Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By stolat

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

The Daily Show, NL

The Comedy Central… is die ook buiten Amsterdam te zien?

» Posted By Stolat On January 20, 2011 @ 01:16

Botnet

@ Maurice: Thanks a lot!

» Posted By Stolat On December 22, 2010 @ 17:44

@ Maurice (13)
Misschien ben ik er wel zo een, zo’n halve digibeet.
Porno vind ik niet interessant en ik gebruik maar 1 virusscanner. Maar ik vraag me wel af waarom mijn computer zo traag is en ik word ongerust van dit bericht over botneks. Zélfs nadat ik een ip-scan heb uitgevoerd via http://www.surfopsafe.nl.
Ik bedoel maar: hoe dom moet je zijn om bij die probleemgevallen van jou te horen?

@ Karin: Is het überhaupt mogelijk om je tegen zoiets te beschermen?

» Posted By Stolat On December 22, 2010 @ 14:01

Exit screening

Karin, ik ben het niet met je eens.
Mijn tumor zat te diep om te voelen en is door de tweejaarlijkse mammo (mijn eerste keer!) ontdekt. Gelukkig op tijd, een ‘simpele’ DCIS met 4 zeer agressieve uitzaaiingen! Inmiddels heb ik verschillende lotgenoten ontmoet met dezelfde ervaring. Zonder borstfoto was bij ons de kanker niet ontdekt.

Daarom vind ik het toch jammer dat er geen vergelijkend onderzoek is naar de gevolgen van ‘alleen zelfonderzoek’. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat er dan nog veel meer missers en te late ontdekkingen zijn!

Ik begrijp eigenlijk niet waarom die Deense tegenbeweging deze zaak zo eenzijdig in het nieuws brengt. Wat is het voordeel van stoppen met landelijk screenen als je geen goed alternatief hebt?

» Posted By Stolat On June 28, 2010 @ 20:03

Eigen bijdrage

In Utrecht vraagt de gemeente 22 euro per uur voor huishoudelijke hulp via de thuiszorg, dus 66 euro per ochtend. Daarvan houdt mijn hulp (geen alfahulp maar in dienst van een thuiszorginstelling) ongeveer 8 euro per uur over. De rest gaat naar het CAK, de WMO-uitvoerder en de thuiszorginstelling. Schande!
Ik betaal dus 132 euro per 4 weken voor tweewekelijkse thuiszorg.
Sinds dit jaar zijn de kosten ook niet meer via de belasting aftrekbaar, zodat ik mijn thuiszorg heb opgezegd. Ik kan dat echt niet meer betalen!
De thuiszorg heeft zichzelf de markt uitgewerkt!

» Posted By stolat On April 23, 2009 @ 00:45

«« Back To Stats Page