Verhuizing

On the moveDe website is zojuist verhuisd. Gisteravond en vannacht waren er daardoor wat oprispingen, maar alles is zo te zien vlekkeloos overgezet. Eén forumbericht heb ik met de hand geïmporteerd, dat werd juist gepost tijdens de overgang toen er eventjes twee sites naast elkaar draaiden.

De reden voor de verhuizing: Paul Wouters heeft mijn site lange tijd gedraaid, maar hosting is niet langer zijn werk. Het was intussen allemaal liefdewerk en oud papier, eh, oude bits. Op een steeds ouder wordende server, wat helaas ook betekende dat de site ‘s nachts, als de backups werden gedraaid, geregeld onderuit ging en dan met zachte hand weer overeind geholpen moest worden.

Nu draait de site bij een een heuse hoster – /me zwaait naar Mischa – en zijn zulke appelflauwtes hopelijk verleden tijd. Paul, heel erg bedankt voor al je goede werk, ik heb dankbaar misbruik van je gemaakt. En Mischa: ik hoop dat ik je weinig nodig heb en dat ik je alleen spreek als er ergens iets leuks is te doen :)


Aantal reacties: 8

 1. url url'>Spaink ≡ 28 Sep 2009 ≡ 11:57

  (Doet een test om te zien of dit ook werkt)

 2. ≡ 28 Sep 2009 ≡ 12:30

  Hallo Karin,

  Van harte gefeliciteerd hiermee en bedankt voor al je inspanningen om – ook voor ons – alles goed te laten verlopen.

  Janus.

 3. ≡ 28 Sep 2009 ≡ 15:30

  Fijn dat het allemaal schijnbaar zo vlekkeloos is verlopen. Enne… ik moet me wel heel erg vergissen dat de site nu veel sneller reageert!!

  Rob.

 4. url url'>Spaink ≡ 28 Sep 2009 ≡ 16:11

  Die indruk heb ik ook, Rob. De server waar-ie eerder op draaide was oud en deze kersvers, dat zal gerust verschil maken.

 5. url url'>Janiek ≡ 28 Sep 2009 ≡ 19:20

  Gefeliciteerd weer, Karin! Dit is een mooie plek op de wereld :-).

 6. ≡ 10 Nov 2009 ≡ 00:20

  Typootje in de eerste zin. ‘Verhuisd’ moet met d. Verder alle lof en bakken respect.

 7. ≡ 10 Nov 2009 ≡ 00:21

  (of heb ik een rijmgrap gemist?)

 8. url url'>Spaink ≡ 10 Nov 2009 ≡ 01:00

  barth – nee, het was geen grap, alleen een ordinaire fout. Dank, ik heb ‘m verbeterd.

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *