Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Luc

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Zelfmoord gaat niet op recept II

Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste tijd veel aan pillen denk, wat ik moet nalaten, hoe dat te doen enz…
Zit nu 1 jaar thuis wegens depressie. Heb daar altijd al last van gehad maar het wordt nu alleen maar erger. Ben bij een pschiater geweest maar na een paar gesprekken ermee gestopt.
Ben freelancer dus geld raakt op, heb een lieve vriendin die van me houd maar die voor mij alleen mijn beste vriend is, woon in nederland maar voel me na 20 jaar nog niet thuis, heb mijn leven hier opgebouwd…. wat doen.
Ander land? Ander werk? Wil wel maar de drive om nog te beslissen ontbreekt. Eerlijk gezegd lijkt eruit stappen me de makkelijkste weg. Geen gezeur, geen beslissingen geen wat ik eigenlijk wil, gewoon vergetelheid. Zit dit te lezen en denk man wat ben je een mietje. Raar. Toch zoek ik hulp. Alles tegenstrijdig.

» Posted By Luc On June 29, 2009 @ 22:53

Zelfmoord gaat niet op recept III

Heb trouwens even gelezen in de gedichten. Vond dat engelse van Mary Elizabeth Frye heel mooi.

» Posted By Luc On July 31, 2009 @ 19:39

Henk, als jij dat bent. Vind je een heel leuke opa om te zien. Tof. maar om je privacy te beschermen, zou ik dat wel weghalen, die link. Of heb je dat bewust gedaan?

» Posted By Luc On July 31, 2009 @ 19:31

Ans. Ik wil niet zijn wie ik ben, wil het werk niet hebben wat ik heb, en vooral die collega’s niet, wil mijn familie niet, ik wil warmte en veiligheid en vrijheid. Maar ja, zelf heb ik ook niet veel te bieden, dus mag ik nooit het beste verlangen?
Oh neen? Kijk eens hier dan? Ben jij niemand? Niets te bieden? En je steun dan?!
En dat lijstje, ken ik zo goed. Ook van die herkenbare dingen. Ja. Ik wil dat ook niet allemaal. En ga er wat doen. Ik ga weg hier zodra ik de kans krijg. Opnieuw starten. Nieuwe vrienden, nieuw leven, ander werk en oprotten met die scheppen geld die ik binnenhaalde. Maken niets gelukkiger.
En jij Ans gaat dat doen in september. En ik ben er zeker van als je jezelf nog een keer kan motiveren (bij mij ist ook dit of inderdaad weg drmee), je slaagt.
JIJ BENT ANS VERDOMME. Jij ben een mens met dezelfde rechten als iedereen hier.

» Posted By Luc On July 28, 2009 @ 15:59

Volhouden Thian. Tanden op elkaar maatje. Ben bij je, Janus, Ans, allemaal.

» Posted By Luc On July 28, 2009 @ 01:32

lol klassieke, gevolgd, en prof. Ga dat keyboard effe een mep geven.

» Posted By Luc On July 26, 2009 @ 19:56

Janus, ja dat beertje heb ik een bruine en een gele van. De gele heet Thian. De andere heet naar iemand die momenteel een enorm lichtpunt voor me is.
Ik heb medicatie gebruikt maar ben er radicaal mee gestopt wegens hele dag en nacht met bloedneus lopen.
Ben af en toe gewoon traag, denk ik dat doen en dat, en komt niks van zit maar te denken of voor me uit te staren :)
Drums, heb een klassike opleiding slagwerk gevold en een tijd als prog gespeeld. Maar is ander verhaal.
Thian, wel zeggen tegen behandelaarster hoor. Niet verzwijgen. /DIKKE KNUF

» Posted By Luc On July 26, 2009 @ 19:55

Darella, hulp nodig terughalen?

» Posted By Luc On July 26, 2009 @ 19:50

Thian. Yippiieeeeeeee het gaat beter . Hoihoi. Ben nu echt blij :)
En Janus, dat KIKA beertje heet Thian vanaf ik haar posts heb gelezen. Ook onschuldig en puur. Iets waar je van houd zonder bijbedoelingen. Wat betreft aanraken, haalde ik er nu uit. Begrijp het volkomen, ben alleen af en toe wat suf in mijn hoofd dus dan gaat het niet zo snel.
Laatst, de / voor een woord word in computers gebruikt om een programma te starten met speciale opties.
In WoW, een spel dat ik speelde (vluchtweg voor 2 jaar) moest je / en dan bijvoorbeeld smile intikken. Dan ging je poppetje lachen. Ik gebruik het hier op die manier.
Trouwens leuk dat je zo reageert. En ik speel drums (jazz) btw :).

