Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Bart

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Onzichtbaar drama

Het vervelende is dat iemand anders moet bepalen wat goed is. terwijl je toch probeert je eigen leven te leiden zoals je dat al jaren doet. Alzheimer sluimert dan verder en als buitenstaander (familie, vrienden) merk je de verandering. Zelf groei je met de verandering mee. Bij mijn moeder was het zeer confronterend te zien en voelen dat zij zich aan alle mogelijke gebruiken en gewoontes vast probeerde te houden, ze kon boos worden als er tegen haar gezegd werd dat iemand anders het beter voor haar kon doen.

Mijn moeder is inmiddels opgenomen in een verpleegtehuis, een gesprek kunnen we niet meer haar voeren. Toch is ze gelukkig in haar wereld en probeert ze er elke dag weer iets van te maken ondanks de beperking die alzheimer heet.

» Posted By Bart On February 03, 2016 @ 17:51

Café

Alzheimer is een vevelend fenomeen voor de patient maar zeker ook voor de familie die hun geliefde steeds een stapje verder uit de wereld zien gaan. Mijn moeder is nu twee jaar met Alzheimer in een verpleeghuis. Ze is daar op haar plaats en gelukkig, een gesprek kunnen we niet meer met haar voeren maar aan alles is te merken dat ze het fijn vindt als we er zijn. Het is haar wereld waar wij op bezoek komen, een wereld waarin zij zich heeft gevonden. Hoe moeilijk het ook is haar niet te zien als een Alzheimerpatient maar gewoon als je moeder, je bezordheid niet kenbaar te maken maar gewoon blij zijn dat zij op haar manier gelukkig is.

» Posted By Bart On January 19, 2016 @ 01:30

Deal

Goed artikel, heb zelf een ecig gekocht bij http://www.smokesmarter.nl/ en dat bevalt prima, voel me een stuk fitter dan bij normaal roken. Verder onderzoek is een goed plan maar tot die tijd lijkt het me een veel betere oplossing dan blijven roken.

» Posted By Bart On November 29, 2013 @ 10:30

Beeldenstorm

Beste Karin,

Dank voor je snelle reactie!
Uiteraard zetten we de link naar je website er bij!

Groet van BarT

» Posted By BarT On November 20, 2010 @ 11:37

Heel graag zouden wij , http://www.mitoinfo.nl , de lezing “Beeldenstorm” citeren op onze website voor volwassenen met een mitochondriale aandoening.
Uiteraard met bron- en auteursvermelding.

Naar onze mening is dit een zeer waardevol document voor de mensen die onze site bezoeken.

Graag zouden wij dan ook toestemming krijgen het document te copieeren.

» Posted By BarT On November 19, 2010 @ 19:38

Zelfmoord II

Karin, ik wil je bedanken voor je website. Je column over je eigen zelfmoordpoging is mij uit het hart gegrepen. Ik kon me je naam vaag herinneren, maar het artikel in Wikipedia heeft mijn geheugen weer helemaal opgefrist.
Dat ik op deze dag op deze site terecht kom betekent inderdaad dat het niet goed met me gaat.
Kennelijk is 40 jaar last van, soms zelfs suicidale, depressies en bijbehorende verwoestingen (alles van waarde is weerloos…) in eigen leven en levens van dierbaren geen ondraaglijk lijden…
Ik zou graag willen deelnemen aan het forum.

» Posted By Bart On April 19, 2010 @ 09:41

Haar, on the move

Tof. Vooral als teken van herstel.
Ik ben oprecht blij, dank dat je zo open bent geweest. Je hebt me laten zien dat juist in openheid en kwetsbaarheid kracht ligt.

Ik probeer het in de praktijk te brengen en het lukt me aardig. (anderen hebben daar een andere mening over, vinden dat ik mezelf te kort doe, maar ik wil juist kritisch blijven.)

Je posts en de open reakties van mensen die soortgelijke dingen hebben meegemaakt zetten me aan tot nadenken, maar zijn vooral ook inspirerend.

Dus dank daarvoor.
Bart

» Posted By Bart On December 05, 2006 @ 20:30

«« Back To Stats Page