Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Hedwich

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Dag schat

Sterkte Karin.

» Posted By Hedwich On February 11, 2013 @ 18:01

Zelfmoordforum [opgeheven]

Hoi Suicuno,

Inmiddels is je account geactiveerd, dit heeft inderdaad wat lang geduurd doordat ik het druk had.

Janus,

bedankt voor je reactie!

» Posted By Hedwich On October 12, 2015 @ 00:45

Henk, ik herinner me niet meer welk proefschrift ik beloofd heb. Dankjewel voor de felicitatie. Een gewaardeerd lid van mijn forum was op dezelfde dag jarig en is enkele weken geleden overleden na euthanasie. D
Dat gaf me een dubbel gevoel over mn verjaardag. Had haar ook een fijne dag gegund.

Kindertelefoon gaat prima. Geeft me alleen maar energie.

Het ga je goed.

» Posted By Hedwich On August 26, 2015 @ 02:13

@Henk; heb jij een kopie van het forum oid dat je al die getallen paraat hebt?

» Posted By Hedwich On August 25, 2015 @ 09:33

Ook op mijn forum zijn mensen overleden na gebruik van nembutal. Een bericht van een mislukte poging. Mevrouw had overgegeven na inname.

» Posted By Hedwich On August 19, 2015 @ 13:42

Met mij gaat het uitstekend. Ik werk als vrijwilliger bij de kindertelefoon en ga I september met een studie maatschappelijk werk en dienstverlening starten. Ik heb ontdekt dat ik liever iets voor iemand doe dan dst ik beleid maak over hoe je iets voor iemand moet doen. Mijn forum heeft iets strengere regels dan het Spaik forum, maar ik denk dat het daardoor wel langer kan bestaan. Dankzij de leden is het forum er nog, bij de jaarlijkse rekening storten veel leden wat geld.

Janus, ik sta ook niet meer op de afgrond, maar omdat ik weet hoe het is is mijn doel om het forum mijn leven lang ook in leven te houden. En Henk.. jeetjemineetje. ..je geheugen is uitstekend!

Ik ben ontzettend gelukkig en daardoor alleen maar beter in staat het forum in leven te houden. Wel vind ik het soms moeilijk als leden waarvan ik lang lees doodgaan. Sinds ik het forum heb, ken ik al 4 mensen die zelfmoord pleegden. Twee kregen euthanasie. Het moeilijke is dat mensen in de omgeving het lastig vinden om te begrijpen waarom iemand dood wil of zelfmoord pleegt… ik snap t wel.. Hoe goed het me nu ook gaat.

Doet me goed, jullie berichten, Henk en Janus

» Posted By Hedwich On July 17, 2015 @ 02:24

Dag Henk, Jarus, Thian, Sjampoo, Onkruid,

Fijn om tekst van jullie te lezen. Thian, van jou lees is vaak op mn forum. Bedankt daarvoor. Sjampoo, ik mis je aanwezigheid. Het ga je goed. Onkruid, je bent nog steeds welkom! Henk en Jarus, fijn , zo’n teken van leven af en toe!

» Posted By Hedwich On July 16, 2015 @ 02:28

Dag allen,

Afgelopen dinsdag, 10 februari, heeft Aurantium euthanasie gekregen. Ze kreeg euthanasie op basis van psychisch lijden. Aurantium heeft een tijd op het oude forum hier geschreven en heeft daarna een aantal jaar op mijn forum geschreven.

Haar moeder belde mij om te vertellen dat Aurantium overleden is. Ik heb tot de arts kwam met haar gemaild. Ze was rustig en opgelucht dat ze euthanasie kreeg.

» Posted By Hedwich On February 14, 2015 @ 21:48

Thian, enorm veel respect voor hoe jij bezig bent. Ik vind het ook knap dat je de keuze nu maakt aan jezelf te denken, in plaats van telkens voor anderen te willen zorgen, hoe moeilijk dat ook is.

Ik wens je heel veel sterkte en kracht om zo door te gaan. Je kunt echt enorm trots op jezelf zijn!

Take care.

» Posted By Hedwich On June 19, 2013 @ 16:14

Hej Thian, het is inderdaad een heftige operatie. Ik heb ook geen idee van de hersteltijd, dat zal wel erg verschillen per persoon en operatie. Ik denk dat Henk zich hier wel meldt zodra hij kan. Ik wacht eerlijk gezegd ook op een berichtje.. hoop dat je nog een beetje van het weekend kan genieten en je niet teveel zorgen maakt. Lekker slapen zo.

» Posted By Hedwich On May 25, 2013 @ 01:25

Sterkte HenK!

» Posted By Hedwich On May 07, 2013 @ 14:28

Marijke, als je medicatie zoekt moet je net als iedereen heel goed zoeken via google, of ze voorgeschreven krijgen van een arts. Depronal kan je alleen met een recept halen, of je kunt (illegaal) via internetapotheken het middel proberen te bestellen, maar dan weet je nooit zeker of je de juiste medicatie krijgt.

Het komt er dus op neer dat je veel moet googelen en op de een of andere manier erachter moet zien te komen of je het ‘echte’ middel hebt gekregen. Via de NVVE kan je medicatie laten testen op echtheid.

Je werd misschien hierheen verwezen, omdat hier eerst een forum was voor mensen met een doodswens, deze is opgeheven.

» Posted By Hedwich On February 26, 2013 @ 14:53

@Marijke; je kunt via de reacties onder dit artikel geen medicatie bestellen

» Posted By Hedwich On February 24, 2013 @ 22:17

Een poging tot een soortgelijk forum.. klik op mijn naam

» Posted By Hedwich On October 22, 2012 @ 21:34

Thian,

Fijn iets van je te lezen,

knuffel

» Posted By Hedwich On October 05, 2012 @ 00:18

Even in aanvulling op Janus bericht;

Het is prima als je lid wordt van mijn forum als je alleen wilt meelezen, ik vraag wel iedereen even een berichtje te plaatsen als ze nieuw zijn. Hier alleen zeggen ‘Ik lees mee’ is ook prima. Er zijn meerdere mensen die regelmatig inloggen en nooit iets posten op het eerste bericht na en tot nu toe vindt iedereen dit prima.

Groetjes

» Posted By Hedwich On September 18, 2012 @ 13:50

Ik ben een nieuw forum begonnen.. zelfde soort opzet, voor mensen met een doodswens en hun naasten

» Posted By Hedwich On June 27, 2012 @ 18:59

«« Back To Stats Page