Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Anouk

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Weerwoord

Wat kun je het weer scherp samenvatten. Fijn om jouw stukken te lezen.

» Posted By Anouk On April 01, 2019 @ 10:11

Een paar centimeter

Beste Karin,

Wat helpt? (her)kenning en weten dat je niet de enige bent. Of is dat slechts koren op de molen van “wat een ellendige wereld?”.

Ik kies voor het eerste. Ik herinner me dat ik-toen ik op mijn diepst zat (over meer lag) ik mezelf wel eens tot naar buitengaan dwong. Reeel weet ik wel dat -zeker in Amsterdam- in het park een verscheidenheid aan mensen rondloopt…………IK zag ALLEEN MAAR ZWERVERS. En wist toen heel zeker “zo word ik ook”. Anyways mijn inkomen was sterk gedaald en ik het overzicht en grip volledig kwijt. Uiteindelijk ging ik naar de voedselbank. Ik verwachte (……zegt wat over mijn verwachtingen van de wereld; gooisch traumatje) een enorme uitbrander ofzo. Maar ik kreeg een bakje koffie. En werd geholpen. Er werd geluisterd. En zelfs een omhelzing “komt goed”. Nog nooit heb ik zo gehuild. Jouw vrienden zijn top Karin. En jij ook want je laat het toe. En erkent dat het soms echt alleen niet gaat. Dat is ook dapper. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen “in the midst of my despair I found humanity”. Ik ben er nog niet want inderdaad; overblijfselen van depressief gedrag zijn ingesleten. En kan ik al zeggen “ik had de periode nooit willen missen”? Nee. Maar ik voel me wel veiliger onder de mensheid dan ever. (hoewel sommige “vrienden” mij diep teleur hebben gesteld; juist diegenen die al hun sores met me konden delen). Laat je maar steunen en heb geduld. Het is nu jouw beurt. Groetjes Anouk

» Posted By Anouk On February 14, 2015 @ 13:23

Waarom ik weduwe wilde worden

Wat een bijzonder verhaal. Niet willen trouwen en dat dan nu juist zo graag doen en daardoor een eenzaam afscheid omzetten in een warm en hartelijk gebeuren. Sterkte met het verlies en ook, geniet van je mooie herinneringen.

» Posted By Anouk On March 17, 2013 @ 15:06

Slettenmars

Ik heb ooit een keer aan een heksennacht meegedaan in Rdam, maar dat was een heel klein groepje van het coc, wel leuk en goed feest erna, maar het is mijns inziens beter als er heel veel verschillende vrouwen en vrouwelijke mensen meedoen. Jammer dat ik in Duitsland woon anders was ik zeker van de partij geweest.

Mooie bloem Karin ;)

» Posted By Anouk On June 08, 2011 @ 00:27

Schrijverskatje

Doet me een beetje denken aan die jonge stellen die een tijdlang over niets anders kunnen schrijven dan hun eerste kind;)
Wat een droppie zeg!

» Posted By Anouk On May 09, 2010 @ 08:56

«« Back To Stats Page