5 thoughts on “Desmet live, 1 oktober 2007: ‘Open en bloot’”

 1. Toch ‘n interessante uitzending. Dat in ieder geval. ‘t Bijzondere is, eigenlijk, dat wanneer je Karin Spaink niet kent, nooit hebt gezien, nooit hebt gehoord, (-en dat is voor de objectiviteit altijd het beste-), maar je heb er hier of daar wat van en over gelezen, dan heb je van haar een beeld. Dat beeld stemt verrassend precies en exact overeen met de werkelijkheid. Dat is eigenaardig. Het komt niet vaak voor. Het is alleen een teken, dat ze goed schrijft. Voor haar argumenten, is, in feite, wel wat te zeggen. Daar zal ik ‘t voorlopig maar ‘ns even bij laten.

  ‘\°_°/’

  Spaink ziet er goed uit. Haar weer goed terug, voldoende mimiek, lichaamstaal, beheersbaarheid van ‘t al. Had ik niet gedacht. En nogmaals: ik heb geen aandelen. Alleen maar objectivieteit en dat is meer dan voldoende.

 2. enigzins gedigest (en sorry Ka)

  Juzo flikker op. ga op een meisjessite je enorme lul verhalen vertellen
  misschien vindt iemand je daar nog leuk

 3. Ik vond dit niet zo’n goed interview. Een beetje als “Karin Spaink vertelt hoe het is om kanker te hebben”. Mensen gaan al een ontelbaar aantal jaren op een ontelbaar aantal wijzen en in ontelbare hoeveelheden dood aan kanker. Jij zit in dit interview een beetje te doen of het een nieuw ontdekte ziekte is. Dat komt eerlijk gezegd op mij wat alleenbelevend over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.