» Posted By Luc On July 24, 2009 @ 23:53

Janus :). En ik heb een beertje hier van KIKA. Noemde ik Thian. Zal haar knuffelen. Niet aanraken. /hugs.

» Posted By Luc On July 24, 2009 @ 18:40

Darella, wat je daar zegt, mensen gaven hun schrik en emoties weer. Klopt als een bus. Beelden vervormen helemaal en helaas maar waar, schrikbeelden nemen enorme proporties aan. Je vader, sorry als je dat al ergens anders hebt geschreven maar mijn geheugen is niet altijd bij, heeft hij het gedaan omdat je moeder er niet meer was? Wat een grote liefde moet hij/moeten zij dan hebben gehad. En dat is ook iets waar je dan op kan vertrouwen. Want je weet wat ze samen hebben gedeeld en hoeveel blijdschap ze voor elkaar betekenden. Sorry sorry als het dat niet was. Ik probeer alleen maar te begrijpen. Weet dat zoiets altijd blijft, vervagen ja maar soms komt het als een steek weer terug. Knagen.
Die officier, als je zoiets gedetailleerd kan terughalen heeft dat een heel scherpe indruk gemaakt. Dan zijn bepaalde dingen gelijk opgevallen. Want anders wil het brein het zo snel mogelijk vergeten. Bij hem was het het gelaat van je vader. Vredig. Daar kan je dan ook 100% op vertrouwen. Hou je daar aan vast. Je kan trouwens alles tegen me spuien als het nodig is, vraag Karin maar om mailadres. Ik wil het jouwe niet weten. En dan een antwoord op een vraag die je eerder stelde. Ik hou nog aan het leven vast omdat iets in me zegt gooi om dat roer, doe nog 1 poging, probeer opnieuw. Overlevingsdrift. Vraag me af wanneer het opgeeft. Vraag me af wanneer ik opgeef. Mischien nooit. Mischien wil ik niet dood. Weet het niet.

» Posted By Luc On July 23, 2009 @ 20:08

Karin, was ook niet zo bedoeld hoor. Ik weet dat en respecteer dat je dat doet (een goede kloek voor haar kuikens hier). Ben blij dat wij hier mogen zijn en dat jij over ons “waakt”. Luc.

Darella, ik heb toen foto’s genomen van mijn vader in zijn bed bij ons thuis. Omdat we weinig van hem hadden. We wisten dat het slecht ging maar je wil het niet zien op zo’n moment. Te bang om te verliezen.
Mijn vader is s’nachts overleden (plotseling). Die foto’s heb ik daarna 1 x gezien (liggen hier verstopt) en je ziet dat hij met het sterfproces bezig is. Heeft me toen erg aangegrepen. En je mag me alles vragen. Daarom zit ik hier. Ik vertel hier wat ik nergens anders kwijt kan.

Thian, ok ik begrijp het nu beter. En dat huisje? Dat krijg je wel. Als je de posts van jou doorleest zie je verbetering. Dierentuinen, ja weet ik, heb zelf ook geprobeerd omdat ik gek op dieren ben. Was inderdaad aardig wat stof. Wou dat ik je kon helpen. Je hand vasthouden en aaien. Je bent aardig diep in me doorgedrongen en dat is raar omdat ik het niet zo met mensen heb. Wens je veel sterkte toe in nieuwe behandeling. Aan support ontbreekt het hier niet, getuige onze Janus die me ook steeds meer boeit. Ans, Elisabeth, allemaal. Ook de lezers als Henk.

» Posted By Luc On July 23, 2009 @ 12:51

En Thian. Jij houd van dieren. Waarom niet als het wat beter gaat bij asiels gaan vragen om te werken? Paar uur per dag. Desnoods eerst vrijwillig. Je rolt vanzelf in een baan. En mischien is het niet veel maar ik denk dat de liefde die dieren jouw geven een deel van je ellende kunnen compenseren.
Nou stop ik anders dondert Karin mijn posts eruit wegens advies geven. En dat kan ik niet. Ben geen professioneel op dat gebied. Praat er eens over met behandelaars. Dieren en zo. Luc.

