niet denken bij een extreme narcist, die misschien nog door een top-psycholoog kan worden geholpen…? Ik vermoed, dat de aandacht voor dit programma van Stegeman hem sterk tegenvalt… ).
Wat mij betreft >einde verhaal< !

» Posted By HenK On May 21, 2014 @ 05:04

Het verbazingwekkendst blijf ik de wereldvreemdheid vinden van mensen die ‘ons’ zeggen te vertegenwoordigen.
En dit was het eerste en tevens laatste programma, dat ik gezien heb van Alberto Stegeman. Hij maakt het programma natuurlijk niet alleen en de vervelende ‘commercial breaks’ moet je bij SBS natuurlijk voor lief nemen, maar dit programma was echt tenenkrommend slecht… inclusief de ‘weggepiepte’ woordjes en van stal gehaalde opgeklopte statistieken…
Snel vergeten… en dat gaat sinds m’n herseninfarcten steeds beter… :-))
Twee keer Euro 90,– voor een consult en $200/220 voor 10 gram Nembutal… er wordt in ieder geval nog leuk aan verdiend…

En Thian… voor je medicijnen ‘moet’ je altijd rustig de tijd nemen en je kunt ze, wanneer je bang bent dat deze vergissing vaker voor kan komen, door de apotheek laten ‘baxteren’ in een baxterrol.

» Posted By HenK On May 19, 2014 @ 01:57

Ter info (ik noem het bewust geen “Kijktip”):
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22633432/__OM_bekijkt_zelfmoordadvies__.html

“Diverse Kamerleden tonen zich in de uitzending onthutst over de gang van zaken.”
Diverse kamerleden hebben geen idee van wat zich in de samenleving afspeelt. Om over EURoparlementariërs maar niet te spreken…
Grappig… wanneer het niet zo triest was.

» Posted By HenK On May 18, 2014 @ 04:52

Veel geluk in je nieuwe huisje, Thian.
‘k Hoop dat het allemaal een beetje naar je zin is geworden en dat je snel zult wennen aan je nieuwe omgeving.
De eerste tijd oppassen dat de katten niet ‘ontsnappen, die moet je echt even (minimaal twee weken) ‘huisarrest’ geven, want anders heb je kans dat ze op zoek gaan naar hun oude huis.
Met vriendelijke groet,
Henk.

» Posted By HenK On March 26, 2014 @ 02:56

‘De Vergeten Gelofte’ van Frederik de Groot. Een apart boekje van een aparte man. Mooi, dat het zo goed met je gaat, ‘Roofie’, en fijn dat je dat ook even laat weten. Je worstelde en kwam boven… als echte Zeeuwse.

Thian, JPaul, Marije, Landy… het ga jullie allen zo goed als mogelijk…

‘Lang geleden’ zette ik dit P.S. onder één van mijn (te) vele berichten:
PS Eén van de eerste muziekjes, die ik ‘zomaar’ aan een bericht koppelde…

http://www.youtube.com/watch?v=nFcz7VvBcUA

De slotregels:
Se c’è una luce, una speranza,
sole magnifico
che splendi dentro me…
dammi la gioia di vivere
che ancora non c’è!
Miserere, miserere
quella gioia di vivere (che forse)
ancora non c’è.

Vertaling:
Als er een licht is, iets van hoop,
prachtige zon
schijn in mij…
geef mij de levensvreugde
die er nog steeds niet is.
Heb genade, heb genade
Die levensvreugde die er (misschien)
nog niet is.

Namasté,
Henk.

» Posted By HenK On February 18, 2014 @ 01:47

Hopelijk kun/zul je hier langer wonen dan in je huidige woning en ga je je echt thuis voelen in ‘je’ dorp.
Negen sleutels… maar niet allemaal van de voordeur, toch?
Je achterdeur geeft in ieder geval toegang tot een fraai parkje, waar het later dit jaar prettig toeven zal zijn.
En nu… RUST… zodat je later meer kunt hebben.
‘t Ga je goed!
Met vriendelijke groet (en aaitjes!),
Henk.

» Posted By HenK On February 05, 2014 @ 05:05

Nogmaals… MOOI… GEFELICITEERD, Thian!
En sterkte toegewenst bij de verhuizing, e.d.
Jammer, dat de aanleiding niet deugde en onrust gaf, maar wellicht komt er op deze manier zelfs iets goeds uit voort.
Met vriendelijke groet en aaitjes voor de huistijgers,
Henk.

