Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By GV

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Zelfmoordforum [opgeheven]

Arjan ik heb je gemaild dat ik een klaplong heb. Ik mag helemaal niks behalve rusten. Ik ben tegen het advies van de arts naar huis gegaan na 3 dagen opname, er moest eigenlijk een drain geplaatst worden omdat het een klaplong van 30% is. Pc staat beneden en daar ben ik nu niet vaak. Ik contact je asap!

» Posted By GV On August 24, 2015 @ 14:23

Zelfs met gebruik van anti-braak middel op de voorgeschreven manier Hedwich? Is er een vermoeden bekend waarom het zo gelopen is?

» Posted By GV On August 19, 2015 @ 13:45

Jp, ik zou het zeer op prijs stellen als je persoonlijk contact met me op zou willen nemen. Mocht je dat om de eoa manier niet willen, even goede vrienden! ladychanel1966@gmail.com

» Posted By GV On August 19, 2015 @ 13:44

Ps, het is niet alleen Elmira gelukt met nembutal, er gingen haar velen voor op het zelfmoord forum van Karin. Karin, je bent en blijft een groots mens voor mij!

» Posted By GV On August 19, 2015 @ 13:40

Janus,

Heb jij ooit de uitweg of the peaceful pil gelezen? Lid van de Einder of van het Nvve geweest en een counselor gesproken? Wat Karin schrijft is 100% waar. Nembutal is bij juist gebruik 99,9% dodelijk. Jammer dat je met verkeerde info, wsl gebaseerd op onwetenheid, wellicht mensen aan het twijfelen maakt.

En ik blijf erbij; een od met heroine is uiterst onbetrouwbaar (je zal het intraveneus moeten spuiten in dat geval ook nog, met het risico dat je halverwege al out ben) En ja, 9 van de 10 keer stik je in je eiegen kots als je al zover komt. Kan wel een paar info links plakken maar neem aan dat jouw koekel niet kapot is.

» Posted By GV On August 19, 2015 @ 13:16

Janus, heroine is uiterst onzeker wbt de puurheid en dosis….Doodsoorzaak is stikken in je kots. Ook niet echt gezellig..

» Posted By GV On August 17, 2015 @ 16:21

Btw Karin, Mijn vraag ontstond vanuit de gedachte het goed te verbergen. Ik heb een aantal mensen die ik vertrouwde op de hoogte gebracht van mijn plannen, het hoe en waarom. Uit bepaalde uitlatingen heb ik de conclusie getrokken dat ik er niet meer zo zeker van kan zijn dat het niet doorgegeven word aan b.v huisarts of psycholoog. Ben dus erg bang dat er in mijn huis naar gezocht zal worden en gevonden. Het heeft me veel moeite en geld gekost om het te krijgen (zoals bij de meesten) en mijn laatste exit waardoor sommige problemen beter te handelen zijn.

JP, voor zover ik weet heb ik het van een betrouwbaar adres van een betrouwbaar iemand die er een geslaagde poging mee heeft gedaan, ons Engeltje. Zekerheid voor alles doch, enig idee hoe ik het veilig kan testen? Smaakt wel naar hoe het omschreven word, walgelijk.

» Posted By GV On August 16, 2015 @ 16:50

Karin en JP,

Bedankt voor de antwoorden, ik heb er zeker wat aan! JP, nembutal testen kun je zo goed als nergens meer laten doen volgens nvve.

» Posted By GV On August 16, 2015 @ 10:36

Sorry dat ik inbreek, (lees jullie al jaren en leef met jullie mee, ook vaak anoniem gereageerd) ik heb in verband met mijn huidige situatie een prangende vraag. Kun je nembutal in poedervorm invriezen? Zo ja, waar moet je dan op letten? Alvast bedankt voor evt. reacties!

» Posted By GV On August 15, 2015 @ 14:20

«« Back To Stats Page