» Posted By Luc On July 22, 2009 @ 23:14

Elisabeth. Advies? Ik ben half knudde maar dit weet ik wel. Denk niet teveel na. Laat het gewoon gebeuren. Uit wat ik opmaak in je post is alles nu aan het ontluiken. Heeeerlijk. Dat gevoel van liefde en het ook terug krijgen.
Geniet met volle teugen en neem het zoals het komt. Wie weet is dit jou kans om te ontsnappen aan de mallemolen waar we in zitten. En al is het maar 1 op duizend, met 2 handen grijpen. En ja, ben zelf ook een hopeloze romanticus. Dus mijn raad aan jou? Zou ik zelf ook doen als het gebeurde. Dus mischien niet al te veel letten op wat ik zeg? Dikke /hug meisje. Wens je alle vreugde toe die je kan krijgen.

» Posted By Luc On July 22, 2009 @ 23:05

Darella. Die messen zou ik weggooien als ik jou was (ben ik niet). En die fotos? Heb fotos van mijn vader tijdens sterven alleen wisten we het toen niet. 1 keer bekeken en vernielde alle mooie herinneringen. Dus…
Voor de rest jouw verhaal, /cry for you. Vind het schandalig zoals ze met jullie zijn omgesprongen (zit nu hier achter de pc heen en weer te wandelen/stressen). Maar vergis je niet (ben Belg), ook in Belgie loopt het niet altijd netjes en worden grove fouten gemaakt. Het toont alleen maar aan dat overheidsinstancies dit zien als statische gegevens. Verwerken en klaar. En soms heb je een uitzondering zoals die officier. Dat was dus een echt mens.

» Posted By Luc On July 22, 2009 @ 21:38

Thian, hou je vast aan het laatste, morgen en dag door komen. Trouwens basisraad over de kop? Is er geen overheidsinstantie die dan ingrijpt? Nou ja ben jij niet mee geholpen.Kan je niet meer met die therapeute praten? Je moet het toch ergens kwijt.

» Posted By luc On July 21, 2009 @ 22:19

Elizabeth, niet bang zijn om verliefd te worden. Is het mooiste wat er bestaat. Geniet ervan. Bekijk het zo, je hebt recht op wat geluk na al dat gedonder in je leven. En neen, ik ben geen adviseur, alleen maar iemand die blij voor je is.

» Posted By Luc On July 20, 2009 @ 21:52

Emma, in post 50 beschrijf je plichtsbesef, schuld, waarden enz. Volgens mij zijn dat dingen die de meesten van ons hebben. Sterk waardebesef. Zouden deze gevoelens een katalysator zijn?
Dreyfuss, je kan gerust hier blijven. Ik hoef niets te weten over recept en zo joh. weet ongeveer wat ik kan gebruiken. Wat mij aan jou intereseert is hemel en hel. Wil daar met je over praten. En met onze gekke toffe Janus.

» Posted By Luc On July 18, 2009 @ 10:56

Dreyfuss, geloof jij in hemel en hel? 2de, dat recept van jou, is dat beter dan wat eerder is vermeld hier, namelijk helium? Kan je daar wat meer over kwijt?
Desnoods kan je Karin vragen om mijn mailadres en e.e.a. daar naar toe sturen. Of kan je me hier wat hints geven?
Dank bij voorbaat, Luc.

» Posted By Luc On July 17, 2009 @ 14:17

Ja Ans. Mensen. Materialistisch. Maar kunnen ze niks aan doen. Het is deze maatschappij die ze meesleept. Geen tijd meer voor enige zelfreflectie, alleen maar vergaren.
Wat je zegt ooit ontmoet ik liefdevolle en gelijkgestemde mensen. Die heb je hier gevonden. Mischien niet fysiek maar in het hart wel. En neen Ans jij bent echt niet gek, de wereld is gek. NIET denken ik hou niet van mezelf. NIET doen. Ik doe dat ook en dat maakt je kapot. Neen denk ze houden van me, zelfs al is het maar op een forum. Ze houden van me.
Thian, maakte me onbewust zorgen. Ben blij dat je er weer bent :).

