Weeskatten zoeken huis

Suus had drie katten. Ze was dol op ze, en zij op haar (en elkaar):
– Johan is een grijs katertje en is ongeveer 5 jaar.
– Harry, een zwart-wit poesje, van ongeveer 10 jaar. Harry is ondanks haar naam een poes, ze was aanvankelijk verkeerd ingeschat.
– Muts, een zwarte kater, is ook ongeveer tien.

Die katten zijn nu weesdieren geworden. De zus van Suus zoekt onderdak voor ze, maar dat vlot nog niet erg. Is er hier misschien iemand die een Suuskat onderdak wil brengen? Zo ja, mail me dan alsjeblieft. Ook wie meer informatie wil teneinde zich te oriënteren, mail me gerust: karin at spaink punt net.

Update 14 februari: De katten zijn onderdak en konden gelukkig bij elkaar blijven: iemand heeft ze alledrie geadopteerd. Wat geweldig is, anders moesten ze behalve Suus ook elkaar missen.

Author: Spaink

beheerder / moderator

12 thoughts on “Weeskatten zoeken huis”

 1. Heb ik net gisteren afscheid genomen van 1 van onze katten. Als we er niet nog 3 hadden, had ik direct ” ja ” gezegd, maar de timing is simpelweg niet goed. Hopelijk vinden ze snel een goed huis!

 2. Ik krijg een beetje een zwak voor de zwartwitte queerkat Harry, maar als onverantwoordelijke student ga ik er niet voor, dat durf ik Harry niet aan te doen. Wil iemand anders zorgzaam zijn voor Harry?

 3. Ben in het bezit van een bejaard katertje die graag wat rust wil en een stinkjaloerse poes die haast hysterisch reageert op nieuwe katten dus durf het niet aan. Zal wel rond informeren.

 4. Ik wil binnenkort weer katten nemen. En harry klinkt dan uitstekend. Heb een paar daagjes nodig om een paar dingen te regelen eventueel.
  En dat queer? Och.. ;D

  CC in mail

 5. Dat is mooi. Had ook al om me heen gevraagd, maar nog geen respons gekregen. Maar helemaal mooi dat ze met z’n drietjes bij elkaar kunnen blijven.

 6. @ Darella: ‘rond informeren’ is trouwens een prachtige contaminatie!
  Groeten,
  Tjerk,
  het jongste broertje van Susan

 7. Karin: fijn dat het gelukt is, je moet er niet aan denken dat ze ook nog zonder elkaar zouden moeten. Hoe doen ze het zonder Suus?

  @Tjerk: :) (Het was erg laat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.