Statistiek

Comments Posted By t. Huisman

Displaying 1 To 6 Of 6 Comments

Zelfmoordforum

In de geneeskunde is steeds meer mogelijk. Het wordt steeds ingewikkelder en onpersoonlijker. .

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:35

Medisch ethici zijn hier nog niet over uitgesproken. Voor sommigen is dit een zeer moeilijk dilemma. Zij zijn bang dat mensen zich op onethische wijze zich van middelen voorzien of methoden kiezen die er voor zorgen zoals op de zwarte markten illegaal aan middelen bekomen of andere onesthetisch manieren uitzoeken waar menig een een trauma van kan ondervinden zoals naaste omgeving die er getuige van is geweest en op de manier waarop zij gevonden worden. Goed voor een posttraumatische stressstoornis en afgekeurd. . Het blijft wel jaren op je netvlies als men getuige van zoiets is geweest als zo”n daad. Er zijn ook mensen die uit morbide sensatiezucht bij de suicide preventie telefoonlijn werken en zich als scen arts aan bieden. .

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:32

De maatschappij is hier nog niet klaar voor. Straks kun je al een suicide pil via een automaat krijgen waar je een paar euro in stopt of dat die bij de zelfzorggeneesmiddelen liggen in de Drogist of supermarkt. How low can you go. Zo laagdrempelig al aan zelfmoord pillen komen is wel diep gezonken. Ook voor eenzame mensen, en die hun leven voltooid achten. Wat is voltooid en wie maakt dat uit. Er lijkt wel geen god boven je te staan dan dat mensen hun eigen god willen zijn. Hoe meer artikelen er over dit onderwerp verschijnen in een krant des te meer mensen er toe overgehaald en beinvloed worden zoiets te doen. dan denken ze dat is ook wel iets voor mij.

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:21

De maatschappij verzakelijkt en met de individualisatie in deze tijd. Gelijkgestemden zouden elkaar toch moeten kunnen vinden. Iedereen zou zich meer gehoord moeten voelen. Ieder leeft soms te veel langs elkaar heen, ingekapseld in eigen gedachten. De moraal verschuift Fatalisme rukt op met dat ze vinden dat het je lot is en dat dat je voorland en voorbestemming is en dat je daar zelf geen invloed op uit zou kunnen oefenen. Dit betekent dat een ander mens als autoriteit en godheid wil optreden in het leven van dat van anderen. Banden zijn minder innig dan vroeger.

» Posted By T. Huisman On March 16, 2018 @ 18:15

Kinderdromen

ik kom haast nooit op barbiebeurzen.ik heb wel een paar van vroeger. De barbies die nu in de winkel staan vind ik minder leuk dan die van vroeger.

» Posted By t. Huisman On February 22, 2011 @ 22:45

Wie wat waar Spaink (CV)

Hebben mensen meer onkosten met vervoer en dergelijke. Je voelt je gehijacked door een hogere macht. Ik geloof niet dat ziekte een levensles is want dat klinkt fatalistisch als doem lot fatum voorbestemming . Het klinkt alsof je het hebt verdiend. Ze weten er zich geen raad mee en dan zeggen ze dat maar. Ook als er iets anders ernstigs manifesteert dan is dat een levensles of een lot. Het klinkt antiliberaal en fundamentalistisch gelijk de Islam of het calvinisme. Het lot kun je geen invloed op uit oefenen en dat moet kunnen. Een ander presenteert zich als godheid en autoriteit over je leven en wel op een negatieve en zedenprekerige manier waarop het lijkt alsof zij jouw lot in handen hebben. .

» Posted By T. Huisman On March 13, 2018 @ 16:15

«« Back To Stats Page