» Posted By Luc On July 13, 2009 @ 22:00

Kanttekening, het taaltje dat ik bezig is natuurlijk niet geschikt om hier te schrijven. Wou maar een voorbeeld geven dat de gevoelens die je hebt en die je kwijt wil toch ergens naar toe moeten. En dat kan hier.

» Posted By Luc On July 12, 2009 @ 23:05

Hey Elizabeth. Dat festival en zo? Nooit meer doen dus zou ik zeggen. Je moet jezelf niet forceren. En kan me heel goed voorstellen wat jij doormaak(t). Dus eigenlijk al mag ik het niet zeggen, die vriend van je was met zichzelf bezig en niet met jou. En een echte vriend doet dat wel. Sorry here we go again. Sorry maatje.
Dat met je oom. Ik weet niet wat er allemaal met jou is gebeurd en wil dat ook niet omdat ik dan gelijk overstuur achter de pc zou zitten. Maar wel dat jij gewoon hier moet neerpennen wat je kwijt wil. Daar heeft Karin en mijn dank daarvoor is groot dit forum gemaakt.
En om je gelijk een vooeeld te geven even hoe ik me voel als ik niet oplet wat ik schrijf? Wat een verdomd ktleven. Wil dood en durf niet. Verdomde verdomde kltezooi. Shitmensen. Vedomde egotrippers met dat stinkende rotgeld datalles kapotmaakt. Kan zo uren pennen. Kwijt. Moet eruit. Nou dat moet jij ook. Kwijt.

» Posted By Luc On July 12, 2009 @ 22:52

dooie dienders -> :)

» Posted By Luc On July 12, 2009 @ 18:49

Elizabeth. Dat gedicht. Die gedichten. Ja dat raakt. Ik had nooit van Toon gehoord. Ga een bundel van hem kopen. Hij zegt dingen …
Trouwens hebben jullie al eens geluisterd naar Enrico Caruso en Mario Ancona met het liedje Del Tempio Al Limitar? Ik draai dat altijd als het me teveel wordt. Sorry als ik teveel praat hier trouwens. Wil da niet.

» Posted By Luc On July 11, 2009 @ 15:29

Sluit me hierbij volledig aan Karin.
En erin geklopt betekent getypt. LOL is inderdaad Laughing Out Loud. (Goed zo Emma :)).
Thian, referend aan Henk, inderdaad we zitten allemaal raad te geven. Omdat jij nu eenmaal, en ik denk dat de rest dat ook zo voelt, een persoon bent om van te houden. Ik houd in elk geval van je. Daarom praat met ons, gebruik ons als klankbord, spui je pijn, verwarring alles wat je kwijt wil, maar vertrouw op je professionele begeleiders voor behandeling.
Laatste, Ans. Simpel dank je wel. Luc.

» Posted By Luc On July 11, 2009 @ 11:52

Niet boos zijn Ans.

» Posted By Luc On July 10, 2009 @ 19:16

Sorry Ans. Zo voel ik mezelf wel. Ben niks meer waard. En dat zeg ik niet om traantjes op te roepen of compassie. daar heb ik maling aan.
Maar ik had niet jullie/onze moeten zeggen.

» Posted By Luc On July 10, 2009 @ 19:09

Ben er effe stil van Janus. Thumbs up.

» Posted By Luc On July 10, 2009 @ 17:46

In Nederland bestaat de mogelijkheid on via een vertrouwenspersoon aangifte te doen. De werkelijke aanklager zal dan niet worden bekend gemaakt en anonime zijn verklaring kunnen afleggen. In jullie (onze want we zitten allemaal aan de zogenaamde “onderkant” van de maatschappij) geval is dit zeer zeker het geval.

» Posted By Luc On July 10, 2009 @ 15:40

Janus, wat daar op die sites gebeurd mag dus niet. We hebben nog altijd de Wet op persoonsbescherming.
Uiteindelijk kan het zover komen dat men aanklacht doet wegens het plaatsen van een foto of andere gegevens. En wie is dan in dit land het haasje? Juist.

Maar we officieel aangifte doen hoor. Die lui hebben jullie op het geweten, geef ze niet nog een kans. (als het emotionaal nog kan natuurlijk)

» Posted By Luc On July 10, 2009 @ 00:47

«« Back To Stats Page