Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Frans

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

‘Going Clear’

Going clear. Dit is taalgebruik met een hoog “1984” gehalte. Mensen die in de tentakels van Scientology zijn terecht gekomen, worden allesbehalve ‘clear’, maar ze zijn wel chantabel door alles wat deze sectie over de leden weet.
Kritiek op Scientology is niet toegestaan. Daar wordt uitermate agressief op gereageerd? Waarom vraag je je af? Uit welke angst komt deze agressie vandaan
Enkele jaren was er ook een Engelse documentaire over Scientology. De maker ervan -volgens mij John Sweeney – werd vervolgens geïntimideerd, bedreigd, gestalkt enz.
Going Clear Jan, maakte ons weer een keer helder hoe het werkelijk zit. Nu jij nog Jan?

» Posted By Frans On May 22, 2015 @ 17:06

NieuwLinks

Binnenkort ga ik naar een bijeenkomst waar Jesse Klaver optreedt. Ik zal hem vertellen dat ik (net als Karin) enkele jaren geleden mijn langdurige lidmaatschap heb opgezegd. De vraag die heb voor zal leggen is, op welke wijze hij mij kan overtuigen weer lid te worden. Op dit moment geef ik hem veel kans.

» Posted By Frans On May 22, 2015 @ 17:28

De benenwagen

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar mijn moeder reed een import AIXAM. Ze is nu 85 en het was echt niet veilig meer. Voor de derde keer was ze tegen een paaltje gereden tijdens het inparkeren. Omdat die tractoren (zo klinken ze en dus niet te verwarren met PC Hoofd tractoren) van kunststof zijn valt gelijk de hele carrosserie uiteen. Bij de Canta stel ik me – door het lezen van jou mooie artikel – voor dat er een licht brommend geluid uit komt, ongeveer zoals een kat klinkt die het naar de zin heeft. Of sla ik nu door?

» Posted By Frans On January 18, 2012 @ 06:29

Zelfmoord gaat niet op recept II

Even tussendoor, heb een betere site gevonden met een telefonische dienst en forum e.d. http://www.ex6.nl/index.php?p=hulptelefoon

» Posted By Frans On May 27, 2009 @ 13:47

Misschien een tip voor degene die met moeite een dag doorkomen: ga naar buiten, maak contact met de natuur. Is niet zweverig ofzo, niets mis mee. Bomen zijn levende wezens die alles accepteren (bij wijze van spreken), net als dieren. Ergens op een bankje zitten met een boek, of doen alsof je leest. Een jaar lang ging ik elke dag naar het park, het heeft mij wonderbaarlijk veel goed gedaan. Vitamine D krijg je er gratis en veilig bij (mits je niet in volle zon gaat zitten maar in de schaduw).

» Posted By Frans On May 21, 2009 @ 13:11

Heb ook even gekeken op die chathulp.nu, weet ook niet goed wat ik daarvan moet denken. Sorry dat ik iets aanbeveel wat ik niet eerst goed heb uitgeprobeerd.
Kom ik meteen op het grote probleem van de ‘alternatieve hulpverlening’ : die proberen je allerlei vreemde religieuze technieken aan te leren en je afhankelijk te maken, ze maken misbruik van mensen die al extra kwetsbaar zijn. Geen goed idee om daar mee in zee te gaan. Liever toch een buddy zoeken?
Gelukkig hebben we ook Karin Spaink met haar boeken en artikelen en dit blog, en haar welverdiende prijs! Wat een zegen dat dit soort mensen bestaan.

» Posted By Frans On May 21, 2009 @ 10:30

Het probleem met de professionele hulpverlening, ook al zouden die bij je thuiskomen, is dat ze je -onbedoeld- juist isoleren van anderen. Daarom is zo’n maatjesproject een goed plan.
Ik heb ik een online site ontdekt waar je zowel als hulpzoekende als vrijwilliger terecht kunt. Een soort virtuele buddy’s dus, best goeie start misschien. http://www.chathulp.nu

699 Op de vraag waarom zou je zoiets doen als buddy, wat geeft het jou? Daar zijn heel veel antwoorden op mogelijk. Ik persoonlijk word niet gelukkig van een samenleving waar het motto lijkt te zijn: ieder voor zich en god voor ons allen. Ik geloof erin dat het voor iedereen beter wordt als we wat meer bereid zijn elkaar te coachen.

» Posted By Frans On May 20, 2009 @ 13:35

Ik ben voor een maatjes project voor zelfmoordenaars. Iedereen zou een maatje moeten krijgen die los van de hulpverlening warme aandacht heeft voor degene die een poging heeft gedaan (of wil gaan doen?!).
Waarom we hier zijn weet ik ook niet, maar we zijn er nu eenmaal, elk mens is er een.

» Posted By Frans On May 17, 2009 @ 23:50

Een werkstuk van een scholier (6 VWO), die samen met zijn moeder euthanasie wil plegen als zij Alzheimer krijgt? Sorry, ook ik ga dat niet serieus zitten lezen. Laat die mensen hulp zoeken, alsjeblieft.

» Posted By Frans On April 21, 2009 @ 19:05

Vervuilde post

Alle links in uw stukje zijn stuk voor stuk reclame voor de nieuwste Ipad.

» Posted By Frans On June 25, 2012 @ 12:41

«« Back To Stats Page