Desmet live, 1 oktober 2007: ‘Open en bloot’

Het gesprek dat Pieter Hilhorst met me had over mijn pamflet ‘Open en bloot. Borstkanker zonder opsmuk’. ‘Mijn’ item begint zo rond de 43e minuut en wordt voortgezet in het tweede uur (de eerste vijf minuten van dat deel). Ja, het is radio met beeld :)

» eerste uur
» tweede uur


Aantal reacties: 5

 1. ≡ 02 Oct 2007 ≡ 03:52

  Ha Karin – dank je wel!

 2. ≡ 02 Oct 2007 ≡ 03:54

  Proficiat. Dat vergat ik nog erbij te zetten. En de eerlijkheid gebiedt.

  ‘\*_*/’

  Groet.

 3. ≡ 02 Oct 2007 ≡ 03:54

  Toch ‘n interessante uitzending. Dat in ieder geval. ‘t Bijzondere is, eigenlijk, dat wanneer je Karin Spaink niet kent, nooit hebt gezien, nooit hebt gehoord, (-en dat is voor de objectiviteit altijd het beste-), maar je heb er hier of daar wat van en over gelezen, dan heb je van haar een beeld. Dat beeld stemt verrassend precies en exact overeen met de werkelijkheid. Dat is eigenaardig. Het komt niet vaak voor. Het is alleen een teken, dat ze goed schrijft. Voor haar argumenten, is, in feite, wel wat te zeggen. Daar zal ik ‘t voorlopig maar ‘ns even bij laten.

  ‘\°_°/’

  Spaink ziet er goed uit. Haar weer goed terug, voldoende mimiek, lichaamstaal, beheersbaarheid van ‘t al. Had ik niet gedacht. En nogmaals: ik heb geen aandelen. Alleen maar objectivieteit en dat is meer dan voldoende.

 4. ≡ 04 Oct 2007 ≡ 03:55

  enigzins gedigest (en sorry Ka)

  Juzo flikker op. ga op een meisjessite je enorme lul verhalen vertellen
  misschien vindt iemand je daar nog leuk

 5. ≡ 06 Oct 2007 ≡ 03:55

  Ik vond dit niet zo’n goed interview. Een beetje als “Karin Spaink vertelt hoe het is om kanker te hebben”. Mensen gaan al een ontelbaar aantal jaren op een ontelbaar aantal wijzen en in ontelbare hoeveelheden dood aan kanker. Jij zit in dit interview een beetje te doen of het een nieuw ontdekte ziekte is. Dat komt eerlijk gezegd op mij wat alleenbelevend over.

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *