Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Janny

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Michael Boston

Sorry eentje met typefouten gooi maar weg die “foute”! Hoe is het met de “blues”! Kattenleed kan er flink inklappen ook, maar de noodzaak tot actie kan ook “helpen” uit de “blues”!

» Posted By Janny On November 13, 2010 @ 10:09

Lief, mooi en ontroerend verhaal. Heel goed dat je hem bent gaan halen. Ik ben -tig keer vergeefs naar het asiel geweest om mijn twee verloren katten Maxi en Sipke (in verschillende perioden) te zoeken.
Hele goede instellingen. Nu zijn Cynthia en Layla gechipt. Die chips hebben we nog niet hoeven gebruiken. Tot nu toe komen ze wel terug, soms na langdurige nachtelijke zoekacties van onze kant met veel geroep en verleiden. De laatste keer dat Cynthia zoek was, bleek ze onder de vloer te zijn gekropen bij het opnemen van de watermeter en de tussentijdse zoektocht naar een zaklantaarntje.
We hoorden haar roepen, maar konden haar pas vinden nadat ik die ingeving kreeg van te kijken onder de vloer.

Soms hoor ik in mijn hoofd de definitief verdwenen katten Sipke en Maxi nog naar me roepen. Ik hoop niet dat ik ooit in een vergeten hoekje een droog kattenlijk vind ergens en dat ik toen acht en twaalf jaar geleden beter mijn best had moeten doen met zoeken.

» Posted By Janny On November 13, 2010 @ 10:07

Lief, mooi en ontroerend verhaal. Heel goed dat je hem bent gaan halen. Ik ben -tig keer vergeefs naar het asyl geweest om mijn twee verloren katten Maxi en Sipke (in verschillende perioden) te zoeken.
Hele goede instellingen. Nu zijn Cynthia en Layla gechipt. Die chips hebben we nog niet hoeven gebruiken. Tot nu toe komen ze wel terug, soms na langdurige nachtelijke zoekacties van onze kant met veel geroep en verleiden. De laatste keer dat Cynthis zoek was, bleek ze onder de vloer te zijn gekropen bij het opnemen van de watermeter en de tussentijdse zoektocht naar een zaklantaarntje.
We hoorden haar roepen, maar konden haar pas vinden nadat ik die ingeving kreeg van te kijken onder de vloer.

Soms hoor ik in mijn hoofd de definitief verdwenen katten Sipke en Maxi nog naar me roepen. Ik hoop niet dat ik ooit in een vergeten hoekje een droog kattenlijk vind ergens en dat ik toen acht en twaalf jaar geleden beter mijn best had moeten doen zet zoeken.

» Posted By Janny On November 13, 2010 @ 10:05

… enzo

Ik zal het boek van M. Houweling ook gaan lezen. 30 september waren we bij de presentatie van een boek over 60 jaar COC Utrecht te gast op het Utrechtse stadhuis. Een groepje Utrechters heeft de archieven doorgepluisd en ook mensen geïnterviewd die in de afgelopen 6 decennia actief waren in COC Utrecht. Hele mooie foto’s hebben ze erbij geplaatst. De auteurs en redactiegroep was een schitterend divers m/v gezelschap.
Ons burgemeester hield een praatje over o.a. hand-in-hand lopen en dat je daar bij moest nadenken elke keer. Ik dacht bij mezelf: “Man, in wat voor wereld leef jij? Erbij nadenken??? Met een partner geboren in de WO II en opgegroeid in de jaren vijftig is de angst zo sterk ingesleten, dat het nooit hand-in-hand lopen is… Niet in al die bijna 30 jaar dat we elkaar nu kennen. Misschien alleen een paar keer op een homodemonstratie (waar we elkaar in ’81 trouwens hebben leren kennen)! Anderen zullen het wellicht wel doen, maar ik ben niet eens 100% uitgekomen op mijn werk in een nogal tamelijk christelijke gemeente in de buurt van Rotterdam (de bijbelbelt ligt daar helemaal omheen aan de zuidelijke en oostelijke kant).
De angst is het fnuikende. Uitkomen is niet het grootste punt, omdat een mens altijd veel meer is dan met wie hij of zij wil slapen of vrijen en omdat een relatie vaak ook veel meer is dan seksualiteit en immens veel verschillende vormen kan hebben.
Uitkomen beperkt het blikveld van “de anderen” vaak voor langere tijd tot het aspect van de seksualiteit en dat kan wel helemaal hun eigen “ding” (eigen fantasietjes bij de woorden ho/bi/le/trans/que/transgender) zijn en helemaal niks met contact met jou als medemens te maken hebben. Daarom ben ik al heel lange tijd heel terughoudend ook met mezelf te benoemen. What’s the point!!@

» Posted By Janny On October 24, 2010 @ 07:30

Na afloop…

Ik heb nog een paar foto’s gemaakt van de plek. Ik vond het een super leuke locatie voor zo’n uitreiking.

» Posted By Janny On May 22, 2009 @ 22:23

«« Back To Stats Page