Dolly Bellefleur

Mijn goede vriendin Dolly Bellefleur – we zijn buren, we komen elkaar overal tegen, we delen lief & leed, we flirten altijd, we hebben samen een van haar meesterwerken geschreven en we hebben zelfs ooit op het punt van trouwen gestaan – opent komende zaterdag een grote tentoonstelling over haar werk, haar leven en haar jurken in de Openbare Bibliotheek te Amsterdam, onder de titel ‘Van hem naar haar naar Hyppolytushoef’.

Het belooft een mooie bijeenkomst te worden. Er zijn toespraken, er zijn vast veel bloemen, er wordt gezongen, er wordt geschonken, en ik mag haar publiekelijk interviewen. De grote vraag is natuurlijk: wat doe je áán, als je naast zo’n diva op het podium staat?


Aantal reacties: 3

 1. ≡ 06 Nov 2009 ≡ 17:05

  Jouw vraag aan het slot zal vast retorisch bedoeld zijn. Een diva naast een andere diva, met ieder een heel eigen uitstraling. Dat komt goed.

 2. ≡ 06 Nov 2009 ≡ 18:17

  Dat hangt een beetje van het geslacht af, natuurlijk. Ja ja, dat hangt een beetje van het geslacht af, want daar hangt alles van af.

 3. url url'>Dolly Bellefleur ≡ 11 Nov 2009 ≡ 13:34

  Lieve Karin,

  Ik ben de afgelopen twintig jaar heel veel geinterviewd maar dit was voor mij het meest bijzondere gesprek! Duizendmaal dank daarvoor! xxx Dolly

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *