Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 511 To 540 Of 571 Comments

Ex drummer

Wat moet je een genoegen zijn om mee om te gaan in het werkelijke leven grom.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 18, 2007 @ 01:31

Therapietrouw en -scheiding

Je moet inderdaad maar geen medicijnen gaan slikken waar je kribbig van wordt Karin :-) [moest het wel ff opzoeken in een woordenboek, maar nee, niets voor jou die hormoonpillen, we hebben het al moeilijk genoeg met je zoals je in je normale doen bent! ]

Als GGZ-klant weet ik ook van bijwerkingen en pillen. Helaas is stoppen met sommige medicijnen geen optie voor sommige patiënten. Kan altijd weer een terugval veroorzaken.

In jou geval betekent een terugval dat je geen amazone meer bent toch? Maar ‘cijferneuken’ is ook geen goede oplossing :-/ Veel anti-oxidanten eten. Zit in groente. Zowiezo aan te raden voor rokers iirc. Goed tegen de vrije radicalen in je lichaam! (ik lijk mijn moeder wel)

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 01, 2007 @ 23:39

1000

Ik denk dat Karin’s persoonlijkheid veel met haar succes heeft te maken. Ze is vast niet makkelijk in de omgang (zelfs vals vermoed ik). Maar ze heeft een hart van goud en ze strijd tegen al het onrecht dat ze ziet (zelfs als het haar niet direct aangaat). Die strijdbaarheid is denk ik haar kracht.

Een beetje als Goku in Dragonball Z. http://www.newgrounds.com/portal/view/86335 (Karin is natuurlijk continue Super Saiyan en heeft minder woorden nodig als Goku voordat ze link wordt ;-) Maar hun hart is hetzelfde)

P.S. Heb ik gezegd dat ik een groot DBZ fan ben

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 01, 2007 @ 23:15

SpitSpaink

Karin: En wij mannen kunnen er dan bijna allemaal weer tegen dat vrouwen continu zo vals tegen ons doen. En vrouwen zijn veel valser dan mannen! En wij zijn fysiek ook veel sterker dan la femme moyenne! Tillen kunnen je butch vriendinnen dus nooit zoals wij ;-)

[P.S. Je voorspelling in je e-mail van 20-12-2006 2:16 is uitgekomen! Dank daarvoor :-) Vanavond eten we voor de tweede keer gezamenlijk]

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 28, 2007 @ 22:13

Tip: Jij hebt geen pijnstillers nodig maar een man!

Mannen zijn perfect voor het eten geven aan katten en tillen van zware tassen vol papier! En we doen het nog graag ook in ruil voor een vriendelijke glimlach ;-D [hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen?!?!]

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 27, 2007 @ 22:12

Waarom nare muziek prettig is

grom: ‘datamining’
karin: ‘just because you are paranoid, doesn’t mean that they are not after you’.

En ik slik er pillen voor maar blijf wantrouwend naar de inlichtingen diensten. Heb er niet veel vertrouwen in dat ze weten waar ze mee bezig zijn, hoe ze dat het beste zouden moeten doen, en waar ze mee bezig zouden /moeten/ zijn! (belangrijke vragen voor zo’n dienst!)

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 01, 2007 @ 21:32

Ik heb de nothing records video jaren geleden gedownload omdat ik dacht dat er een blonde vrouw met een zweep in voor kwam :-) Ik moet mij hebben blindgestaard op de titel van de (extreem goede!) song.

En mocht je denken dat er niet getapt wordt bij XS4ALL mag je me dit recente bericht uitleggen: http://www.xs4all.nl/nieuws/bericht.php?id=857

Feit is dat er verschrikkelijk veel getapt wordt door Nederland en bondgenoot Amerika en de inlichtingendiensten hier en daar te stom zijn om er zinnige conclusies uit te trekken (wat hun niet in het minst belemmerd dit toch maar te doen en er bijvoorbeeld hele oorlogen over te starten en onderhouden. Immers, we zitten in Irak vanwege 9/11!). Let maar eens op de berichtgeving als ze weer eens een ‘terroristen netwerk’ hebben opgerolt. Allemaal internet gerelateerd (en telefoon logs, dat ook natuurlijk).

Mijn tip, pas op door wie je je laat bellen in deze _paranoide_ tijd. Vijand is niet de terrorist maar degene die de TLA belemmert door kritisch over hun steeds vergaande bevoegdheden te berichten (iow, Karin en haar fans)

Ik stuur je wel een kaartje als je in Guantanamo zit grom..

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 29, 2007 @ 21:31

Heb je de video bij Happiness in Slavery van NIN al eens gezien grom? Wees gerust, het is geen echte snuff maar een metafoor voor de strijd van Trent tegen zijn toenmalige platenlabel TVT.

En verleid mij niet tot het kijken naar mujahidin video’s, dat mag jij zelf fijn blijven doen, want er kijken mensen mee met al ons internet verkeer. Al was het alleen maar vanwege het lezen van Karin’s radicale privacy activisten blog.

Plak het deuntje van graaf tel van Sesamstraat onder een KP filmpje en het is opeens hardcore. Yeah, sure.. Je argumenten snijden weinig hout graaf tel. Ga jij maar lekker naar je Peas cd luisteren met de rest van je brugklasgenootjes (graaf Jozo dus)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 27, 2007 @ 21:29

Ik zit je maar te fukken grom. Intelligentie boeit mij niet zo. Er zijn ook zoveel soorten van. Iedereen is wel ergens heel erg goed in en daarop beoordeel ik mijn omgeving. Op waar ze (ijzingwekkend) goed in zijn. Niet of ze hoge cijfers op het VWO haalden.

Ik luister veel naar ATR (vroeger naar NIN). Veel extremer vind je het niet. “No difference between black and white. Difference between young and old! Just point it out to the cops that a gethobaster can be used as a weapon”.
http://www.youtube.com/watch?v=_ab7Dksqfnw

Ik kan er een hoop onverwerkte aggressie in kwijt. NIN is hol en leeg waaruit een hoop extentiële spanning ontstaat. Niet iedereen pikt dat op. Mijn ouders trekken nog geen drie minuten NIN (en nog minder van ATR!)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 24, 2007 @ 21:29

Jouw mattenklopper is niet groot genoeg Juzo. En je armen niet lang genoeg. En mocht jouw boos worden een mislukte bedreiging naar mij zijn, achteraan aansluiten. Ik ben met erger dingen als boos worden bedreigt op usenet :-)

Internet haalt het slechtste in de mens naar boven (ook bij mij).
Wordt maar lekker boos. Mij kan het niet boeien.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 24, 2007 @ 21:28

Slimme mensen luisteren naar muziek gemaakt door slimme mensen. Domme mensen luisteren naar de muziek gemaakt door domme mensen. Mensen die te dom zijn om ooit nog iets te kunnen leren in hun leven zien het verschil niet tussen beide soorten muziek (of liever gezegt, horen het verschil niet). Iemand die zijn eigen zwakheden niet kent, kent ook de zwakheden van anderen niet. En andersom natuurlijk!

Q.E.D.

(P.S. Black Eyed Peas is commercieële troep ‘my bum my bum my bum’ erg puberaal vergeleken met Trent!)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 23, 2007 @ 21:28

Zolang je maar niet voor lul loopt met ‘I love NIN’ op je t-shirt ;-)

Ik vind dat Jawbox mij erg intelligent maakt. De teksten zijn onbegrijpelijk voor mij. Ik heb een nummer van ze op mijn site gezet, de rest van ze is even goed! Helaas erg slecht verkrijgbaar dus dat wordt eMule-n voor aankomende fans :-(
http://www.xs4all.nl/~tjboschl/glues/08-Spoiler.mp3

[What you already know should be more than enough to cut this two-bit show down with the dust. target: wires and the seams. induce the rush of disbelieving lies that aren’t your own. spoiler, spoiler, come just to turn it over. if you could kill it slower. working the wrecking ball, maybe you feel less small. religion for the mean. ’cause disbelief suspended for the sake of nothing more than empty insides huming is sending you to sleep. ah, vindication isn’t what it used to be]

Waar gaat dit nummer in hemelsnaam over! De metaforen van Trent Reznor begrijp ik iig nog :-/

Ik ken trouwens ook nog iemand online die alleen klassiek luistert. Buitengewoon intelligent iemand!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 23, 2007 @ 21:27

De laatste ‘N’ van Nine Inch Nails staat verkeerd om (en dat noemt zichzelf een fan)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 23, 2007 @ 21:27

‘This is what it feels like’

Duh, dan moet je de muziek gewoon achteruit draaien. Als je dat doet komt de ware tekst naar boven en dit keer geen puberaal gezwets maar serieuze boodschappen over de ware functie van de schepping en onze rol daarin als Trent-groupies!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 23, 2007 @ 21:09

Toch ruiken de Lyrics van Trent Reznor (heb vorige week nog mp3 cd met alles wat ik had, incluis Quake I en Lost Highway tracks, gebrand voor puber dochter van beste vriend) erg naar “I want the one I can’t have” van Morrissey. En die is toch minstens zo sexy als Trent met zijn diep zwoele stem.

Face it, mental scars are dead SEXY!

“You didn’t hurt me, nothing can hurt me. You didn’t stop me, nothing can stop me now.”

Vreemde wezens, vrouwen. Wat ze stuk maken hoeven ze niet en de resten van wat over is van de slachting aangericht door een ander meisje is opeens heel aantrekkelijk! Net als tampon een tijdje terug. Als je hem zelf had gevangen was ie nu dood geweest ;-D

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 23, 2007 @ 21:09

Voskuil: Het bureau

Gefeliciteerd Jacqueline!

Volgende winnaar ook chronologisch Karin?!
(ik wou dat ik een fan was van Voskuil en zijn werk goed genoeg kende om er ook nog iets zinnigs over te posten! Heb je geen overcomplete Swans cd’s ofzo? Iets maandelijks op je blog oid?)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 29, 2007 @ 20:47

Van mij mag Karin ALLES wat god verboden heeft. En ook wat god niet verboden heeft.

*Als* iemand in Groningen daar anders over denkt moet ie dat vooral doen. Maar mijn (idool) Karin daar mee lastig vallen?!? Nou nee, liever niet dus.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 21, 2007 @ 20:45

Als ik ze kom ophalen, moet ik ze dan ook lezen? En wil je er dan ook iets liefs voor me in schrijven? In elk deel?

Ik lees nooit erg veel (ben laatst weer in het kinderboek truus de nachtmerrie begonnen wat eigenlijk veel te moeilijke woorden bevat voor een kind zoals .. je ne sais pas)

Ik denk dat ik deze traktatie moet laten passeren :-( In het belang der neerlands literatuur! Ik geef altijd maar de middelbare school de schuld van mijn niet lezen want als kind las ik erg veel.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 21, 2007 @ 20:44

Zelfmoord nadoen

Kiezen voor de dood. Of kiezen voor het leven. Is het glas halfvol, of is het halfleeg?

Ik heb ontdekt dat het soms makkelijker is iemand al op te geven en vandaar uit te werken. Voorkomt ook de pijn van een onverwacht verlies. Wat je ook doet. Accepteer altijd de keuze die iemand maakt. Zelfs als je het er niet mee eens bent. En bouw buffers in voor jezelf zodat je niet de volgende bent mocht een geliefde er van tussen gaan.

De beste manier om een geliefde te verliezen, is door er krampachtig aan vast te houden. Dat is een van de grootste lessen in mijn leven geweest.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 17, 2007 @ 20:02

Ik heb “de dood in doordrukstrip” niet gelezen. Maar als je echt wil leren over zelfdoding moet je vrienden in de psychiatrie krijgen. Als ik het me goed herinner komt 20% van de psychiatrisch patiënten om door zelfdoding. Heb ik gewoon van een psycholoog gehoord tijdens een cursus.

Ik kan me er zo twee voor de geest halen. Eentje toen ik op open zat en eentje op de woonvorm. Soms hoor je ook iets maar ken je diegene niet. De eerste was net met ontslag (wilde blijven maar mocht niet). Over de tweede heb ik nog gepraat met een hulpverlener. Van beiden weet ik hoe ze het gedaan hebben (in de psychiatrie is veel tijd om dingen door te lullen). Ligt soms ook wel voor de hand (slaapmedicatie sparen e.d., combineren met alcohol, staat gewoon in de bijsluiter wat de bijwerkingen zijn en wanneer je een dokter moet bellen, in het pharmaceutisch kompas staat nog meer)

Dat iets niet op tv mag komen is dus een beetje ver van mijn bed show voor mij. Het lijkt mij dat psychiatrisch patiënten sterker beinvloed worden door zoiets als niet psychiatrisch patiënten. Je verliest 20% van je vrienden er immers aan. Wat waren jou kansen ook al weer Karin ;-) Misschien heb ik ooit nog wel eens een opening voor goede vriend (hoop het niet trouwens)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 15, 2007 @ 20:01

TNTY 4: Beter internet

Internet is nu een slagveld. Met een oorlog die woedt tussen de burger, bedrijfsleven en de politiek. Alledrie willen ze het internet voor zichzelf. En democratisch gezien mag er maar een winnen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 12, 2008 @ 18:02

Casa Luna, 19 oktober 2007

Ha, hij doet het toch. Windows Media Player had ik volledig geblokkeerd in mijn firewall. Geen wonder dat ie het dan niet doet :-) Als ik hem wat vaker op het net zou gebruiken was ik er sneller achter gekomen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 29, 2007 @ 11:00

Bij mij doet hij het al een week niet. Ik blijf gewoon af en toe proberen.

Ik wilde ook iets van de ochtenden horen wat ik gemist had een maand geleden ofzo. Uiteindelijk werkte die wel. Ik denk dat het te maken heeft met de bandbreedte problemen bij onze publieke omroepen. Dat ze dan gaan knippen in radio uitzendingen ipv uitzendinggemist blijft voor mij een raadsel. Waarschijnlijk het resultaat van de zoveelste technofobe manager/bestuurder die ons land rijk is :-/

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 29, 2007 @ 10:59

Ik denk dat ie er toch afgerold is bij de ncrv want volgens mij is de link die je gaf van afgelopen zaterdag en niet die daarvoor :-(

Het gaat over slapen en de nacht van de nacht enzo. Zelf vermijd ik altijd ‘interactieve’ radio programma’s, anders had ik het live wel gehoord :-/ Maar Windows Media Player mag weer van het net af :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 27, 2007 @ 11:00

Zeur niet!

[jan kuba van bijnen]
Ik vergelijk geen appels met peren Jan. Ik vergelijk borsten met oogleden (om naar de quote die je gebruikt te verwijzen). Je jonge lichaam terug willen is precies waar het hier over gaat! Ook bij Karin’s ooglid correctie.

Of ik hier wel weerstand aan zal kunnen bieden zal de tijd ons leren. Maar ik leg mijn toekomstige uiterlijk liever niet in de handen van een vreemde arts dus ik zie dat niet snel gebeuren :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 18, 2007 @ 01:45

Misschien ook even tijd voor een oude repost uit mei dit jaar:
http://blogger.xs4all.nl/kspaink/archive/2007/05/18/217086.aspx
Karin is niet 100% vrij van schuld als het op plastische chirurgie aankomt.

Of het echt nodig was kan alleen zijzelf beoordelen en daar waag ik mij dan ook niet aan.

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 17, 2007 @ 01:44

Je moet maar denken. Je bent wat je kijkt. Als je naar dit programma kijkt (sociologisch onderzoek daargelaten) ben je ook een van die vrouwen die zich laten veranderen. Het enige wat helpt hiertegen is een gezonde dosis zelfreflectie met of zonder spiegel.

Maar zijn wij ook niet wat wij schrijven? En reflecteert dit niet onze binnenste zieleroerselen? Of is ons publiek de spiegel die we onszelf voor moeten houden. En als dat spiegelbeeld afwijkt van ons eigen beeld. Zijn we dan niet per definitie narcisten?

(sorry, ben in nogal filosofische bui vannacht, geloof niet dat dit ergens naar toe gaat)

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 17, 2007 @ 01:43

Persoonlijk is niet langer privé

[Sorry voor mijn dubbele post aan grom, maar negeren leek fout. Ik wilde hem treaden door een nieuw subject te beginnen, maar heb dus het verkeerde invoerveld gekozen. Terug naar de viruechte discussie]

Russ Tamblyn en Brigitte Bardot (en voor mij misschien dan ‘Hanoi’ Jane Fonda) hebben een punt van verschil met virtuele verliefdheden.. ze spelen geen World of Warcraft met je. Als ze al een account hebben! Op jouw server.. aan jouw faction..

Ook niet onbelangrijk -> acteurs in films spelen rollen. In het echte leven zijn het vaak brilliante psychotische manisch depressieve borderline persoonlijkheden waar zo-wie-zo geen mens op aarde het mee uit kan houden (ik heb het over de *echt* grote sterren hier).

Iemand die World of Warcraft speelt is waarschijnlijk net als jij (die ook WoW speelt). Een match made in Azeroth dus :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 12, 2007 @ 02:30

sorry, laatste post was van mij..

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 11, 2007 @ 02:30

Dat was erg aardig van je Joan :-) En ik ben het helemaal met je eens.

Misschien kan ik nog toevoegen dat ik Karin’s timbre ken van radio. Haar mimiek van tv. En wat haar emotioneel, medisch en politiek drijft van haar stukjes. Dat is al heel wat, maar hoe ze op het geven van een hand door mij reageert weet ik weer helemaal niet. En ik ken haar weer wel per e-mail (staat gewoon op haar site immers). Maar ik ken haar weer niet in Second Life (wat ze volgens mij nu ook niet vaak meer speelt)

Ik denk dat er gewoon vele manieren van kennen zijn. En de moeilijkste is voor mij geweest iemand kennen die een personage speelt in een MMORPG. Zo’n personage moet een afspiegeling zijn van wie hem of haar speelt (net als bij een karakter van een roman schrijver overigens). Maar ik ben dus verliefd geworden op zo’n personage. Maar dat bleek niet te gelden voor de persoon daarachter (ik val immers niet op mannen). Karin heeft mij heel geduldig en behulpzaam doorverwezen naar http://www.spaink.net/boeken/mv.html wat ik (langzaam een lezer als ik ben) in een stuk uitgelezen heb.

Misschien helpt dit gedicht van Toon Hermans de discussie die Karin hier aanzwengelt wel: http://users.telenet.be/deversmaldevraag/vriendschapI_toon.htm
Ik ga hem zelf ook nog maar eens een paar keer goed doorlezen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 04, 2007 @ 02:27

«« Back To Stats Page