» Posted By HenK On February 01, 2014 @ 02:33

Ze zullen er niet mee zitten, maar je vertrouwen zijn dit soort lieden sowieso niet waard. Directeuren, met niet-afgemaakte opleidingen maar wel met ministerssalarissen (en meer) voor betrekkelijk simpele baantjes. Dan moet je op z’n minst geen hart hebben en goed kunnen liegen en bedriegen…
Marcel Korthorst zette gisteren weer een tweet met een link naar het AD dit keer (onleesbaar, m.u.v. kop, subkop en een uitspraak van Tim van Schijndel).
Kop: Akkoord met vertrek
Subkop: Bewoners Helgaflat bijna rond over verhuizing
Quote Tim van Schijndel: “We zijn heel blij dat alle bewoners een gesprek willen”
Een artikel met, volgens Marcel, nu wel de juiste feiten. Jaaja… heel betrouwbaar allemaal. Net zo betrouwbaar als dat hele gezondheidscentrum…
De woningbouw werkt mee als je ingeschreven wordt… hoe bedoel je?
Sterkte bij het weer een beetje tot rust komen!
Met vriendelijke groet,
HenK.

» Posted By HenK On November 23, 2013 @ 03:15

Er zijn momenten, dat je blij bent wanneer je naam NIET wordt genoemd…
Dit is zo’n moment…

» Posted By HenK On November 16, 2013 @ 04:02

Marcel Korthorst zet vandaag weer een link naar een artikeltje in de Havenloods in zijn tweet https://twitter.com/marcelkorthorst
Men heeft het wel over 12 in plaats van 16 bewoners en er is, volgens directeur Tim van Schijndel, nog niet met iedereen gesproken…
Niet te snel handtekeningen zetten, Thian.
Vraagje: Kon je, toen je naar dit huisje verhuisde, weten dat het van (zeer) tijdelijke aard was? Zo ja… heeft iemand je daarop gewezen?
Nogmaals sterkte!
Met vriendelijke groet en een aai voor je huistijgers,
Henk.

» Posted By HenK On November 14, 2013 @ 15:36

Toch lekker, wanneer je weg kunt kruipen achter dit soort inhoudloze teksten…
http://wooncompas.nl/gezondheidscentrum-helga
“Deze ontwikkeling heeft ver strekkende gevolgen voor de huidige bewoners van de begane grond woningen ten zuiden van de lift van de hoogbouw. De directie van WoonCompas heeft hen op 7 november in een gezamenlijke informatiebijeenkomst gevraagd te verhuizen om zo de komst van het gezondheidscentrum mogelijk te maken.”
Gevraagd. Jaaaja…
“Het is begrijpelijk dat zij de plannen minder enthousiast hebben ontvangen: het is ook niet niets wat wij van hen vragen.”
Echt veel inlevingsvermogen heeft men absoluut NIET!

“Wij doen ons uiterste best om hen als bewoner van het wooncentrum te behouden. Dit doen wij door de verhuizing desgevraagd volledig te organiseren en/of een vergoeding te betalen. De resultaten van de eerste gesprekken zijn bemoedigend. Na het bekomen van de eerste schrik zijn enkele bewoners reeds op constructieve wijze met ons in gesprek.”
Op ‘constructieve wijze in gesprek’ betekent hierbij ‘alles over je heen laten komen en accepteren’. Het blijft me verbazen dat dit soort dingen hier niet alleen kunnen, maar zelfs zonder ‘ongelukken’ verlopen.
‘k Weet het, met geweld bereik je niets, maar het zou me ontzettend veel moeite kosten om me in te houden wanneer mij/ons iets dergelijks overkwam…
Verplicht verhuizen voor een stel luchtfietsers.

‘Ze’ gaan alles met zorg oppakken. ‘k Ben benieuwd en hoop voor jou het allerbeste!

» Posted By HenK On November 12, 2013 @ 18:08

“ik moet verhuizen” om ruimte te maken voor wat volgelingen van Rudolf Steiner…
MOET verhuizen… en je woont er net!
En dat brengen ‘ze’ dan waarschijnlijk als vrije keuze.
Directeur Bedrijfsvoering van WoonCompas, Marcel Korthorst, twitterde vrolijk over de goede sfeer waarin de informatiebijeenkomst is verlopen. Hij zou zich moeten schamen… maar dat zit er niet echt in bij dit soort types.

Alvast sterkte, heel veel sterkte toegewenst, Thian. Mail volgt!

» Posted By HenK On November 12, 2013 @ 04:00

Zomaar… http://www.youtube.com/watch?v=SlMxkUC8XZc
en onmiddellijk daarna deze ‘extended version’ van…
http://www.youtube.com/watch?v=Xr2vXDLK7wk

Bij elkaar pakweg 10 minuten om na te denken over wat was en wat nooit meer terugkomt, alhoewel… “the game will never be over, because we’re keeping the dream alive…”.
Namasté,
Henk. (aka Paulus Passant ;-) ).

» Posted By HenK On October 23, 2013 @ 14:32

Alhoewel ik buiten ‘het forum’ nauwelijks, zeg maar geen, contact had met Elmira en zij al lang speelde met haar vierde poging, die niet mocht mislukken, ben ik met Karin eens dat het bericht akelig is en blijft.

Toch nog even teruglezen hoe Elmira haar leven nog niet zo lang geleden samenvatte… http://www.broedplaatsz.nl/wie-zijn-wij/elmira-engel

“Ik ben niet zielig. Ik heb niet voor dit leven gekozen. Ik heb wel de keuze om mijn leven te stoppen. Dat doe ik niet van harte. Mijn leven lang heb ik getracht het anderen naar de zin te maken, heb ik mogen leven bij gratie van de ander. Nu kies ik, ik zelf . En mijn keuze voor de dood is voor mijzelf de enige legitieme keuze die er over is. De vraag is nu hoe lang ik nog door wil (kan) gaan.”

Keuze… zogenaamd ‘vrije keuze’…
Was het de Nembutal, die de keuze ‘gemakkelijker’ maakte, werd haar fysiek en/of psychisch lijden door één of meer behandelaars onderschat… ?
Kun je spreken van een keuze, wanneer je (een beetje) weet wat voorafging ?
Waren er te weinig lichtpuntjes of kon zij/kun je niet zonder tenminste het vooruitzicht op zo nu en dan het volle (zon)licht?

Leven met angst als (overheersende) emotie… bang zijn tekort te schieten gecombineerd met een neiging tot perfectionisme… weten waartoe je in staat zou (moeten) zijn en daar door allerlei omstandigheden niet aan toe kunnen komen.

Ik wens JPaul en eenieder die Elmira na stond sterkte bij het een plaats geven van haar afscheid… ze zal door de mensen die haar o.a. op/via Karin’s forum leerden kennen niet snel worden vergeten.

Namasté,
HenK

» Posted By HenK On June 14, 2013 @ 12:34

Laatste nieuws…
Waarschijnlijk ga ik volgende week naar het Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam om weer een beetje te leren lopen en controle te krijgen over m’n linkerhand/-kant. Nog iets dichter bij huis dan het Sint Franciscus Gasthuis… ‘vroeger’ zou ik gemakkelijk naar huis zijn gewandeld…
M’n hart laten ze maar ‘even’ met rust… garantie tot aan de deur… ;-)

@145 Rooftop Rennen is er ‘even’ niet bij en met de psychiater heb ik de afspraak gemaakt, dat ik hem waarschuw voordat ik op zoek ga naar de dakrand. Gelukkig moest hijzelf ook glimlachen om de onzinnigheid van die afspraak met iemand die je net ontmoet hebt. Hij hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken… m’n pilaren houden me wel op de been en m’n jongste kleindochter, 6 jaar, blijft herhalen dat opa niet dood mag… en zij is heel overtuigend…

@146 Thian Eén van mijn inmiddels 13 kamergenoten/-genotes kwam (en ging terug naar) het RRR. Hij was er zo lovend over (en dat enthousiasme werd gedeeld door de revalidatie-arts van het SFG) dat ik dat als voorkeur heb aangegeven.
Op hun uitgebreide site, http://www.rrr.nl/ , ziet het er ook uitstekend uit… en hier heb ik het inmiddels wel gezien… na meer dan 6 weken.
Leuk, die grote bonte schoen… ‘k zie het zo voor me en mooi, dat je goed geholpen bent met die droger. Alles wat je nu voor elkaar kunt krijgen is meegenomen, want wat vandaag kan… is morgen misschien anders of afgeschaft.
De enige zekerheid: Niets is zeker, behalve…

@147 JPaul Mijn pilaarheiligen komen zojuist binnenwandelen… bedankt voor je wens en groet!

Tot ‘schrijfs’ weer!
HenK

» Posted By HenK On June 08, 2013 @ 15:52

Thian!!!! ;-)
Met name sinds de herseninfarcten voel ik me verre van ‘lekker’ (hoofdpijn, misselijk, vermoeid en allerlei ‘uitvalverschijnselen’). En ik voel nog weinig/geen verbetering na afgelopen woensdag, toen de stents werden geplaatst, maar – voor de zoveelste keer – zeggen artsen dat ik geduld moet hebben… toevallig niet mijn sterkste kant.
Men maakt zich hier ook zorgen over mijn ‘het nog trekken’, dus wordt er vandaag of morgen ook nog een psychiater/psycholoog aan mijn steeds langer wordende rij behandelaars toegevoegd.
Bedankt voor je reactie/wensen!
Met vriendelijke groet en een aai voor je huistijgers,
HenK

» Posted By HenK On June 07, 2013 @ 12:14

«« Back To Stats Page